TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: TV-all about
Fox Sports 2 od 20. decembra u Sky Italia
Nastavljajući svoju međunarodnu ekspanziju, Fox Sports će pokrenuti drugi kanal u Italiji pored Fox sporta i Fox Sporta Plus dolazi i Fox Sport 2.Četiri mjeseca nakon ulaska na tržište, Fox International Channels najavljuje kanal Fox Sports 2 koji će 20. decembra 2013. startati u Sportskom paketu platforme Sky Italia.Finansijski detalji ugovora nisu objavljeni.Fox Sports 2 će prikazivati niz američkih sportskih događaja kao što su NFL i Super Bowl XLVIII, te košarkašku Euroleague i brojne druge premium sportske sadržaje. Novi kanal će nadopuniti postojeće kanale Fox Sports-a, u smislu emitiranja međunarodnih nogometnih mečeva Barclays Premier League, španske La Lige, francuske Ligue 1, nizozemske Eredivisie, MLS i FA Cup, uključujući mečeve engleske nacionalne reprezentacije.
Kanal će emitirati u SD i HD formatu.
Nastavljajući svoju međunarodnu ekspanziju, Fox Sports će pokrenuti drugi kanal u Italiji pored Fox sporta i Fox Sporta Plus dolazi i Fox Sport 2.Četiri mjeseca nakon ulaska na tržište, Fox International Channels najavljuje kanal Fox Sports 2 koji će 20. decembra 2013. startati u Sportskom paketu platforme Sky Italia.Finansijski detalji ugovora nisu objavljeni.Fox Sports 2 će prikazivati niz američkih sportskih događaja kao što su NFL i Super Bowl XLVIII, te košarkašku Euroleague i brojne druge premium sportske sadržaje. Novi kanal će nadopuniti postojeće kanale Fox Sports-a, u smislu emitiranja međunarodnih nogometnih mečeva Barclays Premier League, španske La Lige, francuske Ligue 1, nizozemske Eredivisie, MLS i FA Cup, uključujući mečeve engleske nacionalne reprezentacije.
Kanal će emitirati u SD i HD formatu.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ZyXel je obično smeće, svaki dan ga moram makar jedanput restartati jer se slika zaledi i ne mogu šaltati kanale. Svo smeće svijeta je u ovom bh telekomu.
Jel ono @coutinho "oživljava" teme, pa reko da i ja jednu malo aktiviram
Pitanje za ove što imaju Telemach kablovsku, jel vama na zadnjem računu došao neki popust od 1,50 KM za KKS ....
Pitanje za ove što imaju Telemach kablovsku, jel vama na zadnjem računu došao neki popust od 1,50 KM za KKS ....
Ne znam jeli tema ok,vidim da pricate o nekim softverskim problemima.Ja isto imam tu kablovsku od naseg pruzitelja usluga,imam 60-tak kanala,ima i sporta i regionalnih kanala i ovih svijetskih sto su poznati.Pa eto,imam discovery i history i national g,pa budu one emisije o aukcijama,bude pawn stars,ima lovci na aukcije,skladisni ratovi,pa oni sto popravvljaju aute i sto stvari nanovo rade...svasta zanimljivo bude.Ne znam sada jeli to pravo,istinito,oni uvijek u onom skladistu nadju nesto vrijedno,to me cudi,i nitko se ne javlja nit bi itko osvojio osim onog Davea,Darrela,Jaroda i Brandi (uf jjees dobra ova) i onog Barrya ludog.uvijek oni osvoje.kakvo je vase misljenje,jeli pratite vi to,jeli to gluma ili je zapravo?pozz svima 

!
Ovo sta ide na RTL 2,Ubojite karaoke je bolesno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Vjerovatno je istinito ali prate samo njih. Snime ona skaldista koja su oni uzeli i to je to.. moje misljenjebambus je napisao/la:Ne znam jeli tema ok,vidim da pricate o nekim softverskim problemima.Ja isto imam tu kablovsku od naseg pruzitelja usluga,imam 60-tak kanala,ima i sporta i regionalnih kanala i ovih svijetskih sto su poznati.Pa eto,imam discovery i history i national g,pa budu one emisije o aukcijama,bude pawn stars,ima lovci na aukcije,skladisni ratovi,pa oni sto popravvljaju aute i sto stvari nanovo rade...svasta zanimljivo bude.Ne znam sada jeli to pravo,istinito,oni uvijek u onom skladistu nadju nesto vrijedno,to me cudi,i nitko se ne javlja nit bi itko osvojio osim onog Davea,Darrela,Jaroda i Brandi (uf jjees dobra ova) i onog Barrya ludog.uvijek oni osvoje.kakvo je vase misljenje,jeli pratite vi to,jeli to gluma ili je zapravo?pozz svima
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Imaš sve epizode na youtube i to sa njihovog account-a. Bila je jedna posebna epizoda gdje su svi sjedili za stolom sa producentom, te pričali kako sve nije namješteno.
Neki i dalje misle da je namješteno, neki ne.
Uzmi u obzir da ima stotinu skladišta a oni pokazuju samo one koje su nabrojani kupili.
Neki i dalje misle da je namješteno, neki ne.
Uzmi u obzir da ima stotinu skladišta a oni pokazuju samo one koje su nabrojani kupili.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Max Tv ide preko CS-a, zasad ne svi kanali, ali bi uskoro trebali biti svi

Kakav Novogodišnji poklon

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- legenda reala
- Kontakt:
I naravno HD resiver moram kupovatirio_Ferdy88 je napisao/la:Max Tv ide preko CS-a, zasad ne svi kanali, ali bi uskoro trebali biti svi![]()
![]()

Digi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
nehilmo je napisao/la:Jel ono @coutinho "oživljava" teme, pa reko da i ja jednu malo aktiviram
daj boze makar da sklope ugovor sa bankom pa da ne moram placati proviziju

Zadnja izmjena: semir01, dana/u 26 dec 2013, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
A jel ne može na običnom..legenda reala je napisao/la:I naravno HD resiver moram kupovatirio_Ferdy88 je napisao/la:Max Tv ide preko CS-a, zasad ne svi kanali, ali bi uskoro trebali biti svi![]()
![]()
Kakav Novogodišnji poklon![]()
Digi![]()

Šta je sa Digi-jem kod mene fercera fantastično...

- legenda reala
- Kontakt:
Samo HD resiverhilmo je napisao/la:
A jel ne može na običnom..![]()
![]()
![]()
![]()
Šta je sa Digi-jem kod mene fercera fantastično...
Digi je kupio VIP i sa 1W od nove godine prelaze na 16E i on će biti HD, ali će imati bruku kanala, Sport Klubove i sve to, ali ako će Max ići u CS-u, za očekivati je i da Digi odnosno Total prorade
Rio hoće li biti skuplja pretplata zbog Max-a, ovi Hrvati što imaju pravo dobar server, nemaju MAX
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ouuuuu, pa to mi ne odgovara nikako...odoše i Nova i RTL.....legenda reala je napisao/la: Samo HD resiver
Digi je kupio VIP i sa 1W od nove godine prelaze na 16E i on će biti HD, ali će imati bruku kanala, Sport Klubove i sve to, ali ako će Max ići u CS-u, za očekivati je i da Digi odnosno Total prorade
A oni Rumuni, Mađari će ostati na 1W....Izvini što pitam fatak u ove prelaske nisam znao..
- legenda reala
- Kontakt:
Ostaje sve na Thoru osim hrvatskog dijela Digia, tako bar kažu, uveliko se mjenjaju resiver i okreću antene kod korisnika njihovih usluga i kažu od Nove godine da bi trebali preći skroz na 16E, trenutno emitiraju neke testove, po neki kanal se može gledati
Da, RTl,NOVA,HRT bi trebali ići sa 1W dok RTS,B92 ostati
Da, RTl,NOVA,HRT bi trebali ići sa 1W dok RTS,B92 ostati
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Misliš CS pretplata, ne bi trebala poskupitilegenda reala je napisao/la:
Rio hoće li biti skuplja pretplata zbog Max-a, ovi Hrvati što imaju pravo dobar server, nemaju MAX

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- legenda reala
- Kontakt:
Ma jario_Ferdy88 je napisao/la:Misliš CS pretplata, ne bi trebala poskupitilegenda reala je napisao/la:
Odo gledati oglase za HD resiver

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Al Jazeera Balkans
...Kakve emisije imaju
Hayat i slicne selendre od televizija trebaju da se ugase pored njih
Negdje sam cuo "kad cujem prezime Svrakic izgubim svaku volju za poduzetnistvo"
Pravi oni carsijaneri koji su se igrom slucaja obogatili,a takvima je mjesto medju fukarama.

Hayat i slicne selendre od televizija trebaju da se ugase pored njih

Negdje sam cuo "kad cujem prezime Svrakic izgubim svaku volju za poduzetnistvo"

Pravi oni carsijaneri koji su se igrom slucaja obogatili,a takvima je mjesto medju fukarama.
- hule_barca
- Kontakt:
Ovo što se tiče HD resivera za cs, jel' to znači da moram imati i TV koji ima HD ulaz 

Mes Que Un Club
- legenda reala
- Kontakt:
mislim da ne treba