FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la geronimo » 22 dec 2013, 20:18

Bilall je napisao/la: Siguran sam da ova ekipa moze uci u historiju kao najuspjesnija sa dvije najprestiznije titule zaredom. 8-)
To je svakako najveći cilj ili motiv. Naravno da su šanse za tako nešto velike, ali sigurno nije ništa.
Pauza stigla u pravo vrijeme i ako se vrate svi spremni za početak proljetnog dijela, neka je Pepunu Bog na pomoći. :D
Osim onoga što on najviše voli (razne taktičke zamisli, formacijske izmjene...) treba poraditi i na međuljudskim odnosima (koji su dosad bili na vrhunskom nivou) da ne bi došlo do kakvih turbulencija.
Vom Jäger zum Gejagten

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 22 dec 2013, 22:10

slika

Uvijek bili gospoda ;) .
RIP CITY!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 23 dec 2013, 00:34

Samo da cestitam svim pravim navijacima Bayerna na osvojenoj tituli ...
BvB Echte Liebe !!!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 23 dec 2013, 00:34

Lillard0 je napisao/la:slika

Uvijek bili gospoda ;) .
IF YOU CAN'T BEAT THEM, JOIN THEM 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 23 dec 2013, 01:46

Lillard0 je napisao/la:slika

Uvijek bili gospoda ;) .

Hvala I sledece godine ocekujemo isto
Thomas Müller - Fußballgott

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 23 dec 2013, 13:01

[youtube][/youtube]

Ovog Guardiolu svaka greska iritira i svaki puta nekako ljutito reagira.
Mora da je Neuer dobio i ostre kritike u svlacionici zbog onog loseg ispucavanja lopte :lol:

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 23 dec 2013, 14:49

Xavi: ''Guardiola je bolestan za fudbalom''. :mrgreen: :mrgreen:
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 23 dec 2013, 15:02

juBe navodno namerava dovesti manduzkica na ljetoo te da ce za taj transfer morati iskesirati preko 20 mil.obzirom da lewa najverovatnije dolazi,Ja sam misljenja da bi oni i mandzo i lewa mgli da griju klupu obzirom na tedenciju rasta igre bayerna bez klasicnog napadaca.
Moje misljenje je da mari morao ostati ,mandzo je zvejr radilica kakvu tesko danas mozes naci
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 dec 2013, 16:49

Pojam "gospoda" i Barca ne može u istu rečenicu, to je više onako za ubuduće da znamo; Pep voli fudbal zaista al' voli on i dobru lovu ne'a govora. @Pep jarane iz dana u dan dominiraš, sve si kvalitetniji, prosipaš dječurliju (na MKO mislim :arrow: ustalio se ovaj prefiks MKO, zadovoljan sam momčiluci), al pomalo to :D :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 23 dec 2013, 18:40

Centre forward je napisao/la:Pojam "gospoda" i Barca ne može u istu rečenicu, to je više onako za ubuduće da znamo; Pep voli fudbal zaista al' voli on i dobru lovu ne'a govora. @Pep jarane iz dana u dan dominiraš, sve si kvalitetniji, prosipaš dječurliju (na MKO mislim :arrow: ustalio se ovaj prefiks MKO, zadovoljan sam momčiluci), al pomalo to :D :mrgreen:

Nista ostavit cemo ono najsladje za kraj. :lol: 8-) ,a sada idem malo na godisnji do 5 ,ako sta isksne vracam se,do tada ,dragi bavarci svim pripadnicima katolicke vjerosipovjesti cestit i sretan bozic kao i nova godina svim bavarcima i ostaloj normalnj raji.Do tada zivili.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 23 dec 2013, 18:59

slika

"Dugo sam cekao, ali napokon mogu reci da je moj Bayern najbolji klub na svijetu. Za ovo se zivi!"

- Uli Hoeneß

Kada to kaze Uli to ima posebnu tezinu, jedan od najzasluznijih ljudi sto je Bayern tu gdje jeste.
Na krovu Evrope,gdje je nedodirljiv :D

Cujemo se pocetkom priprema Bayerna 8-)
Sve najbolje povodom praznika.

:arrow:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 dec 2013, 19:04

slika

Od naredne sezone na dresovima grb svijetskog prvaka. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 23 dec 2013, 22:59

Jel neko od vas gledao tekmu Arsenal - Chelsea :lol: Joj smijeha, ne znam fakat čemu se oni nadaju u dvomeču :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 dec 2013, 23:01

GazijaKalesija je napisao/la:Jel neko od vas gledao tekmu Arsenal - Chelsea :lol: Joj smijeha, ne znam fakat čemu se oni nadaju u dvomeču :D
Šuti, pusti ih nek se nadaju. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 24 dec 2013, 08:20

Problemi za J.Martineza i fitnes trenera Buenaventuru na povratku iz Maroka za Španiju.Prilikom polijetanja iz Marakeša kako sam mogao pročitati vrata od aviona se otvorila pri čemu je pilot bio primoran na naglo slijetanje ponovo na pistu. Martinez i Buenaventura kako kažu doživili šok nadamo se da se neće ostaviti veće posljedice na naše Špance. ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 dec 2013, 13:40

Kirchoff ide u Schalke. Najvjerovatnije posudba.
Steta sto nece Rudarima pomoci u LP-a ali sta je tu je.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 24 dec 2013, 14:17

POZDRAV SVIM BAVARCIMA NAKON SEDAM DUGIH DANA :)

Pokusat cu objasniti sto sam tocno dozivio protekli tjedan i zasto sam bio baniran.Necu ici nekim posebnim redoslijedom ali cu pokusati sto jasnije objasniti situaciju.Jedno je sigurno-velika vecina forumasa iz Arsenalovih redova su-klaunovi.

Neki klaun pise da ne moze skupiti 3 marke za Rudar a je ne radim otkad sam zavrsio srednju skolu pa mogu za Munchen.Drugi klaun pise da smo dosli do zakljucka da je Celik jaci klub od Arsenala jer ima navijace a lijepo se vidi sto sam ja tocno napisao:kakav je osjecaj navijati za klub koji nema navijacku skupinu na stadionu i da samo mogu sanjati atmosferu koju navijaci Bayerna stvore,pogotovo na gostovanjima.Na moju istinu javlja se treci klaun i govori svojima sto raspravljate sa balonjom jednim(istina boli kazu,u ovom slucaju lijepo prikazano).Cetvrti klaun se javlja i proziva Lahma gayem iako isti ima zenu.U svakom slucaju zanimljiva konstatacija forumasa Arsenala.Peti klaun se javlja i pise da sam ja rekao da Arsenal nema dusu sto naravno kao sto je i po obicaju za drukere Arsenala sa foruma nije istina.Na moj post klub bez navijaca je kao tijelo bez duse mislio sam na to kako dzaba pobjede i trofeji ako ih nemas s kime proslaviti na stadionu sto je naravno slucaj sa Arsenalom koji nema organiziranu navijacku skupinu na stadionu.Zatim se jedan od navedenih klaunova ponovno ukljucuje u raspravu i naziva me huliganom.Zatim se javlja novi klaun i pise da sam ja rekao da Arsenal nema navijace sto naravno nema veze sa istinom jer se jasno vidi da sam napisao samo da Arsenal nema navijacku skupinu na stadionu sto je istina boljelo to nekoga ili ne.Zatim se javlja novi klaun pisuci kako je povoljan zdrijeb za Arsenal iako su ispali sa prvakom Europe i Svijeta.Provokacija?Procijenite sami.Nevjerojatno,ali istinito javlja se ponovno novi klaun pisuci da su Away Boysi nadjacavali nase u Njemackoj iako sam lijepo ranije napisao da je razlog tomu bojkot nasih ultrasa zbog neslaganja sa upravom.Zatim dolazi neki novi klaun pisuci:Schickeria krema navijacke skupine Europe i naziva me klaunom.Kao prvo nikad to nisam rekao a u usporedbi sa arsenalovcima smo Juznoamericki navijaci.Jedan od klauna mi pise da se onanisem na ultrase Bayerna.Kad pogledamo ta perverzna izdanja zadnjih godina nije ni cudo 8-) Ne znam ni sam vise po redu koji se klaun javlja po redu i on me naziva huliganom.Jedan od provokatora se ponovno javlja i pise da Borac Tetovo iz Zenice ima bolje navijace od Bayerna.Provokacija?Procijenite sami.Bilo je jos par postova od strane arsenalovaca koje uopce ne vrijedi komentirati.

Sto se tice Marroka nasi navijaci su po ko zna koji puta utisali Ameorosma,Paleta i slicne.U polufinalnoj utakmici oko 800 navijaca je podrzavalo nasu ekipu.https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 1246_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 0093_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Dan poslje tekme par nasih ultrasa je susrelo Thiaga i Martineza u gradu.Nakon poduzeg razgovora u kojem su se Thiago i Martinez cudili u kojem su broju dosli,nasi ultrasi im poklanjanju navijacke naljepnice na zadovljstvo nasa dva sjajna igraca.

Vrhunac je ipak bio u finalu kada je doslo 2000 Bayernovih navijaca i grmilo 90 minuta.https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 0591_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 8716_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 1312_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne trebam ni spominjati da je ovo izdanje zavrsilo na najpoznatijim navijackim stranicama na svijetu,Ultras tifo ili Ultras world 8-)

PODRŠKA ŠEĆERU :!:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 dec 2013, 14:23

Welcome back Gerd.

Ignoriraj sve, ne sekiraj se džabe.

Schickeri-a je ubitačna već par sezona, ljudi koji to negiraju nisu pratile nikako prijašnje sezone. Nisu čuli za tifo magacine (svjetske priznate ili makar one u samoj Njemačkoj) i cijelu ultra scenu u Njemačku. Ne znam da to iko uopće prati osim forumaša @samo_lijevo koji piše na temi II Bundesliga.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 24 dec 2013, 14:29

@gerdmuller priljatelju moj što si uopšte raspravljao sa tim klaunovima. Pa svak zna da za mikrokreditnu organizaciju iz Londona navijaju djeca od 5 do 15 godina tako rasprava sa njima bez potrebna. Tek kad napune 15godina počinju razumjevati za kakvu osrednju ekipu navijaju kojoj je vrh kvalifikacije za LP i pokušavaju se prikloniti nekom od velikana Evrope. Tako kani se te djece ;) nastavi uživati kao i svi mi u partijama našeg Bayerna.
INAČE ČESTIT TI BOŽIĆ I SVE NAJBOLJE KAO I OSTALIM KATOLICIMA NAVIJAČIMA BAYERNA

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 24 dec 2013, 14:56

@Gerd previse ozbiljno shvata neke stvari.
Oni nikad nece priznati nesto, makar to bilo i istina.

Kuliraj i uzivaj, Bayern je najveci a jos uvijek raste. 8-)
Osvojili su sve i nastavljaju osvajati.

Samo se covjek nasmijesi kad pomisli na buducnost.
Bastian, Bilal, Lahm, Robben.. su postali dio historije i odveli nas do klempe.
Samo je pitanje vremena kad ce Muller, Kroos, Alaba, Gotze uraditi isto sa novim trenerom.
Nije vrijedno trosenja vremena i zivaca. ;)

Sta ostali imaju, osim straha da se ne sretnu s Bayernom u nekom takmicenju ?
Mislim zivimo u zlatnoj eri najdrazeg nam kluba, just chillax 8-)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.