Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: Serie A
Idiot do idiota. Pa ne vjerujem da takvi degeni upravljaju fudbalom u Italiji, svojim postupcima uništavaju sve što stignu.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
(Curva Sud): "Milan and the authorities had approved our choreography, but the authorities changed their minds this morning."
Capelli (Curva Sud): "We will decide what to do when we meet at 17:00 CET."Capelli
Capelli (Curva Sud): "We will decide what to do when we meet at 17:00 CET."Capelli
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ovaj Lazio je toliko očajan da bi barem pola klubova naše lige ga dobilo,glat 

Mozda nije Lazio toliko ocajan, koliko je Verona dobra ekipa... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
uzeo bi ih smajl sa ekipom za gostovanje
- muha milanez
- Kontakt:
Koliko je lik sebicanjose je napisao/la:Koja je sirovina ovaj Gervinho.

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sta obrani Pegolo sad Rossiu.
E sad nije moga branit, Rossi masina.
E sad nije moga branit, Rossi masina.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ja se vec 2 godine pitam kako ovaj Lacio daje golove i kako dolazi do rezultata kad tu nema 2-3 igraca u timu koja su ofanzivno sposbna nesto uraditi , a da kazes da je odbrana granitna- nije, stoperi su vise nego diskutabilni...
morale su u jednom momentu prestati ulaziti bombe Hernanesa i Kandreve sa 30 metara i otpad Lulica, samim tim su stali i rezultati...
morale su u jednom momentu prestati ulaziti bombe Hernanesa i Kandreve sa 30 metara i otpad Lulica, samim tim su stali i rezultati...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bravo moj Juve, bravo Roma. Lijepo ovako gledati na areni seriju A kad imaju u ligi dvije tri ekipe koje efikasno igraju i na odredjene momente lijepo za oko
-
- Kontakt:
A Klose slučajno golove davao?ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ja se vec 2 godine pitam kako ovaj Lacio daje golove i kako dolazi do rezultata kad tu nema 2-3 igraca u timu koja su ofanzivno sposbna nesto uraditi , a da kazes da je odbrana granitna- nije, stoperi su vise nego diskutabilni...
Grbavica naš je Hram!!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ev ovako, nabroj mi igrace Lacija koji su sposobni da daju 15+ golova po sezoni al realnih 15 golova, a ne navijacki Ledezmu, Biglji i Lulica navest
..pa ce ti bit jasniji moj post

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
koliko klubova u Serie A uopšte ima igrače koji mogu zabiti 15 golova po sezoni? evo meni na prvu padaju Klose, Higuain, Balotelli, Rossi, Gomez, Di Natale
to su igrači koji posjeduju kvalitet, a neki nažalost neće zabiti toliko zbog očajnih saigrača jebga
u neki drugi red (10-15 golova) bih stavio Hernanesa, Vidala, Palacija, Denisa, Hamsika, Pandeva, možda Llorente i to je to
Lazio ispašta zbog svega .. zbog povreda, grešaka Petka, nekvalitetnih igrača koji nisu dostojni da nose dres Lazija, itd .. sve se skupilo i rezultat je očigledan
mene ovo boli mnogo, al' neću da se nerviram jer znam da ne može bolje, koliko para, toliko muzike .. Petko jeste kriv, al' ne može od govana u odbrani napraviti dobre stopere, ili da napadači zabijaju kad ne znaju
Marchetti, Radu, Lede, L.Biglia, Onazi, Hernanes, Candreva, Keita, Felipe Anderson, Perea, to je što bih ja ostavio u Laziju, ti igrači imaju kvalitet ili talenat/potencijal, svi ostali mogu da idu slobodno

u neki drugi red (10-15 golova) bih stavio Hernanesa, Vidala, Palacija, Denisa, Hamsika, Pandeva, možda Llorente i to je to

Lazio ispašta zbog svega .. zbog povreda, grešaka Petka, nekvalitetnih igrača koji nisu dostojni da nose dres Lazija, itd .. sve se skupilo i rezultat je očigledan
mene ovo boli mnogo, al' neću da se nerviram jer znam da ne može bolje, koliko para, toliko muzike .. Petko jeste kriv, al' ne može od govana u odbrani napraviti dobre stopere, ili da napadači zabijaju kad ne znaju
Marchetti, Radu, Lede, L.Biglia, Onazi, Hernanes, Candreva, Keita, Felipe Anderson, Perea, to je što bih ja ostavio u Laziju, ti igrači imaju kvalitet ili talenat/potencijal, svi ostali mogu da idu slobodno
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Contentissimo
- Kontakt:
taman sam to krenuo pisatiYucca je napisao/la:JTS@ druze zaboravio si Teveza vec sad je zabio 11 golova![]()

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
-
- Kontakt:
Ja navijam za Fudbalski klub Željezničar, Lazio me ne interesuje nego mi čudno malo da Klosea nisi spomenuo da je davao sretne gole, neke odbijance!ultrasstyle_tz je napisao/la:ev ovako, nabroj mi igrace Lacija koji su sposobni da daju 15+ golova po sezoni al realnih 15 golova, a ne navijacki Ledezmu, Biglji i Lulica navest..pa ce ti bit jasniji moj post
Grbavica naš je Hram!!!
my badContentissimo je napisao/la:taman sam to krenuo pisatiYucca je napisao/la:JTS@ druze zaboravio si Teveza vec sad je zabio 11 golova![]()

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.