Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Da sam neko ko prvi put gleda utakmicu reko bi da je Milan 2-3 na tabeli a Inter 10-13 kako kukavički i nespretno igraju, sramota Macarija neka bude 

Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
- francobaresi
- Kontakt:
Daj više taj karton Guarinu, čovjek je napravio 4-5 prljavih faulova !!
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
-
- Kontakt:
Nije 
Guarin do sad 2 zuta zasluzio
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Guarin do sad 2 zuta zasluzio
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Kakav start Muntarija, uzas. Inter nista ne igra, rupe u odbrani, napad ne postoji. Milan pokusava, ali i to je sve jalovo. Kako ovaj mali Saponara nije ranije dobio sansu, mada ne treba nista da me cudi kod Allegrija.
Nebitno koliko je sve ovo lose i na sta je spao ovakav derbi ali ovo kad se ne dosudi kao penal bolje da ih i ukinu.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Očajan Inter, očajna postavka Mazzarrija i ništa nisu pokazali do posljednjeg minuta i šuta glavom Cambiassa, ali su oštećeni za čist penal.
Milan bolji, imaju taj individualni kvalitet, ali za sada se oprezno igra i teško se prave velike šanse.
Milan bolji, imaju taj individualni kvalitet, ali za sada se oprezno igra i teško se prave velike šanse.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- IlCapitano
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
Mislim da niko u Italiji ne zna odgovor na to pitanje, ovaj Allegri je pun nelogičnosti.Paradajz je napisao/la:Kakav start Muntarija, uzas. Inter nista ne igra, rupe u odbrani, napad ne postoji. Milan pokusava, ali i to je sve jalovo. Kako ovaj mali Saponara nije ranije dobio sansu, mada ne treba nista da me cudi kod Allegrija.
Momak je cijelu polusezonu presjedio na klupi, a radi se o jako,jako talentovanom igraču.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Nesto nije ok kad je sudjenje u pitanju na Interovim utakmicama. Samo namjerno moze ono ne svirat. Vidjet je moro. Preocigledno je bilo. Fakat nevjerovatno...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Guarin dosad 2 crvena trebao dobiti .. 

Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
A jadni oštećeni.
Penal je trebao bit za Milan, Nagatomo igrao rukom nakon šuta Balotellija ..ponavljali su to na replayu par puta ..
Koliko god da je Inter los, ovaj Milan je duplo losiji. A i ovakav derbi je odraz stanja italijanskog fudbala.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- francobaresi
- Kontakt:
Skoro identična situacija kao i lani, Intera nema nigdje 80 minuta i onda u zadnjih 10 min. počinju igrati.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Majstorija, nema sta...
Dobar gol Palacia.. Al ovom Alegriju pod hitno u svlacionici otkaz urucit, magare sta uradi od velikana...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 8 gostiju.