Zaboravljaš da je Westbrook bio najbolji igrač Oklahome u toj finalnoj seriji s Heatom.tuzlak1987 je napisao/la:Za slabije utakmice, da su prije godinu i pol on i Harden igrali kao sto je Durant igrao protiv Heata uzeli bi titulu...
Westbrook kada protiv jacih preforsira to izgleda nidje veze, tu treba ove godine da izbalansira i pokusa dijeliti loptu vise u trenucima kad je logicno da to treba da uradi..
2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013-14 NBA Season
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:Westbrook je korisniji košarkaš od Duranta.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:Zaboravljaš da je Westbrook bio najbolji igrač Oklahome u toj finalnoj seriji s Heatom.tuzlak1987 je napisao/la:Za slabije utakmice, da su prije godinu i pol on i Harden igrali kao sto je Durant igrao protiv Heata uzeli bi titulu...
Westbrook kada protiv jacih preforsira to izgleda nidje veze, tu treba ove godine da izbalansira i pokusa dijeliti loptu vise u trenucima kad je logicno da to treba da uradi..
Nije istina, pogledaj njegov game5 koja je bila kljucna kada je zamislio da je njegova ekipa i uzeo sut 20 puta, a pogodio 4 puta. 4-20. Od tih pet je imao dvije dobre utakmice, ostalo preforsirao.
Durant od svih pet odigrao svih pet ili dobro ili odlicno. A Harden mozda jednu utakmicu bio na nivou..
A Westbrook je imao najlakseg igraca na drugoj strani protiv sebe, dok se Perkins sa Ibakom gdje su trebali da imaju prednost pogubio. Kad se sabere i oduzme Durant jedini prolazan s obzirom da je imao Jamesa protiv sebe.
kokuz je napisao/la:
koliko je on underrated ingame danker samo
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Ma Kobe je sila htjeli to neki priznati ili ne. Samo kad se sjetim zakucavanja preko Wallacea i Humphriesa 
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Titova-Juga je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Westbrook je korisniji košarkaš od Duranta.
Korisiniji nije,ali je ekipa bez njega bila za 7,8 mjesto.
- Titova-Juga
- Kontakt:
To je vec neka druga tema, ali ovakve stvari izjavljivat, ahm..lumani je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Westbrook je korisniji košarkaš od Duranta.
Korisiniji nije,ali je ekipa bez njega bila za 7,8 mjesto.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- adriano_leite
- Kontakt:
Ima tu mnogo razloga zasto je omjer takav kakav je. Mike Brown je totalno morao mijenjati mentalitet svojih igraca, koji su prosli kroz tankiranje, bez igre u odbrani, pa je s toga mnogo vremena proveo uceci ih defanzivi, sto je bio problem i u samoj ofanzivi, jer se na istoj nije mnogo radilo. Dovodjenje Bynuma je bio odredjeni problem, jer igraci nisu navikli da igraju sa takvim centrom i treba odredjeni period adaptacije da ga hrane loptama, ali da ne zapostavljaju i svoju ofanzivnu igru, jer nema nista od toga ako ce davati loptu na post, a oni samo stoje u mjesto, bez ikakvih kretnji i otvaranja. Svakako je napredak Bynuma na fizickom planu itekako pozitivna stvar, ali ce se to poceti osjetiti tek kad igraci skontaju kako da s njim igraju. Previse je tu oscilacija. Kyrie Irving je takodjer problem, jer mu igra previse oscilira, ali vidi se da polako izrasta u pravog vodju, jer je ovo ljeto mnogo napora ulozio da popravi kondiciju, te da sto vise trenira sa saigracima, kako bi se stvorila hemija u ekipi. Anthony Bennett je takodjer problem, jer je sramotno za prvog picka da se pojavi nakon povrede napuhan kao balon, pa pola sezone mora da skida kilazu i popravlja kondiciju. Kompletan novi strucni stab je takodjer mogao predstavljati problem za mlade igrace Cavsa, jer je tu bilo previse promjena i potreban je period adaptacije. Problem je bio i u jako teskom rasporedu koji smo imali. Svake sedmice igramo b2b utakmice petak i subotu, 14 od 26 utakmica je bilo na strani, sto moze predstavljati problem mladim igracima kakve mi imamo. Za buducnost ekipe se ne bojim, jer u jednom momentu ce te stvari kliknuti za nase mlade igrace i napravit ce se serija pobjeda, cisto radi poboljsanja hemije u timu i odrastanja na parketu, koji je sastavni dio sticanja iskustva. Ne treba zaboraviti da je rijec o drugoj najmladjoj ekipi u ligi, sa samo 2 veterana koja su 30+. 10 igraca ima 25 i manje godina, a od toga je i 4 rookie igraca, te 3 sophomore igraca. Previse je to mlad i neiskusan tim da ne bi bilo oscilacija.Titova-Juga je napisao/la:Cavsi imaju I vise nego odlican roster. Po meni problem lezi u Mikeu koji djeluje dosta izgubljeno.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sto se tice all-star-a tu je Jason Richarson po meni najbolje zakucavanje svih vremena ,
[youtube][/youtube]
a Vince Carter je u svije doba i preko i kada je sam izvodio najspektakularnija zakucavanja.
[youtube][/youtube]
Treba izdvjiti ljude koji su to dizali na visi nivoe Dominique Wilkins , Air Jordan, S. Kemp, J. Dr. irwing.
Mada u live igri meni je jedno od najboljih ono Bryantovo preko Ben Wallace-a koji je bio ko stijena jak
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
a Vince Carter je u svije doba i preko i kada je sam izvodio najspektakularnija zakucavanja.
[youtube][/youtube]
Treba izdvjiti ljude koji su to dizali na visi nivoe Dominique Wilkins , Air Jordan, S. Kemp, J. Dr. irwing.
Mada u live igri meni je jedno od najboljih ono Bryantovo preko Ben Wallace-a koji je bio ko stijena jak
[youtube][/youtube]
To sam vam rekao. Zapravo mi nije drago što bolje igramo bez njega. Imali bi dobar tank s njime.Sabinho je napisao/la:Forsiranje je nastavio u Kingsima, procenat suta mu se jos smanjioNeutral je napisao/la:Koja igračina je Monta Ellis![]()
Toronto izgleda mnogo bolje bez Gay-a.
Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Howard i dominacija, yea right
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
NIje dominiro sinoc? Nego sta je? 35 poena, 19 skokova, 3 blocka, 5 asistencija, 13/18, 9/14 slobodna.miki_92 je napisao/la:Howard i dominacija, yea right
A sigurno ga nisi ni gledo zadnje 2 hefte, redovno dominira, skoro svaku tekmu.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 22 dec 2013, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
za mene je pojam dominacije na centarskoj poziciji nesto sto su radili Shaq, Hakeem, Wilt, Kareem...alemsa je napisao/la:NIje dominiro sinoc? Nego sta je?miki_92 je napisao/la:Howard i dominacija, yea right
A sigurno ga nisi ni gledo zadnje 2 hefte, redovno dominira, skoro svaku tekmu.
Howard svakako ne pripada tom drustvu, dobar jeste, dominantan : NE
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
RiverPlate
- Kontakt:
I ti našao da ga porediš sa 4 najbolja centra svih vremena, odvadi malo!za mene je pojam dominacije na centarskoj poziciji nesto sto su radili Shaq, Hakeem, Wilt, Kareem...
Grbavica naš je Hram!!!
U ovoj NBA Howard dominira i bez lopte burazerumiki_92 je napisao/la: za mene je pojam dominacije na centarskoj poziciji nesto sto su radili Shaq, Hakeem, Wilt, Kareem...
A to sto nije u elitnom drustu centara svih vremena, nije, ali ne znaci da ne moze dominirati. Nije ni Ewing u tom drustvu pa je mogao dominirati (sad ce bombardovanje kako Ewing nije u tom drustvu?)
alemsa je napisao/la:U ovoj NBA Howard dominira i bez lopte burazerumiki_92 je napisao/la: za mene je pojam dominacije na centarskoj poziciji nesto sto su radili Shaq, Hakeem, Wilt, Kareem...
A to sto nije u elitnom drustu centara svih vremena, nije, ali ne znaci da ne moze dominirati. Nije ni Ewing u tom drustvu pa je mogao dominirati (sad ce bombardovanje kako Ewing nije u tom drustvu?)
- Donnie Darko
- Kontakt:
Realno realno nije u tom drustvu 
- Titova-Juga
- Kontakt:
A vi ste kao gledali Patricka
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la:A vi ste kao gledali Patricka
ja jesam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.