2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: 2013-14 NBA Season
[youtube][/youtube] 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Za mene nema dileme: Xavier. Monstruozno, bukvalno.
Skoro k'o George na Birdmanu.
Da podsjetim sve one koji se rado prisjecaju ovog, a i ove ostale
[youtube][/youtube]
Da podsjetim sve one koji se rado prisjecaju ovog, a i ove ostale
[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- L'Avvocato
- Kontakt:
- Kobe Bryant
- Kontakt:
@NEZALAGANJE
Frajeru fakat neznam sta hoces da kazes ?
Ja sam napisao post da se NBA zaje*ala sto se tice rasporeda za Bozic , tj. da ce mozda imati samo 2 gledljive tekme , ako i one to budu a toliko su marketniga ulozili , a tamo se rejting prati dobro i ako im padne gledanost , manje para i sve i to znaci da ce sallary mozda ostati isti i naredne god i sl. O tome pricam i kako Griffin nije ono sto se od njega ocekivalo , nemoj majketi da ti nalazim sad textove raznih novinara koji su najvljivali da ce NBA ostati na Jamesu i Griffinu
i zato mojne tisra jarane, nisam omolovazavao Griffina samo kazem da frajer nije napredovao , jedino ako smatras tih 5 trica ali sustinski vrlo malo. GS je trebao da bude najpozelniji za gledanje kao nekad Phoenix , posto ih nepratim dovoljno prepostavljam da je do Iggia sto je jedino logicno , sad ti meni teorije o minutama , a sve je tako bilo i prosle godine pa su igrali preljepo za oci. A sto se tice Barnsa mislim da grjesis , frajer ce biti kvalitatan igrac , mozda da bude trade da dobije vise lopti bio bi bas dobar. A i ovako nije los
Frajeru fakat neznam sta hoces da kazes ?
Ja sam napisao post da se NBA zaje*ala sto se tice rasporeda za Bozic , tj. da ce mozda imati samo 2 gledljive tekme , ako i one to budu a toliko su marketniga ulozili , a tamo se rejting prati dobro i ako im padne gledanost , manje para i sve i to znaci da ce sallary mozda ostati isti i naredne god i sl. O tome pricam i kako Griffin nije ono sto se od njega ocekivalo , nemoj majketi da ti nalazim sad textove raznih novinara koji su najvljivali da ce NBA ostati na Jamesu i Griffinu
Sigurno najbolje otkad ja pratim košarku.Playoff,finale istoka,LeBron ga čuva...strašno.Amar Dzeko je napisao/la:Za mene nema dileme: Xavier. Monstruozno, bukvalno.
Da podsjetim sve one koji se rado prisjecaju ovog, a i ove ostale![]()
[youtube][/youtube]
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
zanimljivo je da nakon tog zakucavanja niko od ovih dezurnih nije napisao svaka cast birdmanu, nije pobjegao od zakucavanja nego je dao sve od sebe
nadam se da shvatate poentu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Istina - ima smisla u tome da viši i (recimo) jači igrač pobjegne od nižeg i (recimo) slabijeg. Nisam dežurni kritičar/moralist (zavisi s koje strane gledaš), al' ti porediš kruške i jabuke i mislim da ti nisi shvatio poentu onoga što su pisali @al i ostali. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Haha, tacno sam znao...Kobe Bryant je napisao/la:btw. pozdrav i za prostoprosirenu recenicu i bold score
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 22 dec 2013, 09:19, ukupno mijenjano 2 puta.
shvatio sam itekako, stvar je u tome da je razlika u samo dva centimetra (wikipedia, neka je i tri eto
), pokusaj stati kraj nekoga nizeg/viseg od sebe za toliko i viditi ces o kako maloj razlici se radi, nije da je bogues zakucao preko bola, ne branim ovim zakucavanje jamesa (koje mi je idalje sve samo ne nesto sto se vidja svaki dan) ali je smijesan stav pojedinih, nista vise
Moram pohvaliti sunse, najveće su iznenađenje ove sezone i sigurno da je, po mom mišljenju, Horniček, barem za sada, trener godine. Naravno ne treba zaboraviti dobre sezone Bostona i Portlanda, ali horničekovi Sunsi su fenomenalni. rago mi je da su odlučili napraviti taj rez jer su posljednjih nekoliko sezona donosili nelogične poteze.
Oi što ih prate podrobnije, kakvi su sa pickovima, šta se očekuje na draftovima, koju poziciju pojačat i tako?!
Oi što ih prate podrobnije, kakvi su sa pickovima, šta se očekuje na draftovima, koju poziciju pojačat i tako?!
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Buzz City, novi logo za iducu sezonu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- adriano_leite
- Kontakt:
Shvatio si ti poentu ali tjeras po svom, svi hejtaju Jamesa i HeatLenBias je napisao/la:shvatio sam itekako, stvar je u tome da je razlika u samo dva centimetra (wikipedia, neka je i tri eto), pokusaj stati kraj nekoga nizeg/viseg od sebe za toliko i viditi ces o kako maloj razlici se radi, nije da je bogues zakucao preko bola, ne branim ovim zakucavanje jamesa (koje mi je idalje sve samo ne nesto sto se vidja svaki dan) ali je smijesan stav pojedinih, nista vise
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
pa normalno da tjeram po svom jer znam da imam pravo (pogotovo za hate prema heatu i jamesu ali hajde, prvaci su, u nizu, pa moraju biti predmet mrznje ostalih) i znam sta sam napisao, nisam napisao da je zakucavanje godine, nisam napisao da je savrseno, druga je stvar sto pojedini ne znaju procitati i shvatiti obicnu recenicu koja nema nikakvih skrivenih poruka, to nije moja stvar ali praviti se da je jamesovo zakucavanje eto tek onako jedno u nizu isto kao da se vidja svaku noc je bezobrazno, nista vise, slazem se da je dosta bolje viditi kada niski igrac zakuca preko visokog (dobar si i primjer naveo jer razlika wade-varejao je skoro 20 centimetara) ali to opet ne mjenja cinjenicu da je zakucavanje jamesa preko bena vanserijsko
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Opet Hornetsi kao i ranijih sezonario_Ferdy88 je napisao/la:Buzz City, novi logo za iducu sezonu![]()
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ukratko, imaju pun **** pikovawork je napisao/la:Oi što ih prate podrobnije, kakvi su sa pickovima, šta se očekuje na draftovima, koju poziciju pojačat i tako?!
- Donnie Darko
- Kontakt:

Steta sto nije priznato
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Joj, Blake ce mi izgleda zamijeniti Brooka 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
da to i docaramoDonnie Darko je napisao/la:Ukratko, imaju pun **** pikovawork je napisao/la:Oi što ih prate podrobnije, kakvi su sa pickovima, šta se očekuje na draftovima, koju poziciju pojačat i tako?!

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tuzlak1987
- Kontakt:
fino, samo jos da vrate Sonicse u ligu kako i superrio_Ferdy88 je napisao/la:Buzz City, novi logo za iducu sezonu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.