Hvala drug, i ne sumnjajYucca je napisao/la:SRETNO VAM DRUGOVI MILANISTI VECERAS U DERBIJU![]()
![]()
Nadam se da cete dobiti manji milanski klub![]()
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Il Club più titolato al mondo!
matrinator veceras rjesava utakmicu 
matri zabija, al u kurcu 
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Curva Sud: "The authorities and Milan approved our choreo yesterday, but this morning the authorities changed their mind."
Tako da je moguce da veceras nema koreografije na tribinama

Niang is having his medicals with Montpellier.
Tako da je moguce da veceras nema koreografije na tribinama
Niang is having his medicals with Montpellier.
ma i sta ce dzaba ko da bi ko gledo u koreografiju. svi ce gledati komediju na terenu

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Je*o koreografiju, daj da ovo veceras dobijemo.
Eto, Niang ode u Francusku, a isti klub navodno zeli i Zaccarda.
Bit ce ovo pravo prometan mercato, jos da se rijesimo Nocerina, bilo bi super. Sto se tice ovih posudbi, Cristante moze dalje, ali bih Saponaru ostavio.
I je*o ga hljeb mrtvi, necemo Niangolana.
Zar nije pametnije izdvojiti iste novce za jednog Hernanesa nego jos jednog u nizu defanzivca pored Muntarija, De Jonga, pa cak i Montoliva.
Taman covjek pomisli da pocinju pametno poslovati i jedna ovakva vijest sve usere. Nadam se da su samo spekulacije.
Eto, Niang ode u Francusku, a isti klub navodno zeli i Zaccarda.
Bit ce ovo pravo prometan mercato, jos da se rijesimo Nocerina, bilo bi super. Sto se tice ovih posudbi, Cristante moze dalje, ali bih Saponaru ostavio.
I je*o ga hljeb mrtvi, necemo Niangolana.
Zar nije pametnije izdvojiti iste novce za jednog Hernanesa nego jos jednog u nizu defanzivca pored Muntarija, De Jonga, pa cak i Montoliva.
Taman covjek pomisli da pocinju pametno poslovati i jedna ovakva vijest sve usere. Nadam se da su samo spekulacije.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Jaoo Constant
Ocekujem poslije ulazak Pazzinija koji ce zabiti bivsem klubu

Ocekujem poslije ulazak Pazzinija koji ce zabiti bivsem klubu

O nouuu, Constant.
Pa sta je s tim Abateom, lik je jos protiv Ajaxa trebao biti sto posto spreman, ali evo, vidimo sto je aman spreman. Bolje Urbija sa sjebanom rukom staviti nego ovog.
Bog nek' nam je na pomoci veceras.
Kad vidim ovog Matrija, sere mi seeee.
Pa sta je s tim Abateom, lik je jos protiv Ajaxa trebao biti sto posto spreman, ali evo, vidimo sto je aman spreman. Bolje Urbija sa sjebanom rukom staviti nego ovog.
Bog nek' nam je na pomoci veceras.
Kad vidim ovog Matrija, sere mi seeee.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Eh da je pobjedom zavrsiti kalendarsku 2013 god , slijedi januar i dolazak pojacanja. Uz vec potpisane igrace, nase najvece pojacanje bi bilo odlazak glupana Alegrija definitivno. Sad hoce li u januaru ili tek na ljeto vidjet cemo, sto prije to bolje. Treba svjeze krvi koja ce nas pogurati u drugom dijelu sezone, valja nekako izborit LP i sljedece sezone.. Sretno nam veceras.. Forzza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- francobaresi
- Kontakt:
Niang is currently undergoing medicals at Montpellier. He will join them on loan for the rest of the season + there's an option to buy.
Klauzula je 10 miliona €. Bojim se da se ne desi isto kao i sa Aubameyangom.
Gledam ove sastave Milana i Intera i ne znam da li da se smijem ili plačem, koliko polovnih igrača u obje ekipe pa to je za ne povjerovati.
Klauzula je 10 miliona €. Bojim se da se ne desi isto kao i sa Aubameyangom.
Gledam ove sastave Milana i Intera i ne znam da li da se smijem ili plačem, koliko polovnih igrača u obje ekipe pa to je za ne povjerovati.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kad vidim Constanta u prvoj u zeludcu mi se okreceUrbyEmanuelson je napisao/la:Jaoo Constant![]()
Ocekujem poslije ulazak Pazzinija koji ce zabiti bivsem klubu![]()
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- francobaresi
- Kontakt:

Live.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ne zafrkaji ?francobaresi je napisao/la:
Live.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- francobaresi
- Kontakt:
Ne zafrkajem, ovo je slika od prije 15 minuta. Međutim ako si pomislio da sam ja u Milanu trenutno, tu si se zezn'o. 
Edit: OFFICIAL XI: Abbiati; De Sciglio, Zapata, Bonera, Constant; Poli, De Jong, Muntari; Kaka, Saponara, Balotelli.
Ne vjerujem.
Edit: OFFICIAL XI: Abbiati; De Sciglio, Zapata, Bonera, Constant; Poli, De Jong, Muntari; Kaka, Saponara, Balotelli.
Ne vjerujem.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
hehehe druze al ga zeznu nenamjerno 
ajd biti cemo nekad i tamo abd
i to bas na ovakvom derbiju 
ajd biti cemo nekad i tamo abd
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- muha milanez
- Kontakt:
francobaresi je napisao/la:Ne zafrkajem, ovo je slika od prije 15 minuta. Međutim ako si pomislio da sam ja u Milanu trenutno, tu si se zezn'o.
Ne vjerujem.
SAPONARA
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
bas za ne povjerovati, ali sto je jos cudnije, upravo umjesto njegovog miljenika Panja
dasce uci Pazzo pa da rijesi utakmicu
dasce uci Pazzo pa da rijesi utakmicu
Evo na Sky najavljuju Saponaru umjesto Matrija 
Mada je ovo vise radi toga sto nema m.da da igra s 2 napadača al opet mi drago radi Saponare
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Mada je ovo vise radi toga sto nema m.da da igra s 2 napadača al opet mi drago radi Saponare
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Momak je tu već 4-5 mjeseci, odigrao je 10 minuta u Serie A, i nešto više u dvije prijateljske utakmice, gdje je bio jako dobar. Međutim, prvu pravu šansu Allegri mu daje u velikom derbiju, i samo iz razloga što se boji igrati preofanzivno, odnosno nema Birse i njemu sličnih.
Pitanje je u kakvoj formi je Riccardo, jer neigranje se itekako može odraziti na formu i raspoloženje igrača.
Uglavnom, neka mu je sa srećom.
Pitanje je u kakvoj formi je Riccardo, jer neigranje se itekako može odraziti na formu i raspoloženje igrača.
Uglavnom, neka mu je sa srećom.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.