2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013-14 NBA Season
Sta se desava sa Cleveland All Starsima?
Westbrook prekucao Spurse. I onda se nadje neko da ga omalovazava. Da sada pravim ekipu, nema playa kojeg bi uzeo prije njega.
Westbrook prekucao Spurse. I onda se nadje neko da ga omalovazava. Da sada pravim ekipu, nema playa kojeg bi uzeo prije njega.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zanimljivo da Bobcatsi imaju drugu odbranu lige, tj drugi su po broju primljenih poena, izmedju Indijane i Chicaga
Primaju skoro 10 poena manje nego prosle sezone
Koliko znaci jedan odlican odbrambeni igrac kakav je Big Al.Donnie Darko je napisao/la:Zanimljivo da Bobcatsi imaju drugu odbranu lige, tj drugi su po broju primljenih poena, izmedju Indijane i ChicagaPrimaju skoro 10 poena manje nego prosle sezone
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Sinoć su me razočarli.Greivis je napisao/la:Sta se desava sa Cleveland All Starsima?
kao što je već poznato, na početku sezone nisam mislio da mogu u playoff, a onda im se put otvorio i promijenio sam mišljenje, tako da sada mislim da će upsti tu umjesto chicaga koji je preloš, a onda oni onako odigraju.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Prije ce NO igrat play off od Cavsa
Barem sam takvog misljenja. 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
pa kad imaju obrvasa koji je sam jaci od citave ekipe cavsa
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Cavsi imaju I vise nego odlican roster. Po meni problem lezi u Mikeu koji djeluje dosta izgubljeno.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Po meni imaju roster u rangu s Portlandom, mozda malo losiji, ali tu je to negdje. Ovo kazem jer Thompson, Bynum, Waiters sigurno mogu igrati mnogo bolje nego sto igraju.Titova-Juga je napisao/la:Cavsi imaju I vise nego odlican roster. Po meni problem lezi u Mikeu koji djeluje dosta izgubljeno.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Moze i Irving puno bolje nego sto igra.asunsao je napisao/la:Po meni imaju roster u rangu s Portlandom, mozda malo losiji, ali tu je to negdje. Ovo kazem jer Thompson, Bynum, Waiters sigurno mogu igrati mnogo bolje nego sto igraju.Titova-Juga je napisao/la:Cavsi imaju I vise nego odlican roster. Po meni problem lezi u Mikeu koji djeluje dosta izgubljeno.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Definitivno nabrojani moraju dati vise. Ako se uskoro ne probude PO ce biti samo dobar san. Kyrie takodjer ima oscilirajucu sezonu ali nije gl. uzrok ovakvih Cavsa.asunsao je napisao/la:Po meni imaju roster u rangu s Portlandom, mozda malo losiji, ali tu je to negdje. Ovo kazem jer Thompson, Bynum, Waiters sigurno mogu igrati mnogo bolje nego sto igraju.Titova-Juga je napisao/la:Cavsi imaju I vise nego odlican roster. Po meni problem lezi u Mikeu koji djeluje dosta izgubljeno.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Jest precjenjen ali ne toliko kolko ga neki ovdje forumasi predstavljaju da je drvo ili skela na parketu. Momak ima ogroman talenat ali pod palicom Negra normalno da nece napredovat sad pod Docom je poceo pokazivat napredak u sutu i jos nekim segmentima tako da Blake ako ga povrede zaobidju moze biti medju elitom kad tad.Donnie Darko je napisao/la:
Steta sto nije priznato
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
E da nam je Thibs bio umjesto Vinnya u onoj cuvenoj seriji protiv Celticsa
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Mozda cu ispast smijesan, al ta ekipa koja je igrala protiv Celticsa je bila mnogo kompletnija i jaca i od one kad smo igrali finale istoka. Barem meni, ne znam jel se ti slazes. Jedino tad iskustvo nismo imali kao sad, al smo bili popunjeni na svim pozicijama.Titova-Juga je napisao/la:E da nam je Thibs bio umjesto Vinnya u onoj cuvenoj seriji protiv Celticsa
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Mozda cu ispast smijesan, al ta ekipa koja je igrala protiv Celticsa je bila mnogo kompletnija i jaca i od one kad smo igrali finale istoka. Barem meni, ne znam jel se ti slazes. Jedino tad iskustvo nismo imali kao sad, al smo bili popunjeni na svim pozicijama.Titova-Juga je napisao/la:E da nam je Thibs bio umjesto Vinnya u onoj cuvenoj seriji protiv Celticsa
Defanzivno smo kozda bili malo slabiji, ali ofanzivno sa Millerom, Gordonom, Salmonsom itd. daleko jaci. Ja bi I sad volio viditi Bena kod nas, makarm15 kin. s klupe.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Nema sumnje da bi mozda bili i defanzivno jaki da je Thibs tad bio tu, ali kad skontas da je ta ekipa sibala tricama protivnika, jos Rose je imao mnogo vise opcija u napadu i lakse je dolazio do reketa. Naravno u toj seriji nije ni Denga bilo.Titova-Juga je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Mozda cu ispast smijesan, al ta ekipa koja je igrala protiv Celticsa je bila mnogo kompletnija i jaca i od one kad smo igrali finale istoka. Barem meni, ne znam jel se ti slazes. Jedino tad iskustvo nismo imali kao sad, al smo bili popunjeni na svim pozicijama.Titova-Juga je napisao/la:E da nam je Thibs bio umjesto Vinnya u onoj cuvenoj seriji protiv Celticsa
Defanzivno smo kozda bili malo slabiji, ali ofanzivno sa Millerom, Gordonom, Salmonsom itd. daleko jaci. Ja bi I sad volio viditi Bena kod nas, makarm15 kin. s klupe.
Mi da smo sacuvali Kirka ili Gordona za onu sezonu kad smo Boozera potpisali bili bi prvaci i Heat bi izbacili sigurno u PO. Pa nama je tada Sg par bio Bogans-Brewer.
Sad kad pogledam na tu sezonu, napadacki smo bili uzas i stvarno je sve bilo na Roseovim ledjima, citava ofanziva jer Noah je tad bio samo defanziva, Boozer katastrofa, Deng oscilirao ko i uvijek (ali hajd moze se reci jedini koji je bio medju top igracima tad), klupa rookie Asik, Brewer cigla, Gibson koji je samo znao tad zakucat i odbranu igrat i Korver. I onda dodje neko kaze da Rose nije zasluzio MVP te sezone, samo nasmijat se.
Mogao bi Ben doc sad na ljeto, izrazio je zelju, pare zaradio, slobodan igrac, u Bullsima najbolje godine prosao, stari jarani Kirk, Rose, Deng, Noah i plus sansa za titulu.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Steve Clifford. Pat Ewing.Donnie Darko je napisao/la:Zanimljivo da Bobcatsi imaju drugu odbranu lige, tj drugi su po broju primljenih poena, izmedju Indijane i ChicagaPrimaju skoro 10 poena manje nego prosle sezone
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Raspored im je isao na ruku, pored dobrog rada Clifforda i ekipe 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Westbrook je korisniji košarkaš od Duranta.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- tuzlak1987
- Kontakt:
Za slabije utakmice, da su prije godinu i pol on i Harden igrali kao sto je Durant igrao protiv Heata uzeli bi titulu...
Westbrook kada protiv jacih preforsira to izgleda nidje veze, tu treba ove godine da izbalansira i pokusa dijeliti loptu vise u trenucima kad je logicno da to treba da uradi..
Ja bih ga opet uzeo nakon Paula u ekipu kada bih mogao birati idealan tim jer je momak imao samo jednu povredu u karijeri i to zbog indijanca Beverleya
Westbrook kada protiv jacih preforsira to izgleda nidje veze, tu treba ove godine da izbalansira i pokusa dijeliti loptu vise u trenucima kad je logicno da to treba da uradi..
Ja bih ga opet uzeo nakon Paula u ekipu kada bih mogao birati idealan tim jer je momak imao samo jednu povredu u karijeri i to zbog indijanca Beverleya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.