Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ma trzn'o se u drugom poluvremenu. Ovaj valjda čuo od onog komentatora da je loš pa ponavlja.
Allegri je gospodin!
Conte ima dosta mana i nadam se da ce to brzo popraviti...
Nisam imao dobar osjecaj za ovu utakmicu ali ovo se regulisalo lagano...steta samo zbog gola...
Nisam imao dobar osjecaj za ovu utakmicu ali ovo se regulisalo lagano...steta samo zbog gola...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Burberry46
- Kontakt:
Bravo Juve, nekako rutinski, sampionski
Znaci komentator taj na Areni popljuvao Llorente, Pogbu a u drugom poluvremenu obojica dali gol
sreca pa sam gledao na streamu
Grande Juve!!
Antonio Conte!!

Znaci komentator taj na Areni popljuvao Llorente, Pogbu a u drugom poluvremenu obojica dali gol

Grande Juve!!
Antonio Conte!!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Buffon - steta za gol stari dobri Gigi je mogao i bez ovoga a nije zehre kriv.
Barza - odradio posao kako smo i navikli od njega, stameno i cvrsto.
Bonucci - mogao i strijelac biti kod onog slobodnjaka Teveza.
Chiellini - asistencija za macica i odlican posao u odbrani.
Lichtsteiner - dobar je bio ali me cudi ono non stop prebacivanje lopte na lijevu kada ima mogucnost ds centrira i vrati je nazad, taj segment igre mu mnogo fali.
Marchisio kao regista - generalno meni bolje ovako da Pogba bude blize golu.
Vidal - cuvao se da ne dobije karton a opet je stigao zabiti.
Pogba - dobro igrao malo petlja u zavrsnici i kad smo primili gol zskasnio sa reakcijom.
Asamoah - odradio solidno posao.
Tevez - dobar gol samo neka trpa.
Llorente - nije bio los toliko koliko je onaj gmaz na areni trubio. I ja sam stekao utisak da "respektuje" saigrace bez potrebe i nekad asistira kad bi ttebao da je rokne po golu.
Tri bobe su tu. Rekordi se izjednacavaju. Iduce kolo veliki derbi ove sezone.
FORZA JUVE
Barza - odradio posao kako smo i navikli od njega, stameno i cvrsto.
Bonucci - mogao i strijelac biti kod onog slobodnjaka Teveza.
Chiellini - asistencija za macica i odlican posao u odbrani.
Lichtsteiner - dobar je bio ali me cudi ono non stop prebacivanje lopte na lijevu kada ima mogucnost ds centrira i vrati je nazad, taj segment igre mu mnogo fali.
Marchisio kao regista - generalno meni bolje ovako da Pogba bude blize golu.
Vidal - cuvao se da ne dobije karton a opet je stigao zabiti.
Pogba - dobro igrao malo petlja u zavrsnici i kad smo primili gol zskasnio sa reakcijom.
Asamoah - odradio solidno posao.
Tevez - dobar gol samo neka trpa.
Llorente - nije bio los toliko koliko je onaj gmaz na areni trubio. I ja sam stekao utisak da "respektuje" saigrace bez potrebe i nekad asistira kad bi ttebao da je rokne po golu.
Tri bobe su tu. Rekordi se izjednacavaju. Iduce kolo veliki derbi ove sezone.

FORZA JUVE
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Mislim da on to mora protiv urokaCarli je napisao/la:Al' Kvaljarela je mor'o ošutat pa makar to iz kornera bilo.

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Rek'o mu doktor "Svaki dan po jednu garu mrkni i svaku tekmu koju igras rokni odakle god imaces dug zivot" 

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
trebamo mi malo spustiti ocekivanja za Vidala i posebno Pogbu pa da budemo u rangu malo realnije ocijenit njihove igre..prevelika su nam ocekivanja od ova dva veznjaka, treba ih spustit na nivo ocekivanja od Markizija pa bi onda vidjeli ustvari koliko posla odrade...
vika na dijete od 20 godina a dao go i poslao brutalan pas..da je Guarin ili Pjanic to uradio bio bi najbolji veznjak lige..jos plus dobio je xy duela..poslao neki pogresan pas, izgubio duel- boze moj 20 godina mu je, koliko je Markizio poslao pogresnih dugih lopti sa registe- pa sta...al sad je drugo sto je on nas naucio na 3 rolinga i bar jedan go kao protiv Udina ili Napolija za prolaznu ocjenu
dijete je masina i kakve kritike , i ovu je atomski odigrao..da bilo koji drugi igrac u seriji A sa 20 god odigra ovakvu tekmu vec bi imali novog golden boy-a , a mi pricamo o nekoj igri ispod nivoa
isto tako Vidal pod rucnom 3-4 strasna starta i go..al jbg on mora dat najmanje 2 i uzet 854 lopte za dobru ocjenu
vika na dijete od 20 godina a dao go i poslao brutalan pas..da je Guarin ili Pjanic to uradio bio bi najbolji veznjak lige..jos plus dobio je xy duela..poslao neki pogresan pas, izgubio duel- boze moj 20 godina mu je, koliko je Markizio poslao pogresnih dugih lopti sa registe- pa sta...al sad je drugo sto je on nas naucio na 3 rolinga i bar jedan go kao protiv Udina ili Napolija za prolaznu ocjenu

isto tako Vidal pod rucnom 3-4 strasna starta i go..al jbg on mora dat najmanje 2 i uzet 854 lopte za dobru ocjenu

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pa nije niko hajdemo reći popljuvao Pogbu, dva ili tri posta su bila više stvar ljutnje na glupost koju je napravio jer mora naučiti na greškama, već smo primili ovakav gol zbog njegove neodlučnosti ili ulaska u dribling pred našim golom.ultrasstyle_tz je napisao/la: vika na dijete od 20 godina a dao go i poslao brutalan pas.:
A odigrao je odlično kada se sve svede na kraju, gol i asistencija, maestralan dribling i šut koji je Miggliacio spriječio da ne bude drugi gol.
To se zove karakter, nešto što nekima fali, prije svega Giovincu npr., to pravi razliku, kriv je bio za gol, onda još glupavo i iznervirano dobije žuti i onda zaboravi na sve i uradi to što uradi na kraju.

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 22 dec 2013, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- AvantiSignora
- Kontakt:
Sledece kolo s smradovima , to se mora dobiti i pokazati koje gazda !!!
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- Contentissimo
- Kontakt:
Sampion sampionski!
sad zasluzen odmor, a onda slijedi jedan od najvaznijih meceva sezone, ukoliko to rijesimo u nasu korist, 32. je veoma blizu, samo pametno
ps
idemo izjednaciti rekord iz 2005/06 od
17-1-1 sa polusezone
Fino alla fine
edit
Zuliani
http://myjuventus.net/atalanta-juventus ... -christmas" onclick="window.open(this.href);return false;
sad zasluzen odmor, a onda slijedi jedan od najvaznijih meceva sezone, ukoliko to rijesimo u nasu korist, 32. je veoma blizu, samo pametno
ps
idemo izjednaciti rekord iz 2005/06 od
17-1-1 sa polusezone
Fino alla fine
edit
Zuliani

http://myjuventus.net/atalanta-juventus ... -christmas" onclick="window.open(this.href);return false;
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Niko da kaže jednu bitnu stvar, a to je da ovaj tim nikada nije imao problem igrati bez Pirla, dapače, u brojnim mečevima smo igrali brže i lakše dolazili u šanse za gol bez njega, danas je to bio slučaj, Atalanta je dobra ekipa tako da izgovor o protivniku ne pije vode.
Mislim da smo čak 90% mečeva dobili kada on nije igrao u zadnje 3 sezone.
Samo nam nedostaje još jedan ofanzivno orijentiran igrač kako bi još lakše pravili razliku i nadoknađivali izostanke i veznjaka, a i napadača.
KDB numero 1 abd.
A iz Serie A bih silno volio da Iturbea uzmemo, strašan.
Mislim da smo čak 90% mečeva dobili kada on nije igrao u zadnje 3 sezone.
Samo nam nedostaje još jedan ofanzivno orijentiran igrač kako bi još lakše pravili razliku i nadoknađivali izostanke i veznjaka, a i napadača.
KDB numero 1 abd.

#MaxOUT
#MaxOUT
Ma Porto bi trazio masne pare i cekao Monaco i slicne.Pogba je napisao/la:
Al eto Jorginho je isto kvalitetan veoma.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Poslije Galate smo postali mašina za golove, tri utakmice 11 golova, samo da se nastavi ovako. Možda je i bolje da je danas pao taj gol, kao što je već sarajlija napisao.
Tevez je već na brojci 11 golova, od sezona 2008/2009 (kad je Del Piero imao 13 golova za cijelu sezonu) nismo imali napadača sa 11+ golova u Seriji A, jeste Matri imao 20 u prvoj sezoni kad je došao, ali samo 10 u dresu Juventusa. Do brojke 10 su dolazili Matri, Vučinić i Vidal.
Dobro da se Llorente u drugom dijelu digao, jer je bio lošu u prvom, danas mi je nekako bio odsutan, mnogo duela izgubio, nije ličio na sebe. Ali fudbal je čudan, nekad je bio nabolji igrač na terenu, ali nije zabijao golove.
Marchisio mnogo bolji na ovoj poziciji, i mnogo više učestvuje u igri, bolje je da on igra tu dok nema Pirla, nego Vidal ili Pogba.
Tevez je već na brojci 11 golova, od sezona 2008/2009 (kad je Del Piero imao 13 golova za cijelu sezonu) nismo imali napadača sa 11+ golova u Seriji A, jeste Matri imao 20 u prvoj sezoni kad je došao, ali samo 10 u dresu Juventusa. Do brojke 10 su dolazili Matri, Vučinić i Vidal.
Dobro da se Llorente u drugom dijelu digao, jer je bio lošu u prvom, danas mi je nekako bio odsutan, mnogo duela izgubio, nije ličio na sebe. Ali fudbal je čudan, nekad je bio nabolji igrač na terenu, ali nije zabijao golove.
Marchisio mnogo bolji na ovoj poziciji, i mnogo više učestvuje u igri, bolje je da on igra tu dok nema Pirla, nego Vidal ili Pogba.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ima Verona opciju kupovine, mislim 15M, tu se može sklopiti dogovor s njima o otkupu.Lippi je napisao/la:Ma Porto bi trazio masne pare i cekao Monaco i slicne.Pogba je napisao/la:
Al eto Jorginho je isto kvalitetan veoma.
Slažem se sa Padovanom, bolje je da se Marcha koristi u organizaciji, on ne komplikuje, a zna podvaliti loptu, ima njuh za asistenciju, Pogba i Vidal nam ipak trebaju naprijed i to je dobitna kombinacija.
Je li iko čuo Marottu, bukvalno je priznao da je Radja igrač koji bi mogao preći kod nas, mada se ogradio kako smo svi na broju, kaže da je veznjak po želji Contea, ja sam ipak za igrača sa više fantazije, vidjet ćemo?!
Lav

#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
-
- Kontakt:
joj gaženja sviju mi, pa dokle ovako
?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.