FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel raskino Vule gore ugovor. Nesto imam osjecaj da ce nas zajeebati, ko sto je onda Matko uradio. Sve nam obecao i onda otisao u Zrinjski
Zadnja izmjena: The Game, dana/u 22 jan 2010, 16:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Jeste, ali i meni tu nesto "smrdi"The Game je napisao/la:Jel raskino Vule gore ugovor. Nesto imam osjecaj da ce nas zajeebati, ko sto je onda Matko uradio. Sve nam obecao i onda otisao u Zrinjskijalehordas je napisao/la:ali zato treba da hajrudin odrijesi kesu ali kako sad stvari stoje nista od togak_c je napisao/la:ako dodju Vule i Jovanovic iz Slavije,Sarajevo ce se prosetati ligom!

Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
Nema tu sta smrditi. Raskinuo je ugovor i ganja neki drugi klub po Rusiji, ako ne uspije nista, dolazi u Sarajevo. Vule je covjek od rijeci.
ma uprava se pokazala kad su se urotili protiv Gracica....niko na stranu tog covjeka nije stao, a jedini je istinski htio uloziti u klub........i da je sad na celu Sarajeva, ne bi nam niko nista mogao, barem jednu deceniju.......covjek nije imao nimalo licnog interesa........sve je radio iz ljubavi prema fudbalu i FK Sarajevo....
Pa samo naivni vjeruju da ce nasa uprava dati 100 000 eura za jovanovica.Oni bi da kako djaba dodje.Ma to su karinasi klasicni.A vjeruj te mi raja da je cala dio njih.Gade mi se i to je to.k_c je napisao/la:ako dodju Vule i Jovanovic iz Slavije,Sarajevo ce se prosetati ligom!
alibi je napisao/la:Pa samo naivni vjeruju da ce nasa uprava dati 100 000 eura za jovanovica.Oni bi da kako djaba dodje.Ma to su karinasi klasicni.A vjeruj te mi raja da je cala dio njih.Gade mi se i to je to.k_c je napisao/la:ako dodju Vule i Jovanovic iz Slavije,Sarajevo ce se prosetati ligom!
ma kada bi se sjelo i konkretno razgovaralo, slavija bi njega pustila i za mnogo manje novca
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
- jalehordas
- Kontakt:
jbt eno i komsije sa sugavice poceli dovoditi igrace
mislim da su vec doveli dvojicu samo oni sup.i iz uprave sute
UPRAVA NAPOLJE
mislim da su vec doveli dvojicu samo oni sup.i iz uprave sute
UPRAVA NAPOLJE
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
-
- Kontakt:
De nek mi neko kaze kako je igrao FK BRANN cekam ga za 50 km ...aj castim pivom
- jalehordas
- Kontakt:
izgubio 0-2vlado lesinar je napisao/la:De nek mi neko kaze kako je igrao FK BRANN cekam ga za 50 km ...aj castim pivom
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
meni se cini zijanio 2 -0 xDvlado lesinar je napisao/la:De nek mi neko kaze kako je igrao FK BRANN cekam ga za 50 km ...aj castim pivom
-
- Kontakt:
dabogda poginuli svi joj osusio im se jezik dabogda pa sta mi rade a je*bo ja svoju mater zvaljavu u po ustajalehordas je napisao/la:izgubio 0-2vlado lesinar je napisao/la:De nek mi neko kaze kako je igrao FK BRANN cekam ga za 50 km ...aj castim pivom
Zahvaljuci njemu smo i osvojili titulu,tj zahvaljujuci igracima koje je on doveo...i sto kazes radio je za interes kluba,i sto se tice samog marketinga primjer Bordo piva i sl...al eto nekome to nije odgovaralo pa su ga brzo zamjenili nakon 11-12 kola cini mi se,hvala mu u svakom slucajuPIRKE33 je napisao/la:ma uprava se pokazala kad su se urotili protiv Gracica....niko na stranu tog covjeka nije stao, a jedini je istinski htio uloziti u klub........i da je sad na celu Sarajeva, ne bi nam niko nista mogao, barem jednu deceniju.......covjek nije imao nimalo licnog interesa........sve je radio iz ljubavi prema fudbalu i FK Sarajevo....
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- jalehordas
- Kontakt:
zato nas sad onaj gznja suman zjb kako hoce kupi lovu a nista ne dajemiky_hz je napisao/la:Zahvaljuci njemu smo i osvojili titulu,tj zahvaljujuci igracima koje je on doveo...i sto kazes radio je za interes kluba,i sto se tice samog marketinga primjer Bordo piva i sl...al eto nekome to nije odgovaralo pa su ga brzo zamjenili nakon 11-12 kola cini mi se,hvala mu u svakom slucajuPIRKE33 je napisao/la:ma uprava se pokazala kad su se urotili protiv Gracica....niko na stranu tog covjeka nije stao, a jedini je istinski htio uloziti u klub........i da je sad na celu Sarajeva, ne bi nam niko nista mogao, barem jednu deceniju.......covjek nije imao nimalo licnog interesa........sve je radio iz ljubavi prema fudbalu i FK Sarajevo....
-
- Kontakt:
Pa jel pobedio ili izgubio BRANN
- jalehordas
- Kontakt:
izgubio 0-2vlado lesinar je napisao/la:Pa jel pobedio ili izgubio BRANN
hoces da ti nacratam
BRANN HAUGESUND 0-2
Jel moguce da za 14-15 dana nisu u stanju da dovedu nekoga,zalosno treba otjerati upravu i moliti Gracica da se vrati na koljenima i da konacno pametan covjek napravi Evropsko Sarajevo
-
- Kontakt:
Oke popusio sam ga...hvala na informaciji nervozni gospodinejalehordas je napisao/la:izgubio 0-2vlado lesinar je napisao/la:Pa jel pobedio ili izgubio BRANN
hoces da ti nacratam
BRANN HAUGESUND 0-2
........covjek je pored Bordo piva imao jos par projekata koji nisu vidjelli svjetlo dana , projekti koji su europski, ......jedini covjek u poslijeratnom periodu koji je u klub ulozio svoje pare i poznanstva.......al eto je.bi ga, sta cemo sad........jalehordas je napisao/la:zato nas sad onaj gznja suman zjb kako hoce kupi lovu a nista ne dajemiky_hz je napisao/la:Zahvaljuci njemu smo i osvojili titulu,tj zahvaljujuci igracima koje je on doveo...i sto kazes radio je za interes kluba,i sto se tice samog marketinga primjer Bordo piva i sl...al eto nekome to nije odgovaralo pa su ga brzo zamjenili nakon 11-12 kola cini mi se,hvala mu u svakom slucajuPIRKE33 je napisao/la:ma uprava se pokazala kad su se urotili protiv Gracica....niko na stranu tog covjeka nije stao, a jedini je istinski htio uloziti u klub........i da je sad na celu Sarajeva, ne bi nam niko nista mogao, barem jednu deceniju.......covjek nije imao nimalo licnog interesa........sve je radio iz ljubavi prema fudbalu i FK Sarajevo....
Covjek skonta Bordo pivo i kaze 60% meni a 40% klubu i to nikome ne valja, pa dobro je ikako dao mogao je sam dati ime Bordo piva i nedati nista ali nasi lopovi u klubu hoce sve....e pa nemoze nije Gracic levat da ga neku moze.Sad bi u ekipi imali Jesu najboljeg stopera, pa zamisli Jese-Torkak-Trivunovic.....ko nam da gol recimo na Kosevu kaznis igraca kad imas haman odbranu za repke.....
.....Gracic nije nista trazio sebi.........Sarajevo bi imalo 20% od prodaje ...sve ostalo bi islo proizvodjacu koji bi punio pivu........slucajno znam......cuo sam od ljudi koji su mu bili u blizini tada.........znaci to je bilo cisto zbog marketinga i eto tih 20% Sarajevu......ado-hz je napisao/la:Covjek skonta Bordo pivo i kaze 60% meni a 40% klubu i to nikome ne valja, pa dobro je ikako dao mogao je sam dati ime Bordo piva i nedati nista ali nasi lopovi u klubu hoce sve....e pa nemoze nije Gracic levat da ga neku moze.Sad bi u ekipi imali Jesu najboljeg stopera, pa zamisli Jese-Torkak-Trivunovic.....ko nam da gol recimo na Kosevu kaznis igraca kad imas haman odbranu za repke.....
samo je cinjenica da ljudi sa vizijom kod nas nailaze na ljubomorne i gladne sup.ke kojih je realno vise u nasem okruzenju......elem , ne znam koliko je ovo vezano za temu, al tice se naseg kluba......i ako nekad u buducnosti slican covjek slucajno dodje u Sarajevo, trebamo ga prepoznati, te dati svoj doprinos da mu obezbijedimo da radi posao....ipak se fudbal igra zbog navijaca i gledaoca.....
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, Amidzaa, bosnas_, InatSilniBosanski, johntravolta123, Lavcina, Pablo11, senad82 i 98 gostiju.