Srce preskace?pile87 je napisao/la:Savak ima nesto ja ne idem na deribi nikako
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Na sjeveru sam od zavrsetka rata i osposobljavanja te tribine ..pile87 je napisao/la:ako se i znamo znamo se sa treninga ja zadnjih 5-6 godina gledam tekme sa sjevera
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Jok buraz, nisam picajzla al nemoze zeludac svega ima ...Kad je derbi odem da radim iako sam slobodanSeyo_TM je napisao/la:Srce preskace?pile87 je napisao/la:Savak ima nesto ja ne idem na deribi nikako
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne moze ni meni, al ima nesto u staklenoj boci sto mi pomaze da prebrodim muke do tekmepile87 je napisao/la:Jok buraz, nisam picajzla al nemoze zeludac svega ima ...Kad je derbi odem da radim iako sam slobodanSeyo_TM je napisao/la:Srce preskace?pile87 je napisao/la:Savak ima nesto ja ne idem na deribi nikako
imal sta u vezi pojacanja,Zelji trebaju bar 2 super kvalitetna igraca ako misli nesto uraditi u proljentom dijelu sezone!
Ja mislim da cemo definitivno saznati u ova dva tri dana,prekosutra je prozivka,sumnjam da ce novi igraci dolaziti u toku priprema kao prosli put,znaci u ova dva tri dana bi trebali saznati sve sto je novo ako uopste bude bilo nesto novok_c je napisao/la:imal sta u vezi pojacanja,Zelji trebaju bar 2 super kvalitetna igraca ako misli nesto uraditi u proljentom dijelu sezone!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
ljudi jel zna neko sta je s onim Pelakom...nista se ne prica o njemu hocel doci ili ne...??
Na probe ce doci negdje 6-7 igraca (nesto ovdje, nesto u srbiji i nesto u 'ercegovini), naravno ta cifra se moze povecavati, ali hoce li iko zadovoljiti, vidjet cemo...boccaccio je napisao/la:Ja mislim da cemo definitivno saznati u ova dva tri dana,prekosutra je prozivka,sumnjam da ce novi igraci dolaziti u toku priprema kao prosli put,znaci u ova dva tri dana bi trebali saznati sve sto je novo ako uopste bude bilo nesto novok_c je napisao/la:imal sta u vezi pojacanja,Zelji trebaju bar 2 super kvalitetna igraca ako misli nesto uraditi u proljentom dijelu sezone!
Po mojim saznanjima, nista spektakularno ne treba ocekivati na toj prozivci osim ovog golmana koji ce doci na posudbu i tek bi trebalo da se vidi u narednom periodu za pojacanja ima jos 15 dana prelaznog roka i to je najzanimljivi dio bar sto se tice nase lige, samo je Siroki osigurao pojacanja kod svih ostalih se radi o osipanju igrackog kadra i maleni su uspjeli sacuvati okosnicu ekipe tako da ne treba ocekivati neke pretjerane promjene eventuelno dva igraca koja je lako ukomponovati u postojecu ekipu, sto se tice odlazaka osim Coce, otisao je golman Pjanic, Dino Muharemovic i ne bi se trebao vracati Kovacevic dok ce vjerovatno neke igrace i slati na posudbuboccaccio je napisao/la:Ja mislim da cemo definitivno saznati u ova dva tri dana,prekosutra je prozivka,sumnjam da ce novi igraci dolaziti u toku priprema kao prosli put,znaci u ova dva tri dana bi trebali saznati sve sto je novo ako uopste bude bilo nesto novok_c je napisao/la:imal sta u vezi pojacanja,Zelji trebaju bar 2 super kvalitetna igraca ako misli nesto uraditi u proljentom dijelu sezone!
Pelak suspendovan ali ima jos uvijek ugovor sa Olimpikom a ovi hoce obestecenje, probao nesto vani ali...ako se nasi ne uspiju dogovoriti sa olimpikom pregledace polusezonu sa tribina( ipak olimpik sad ima Mujica)
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ALVIN KARADŽA U ZELJI!Gdje je sad onaj kralj ?

Željezničar neće završiti prelazni rok sa Alvinom Karadžom, pa se u narednim danima očekuje još nekoliko novih imena na Grbavici.
Željezničar neće završiti prelazni rok sa Alvinom Karadžom, pa se u narednim danima očekuje još nekoliko novih imena na Grbavici.
-
vjeran1987
- Kontakt:
oplakao sam kad sam vidio da je karadza u zelji,samo se sjetim kralja hahahahhahaha
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Provjereno dobar i sigurno ce biti pravo pojacanje ! Cekamo te nove pulene... Ma dobro ce biti ako ekipa odradi pripreme zajedno a ne da pojacanja dolaze u toku proljetnog dijela...
Jeste se sad smirili ? (mislim na ove sto su pricali "uprava ne radi nista" ovo ono)...
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
ne bih se zacudio ni da Trivunovic dodje kod nas!!! Nije nam loša uprava što jest jest!!!

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
onda bi se zaj.ebavali u liginewbie je napisao/la:ma sta ce nam vule bolje je ovog jovanovica![]()
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
-
lešinar
Nije isključeno da dođe i kod nas (al' zamalo)Željoman je napisao/la:ne bih se zacudio ni da Trivunovic dodje kod nas!!! Nije nam loša uprava što jest jest!!!![]()
![]()
ha ha halešinar je napisao/la:Nije isključeno da dođe i kod nas (al' zamalo)Željoman je napisao/la:ne bih se zacudio ni da Trivunovic dodje kod nas!!! Nije nam loša uprava što jest jest!!!![]()
![]()
-
lešinar
Sto hahaha?PIRKE33 je napisao/la:ha ha halešinar je napisao/la:Nije isključeno da dođe i kod nas (al' zamalo)Željoman je napisao/la:ne bih se zacudio ni da Trivunovic dodje kod nas!!! Nije nam loša uprava što jest jest!!!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.