KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Melo15
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Melo15 » 21 dec 2008, 17:18

JELI TO NEKA PROVOKACIJA ?????
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 21 dec 2008, 17:37

Melo15 je napisao/la:Vidjece se uskoro da li je to tacno ?
ta informacija je iscurila iz uzeg kruga uprave..
A da nije tako vec bi se pojacali zbog borbe za bodove ,,a ne kasnije za ligu 13.
Recimo da imamo JEDNOG dobrog centra ..A ko da ga mjenja kad se isti optereti licnim greskama ????
da smo na vrijeme imali neka pojacanja _odnosno jacu klupu _ imali bi bolji koeficijent od Hrvatske..
koja je poenta imati bolji koficijent od hrvatske, jedino da budemo najbolji tj. da budemo bolji od srbije

vidis da je dosao rakic koji je bolji od sehe na 2 i pase na 1 i napokon cemo imati rasterecenje na 1 i 2 a on je dovoljan za 2 mjesta

da smo htjeli biti najbolji trebao bi nam daleko bolji plej i veoma dobar centar, prevedeno neki 300-350 000 USD sto je preko onih 500 000 KM, a ne jamci nam uspjeh u toj misiji

ovako sa rakicem 75% osvajamo 2 mjesto, potrebno je dobiti 5, max. 6 od 7 domacinstava (helios, krka, vojvodina, CZ, buducnost, zadar i cibona) ili mozda jedno od gostovanja zagrebu i splitu jer mislim da ce biti dovoljno 10 pobjeda maksimalno 11
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 21 dec 2008, 18:48

nerminh74 je napisao/la:
ovako sa rakicem 75% osvajamo 2 mjesto, potrebno je dobiti 5, max. 6 od 7 domacinstava (helios, krka, vojvodina, CZ, buducnost, zadar i cibona) ili mozda jedno od gostovanja zagrebu i splitu jer mislim da ce biti dovoljno 10 pobjeda maksimalno 11
Mislim i da sa 10 pobjeda imamo sigurna dva predstavnika jer, slovecima treba 30 pobjeda, a trenutno imaju 12.
računam neka Krka i helios ne mogu imati više od 8 pobjeda, (iako je helios u fin krizi otišao Todorović zbog para), a Olimpija bi trebala pobjediti u 10 od 13 mečeva , što je ipak znanstvena fantastika.
Protiv boldiranih računam na pobjede kući, i možda dobijamo CZ ili Cibonu, na gostovanju imamo šansu protiv Zagreba i Splita.
Nego STVARNO mislim da treba vratiti GIGANTA, njegovo iskustvo i BALETANSKE AKROBACIJE bi nam dobro došle, imali bi sjajnog zabavljača a usput i realizatora, ne znaju oni Purgeri što propušataju što mu nedaju na teren, zbog toga i Zagreb loše stoji :roll: , ak' treba i PETICIJU da napišemo... :lol: 8-)

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 21 dec 2008, 20:21

Iznervirao sam se sinoc! Nemam komentara!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 dec 2008, 21:13

Utakmica protiv Partizana je pokazala da Bosni pod hitno treba jedav kvalitetan centar! Zbog toga smo utakmicu izgubili! Mi smo sinoc dali svoj maksimum,od onoga vise ne mozemo! Znaci treba nam centar kvaliteta Williamsa! kao i igrac bolji od Burrela na poziciji 2! Uz vec dovedenog Rakica,mislim da mozemo daleko dogurati u NLB ligi,i u domacem prvenstvu furiozno osvojiti titulu !

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 21 dec 2008, 22:00

Izgubilo se zbog skoka.Nije imao ko zagraditi koš.Deblja ruka njihovog beka nego našeg drugog centra. Šut ih je morao kad tad krenuti.Presudilo je i što su pojačali odbranu u drugom djelu,pogotovo kad uvališe Božića na Ikonića a onda ovaj nije mogao disati.

Nego kakav su ono balet pustili na poluvremenu utakmice i ko nas je ono zabavljo na time out-ima.Bože sačuvaj umjesto da djeca idu piti mlijeko i spavati oni zabavljaju publiku.

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 21 dec 2008, 22:00

slazem se za centra al su gluposti to sto pricas za burella lik igra dobru kosarku sto jest jest

Silvester071
Kontakt:

Post Postao/la Silvester071 » 22 dec 2008, 00:04

blazz je napisao/la:Nego kakav su ono balet pustili na poluvremenu utakmice i ko nas je ono zabavljo na time out-ima.Bože sačuvaj umjesto da djeca idu piti mlijeko i spavati oni zabavljaju publiku.
Ovo je fakat BEZVEZE!!!

Nevjerovatno... :roll:

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 22 dec 2008, 10:46

ars01 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
Mislim i da sa 10 pobjeda imamo sigurna dva predstavnika jer, slovecima treba 30 pobjeda, a trenutno imaju 12.
računam neka Krka i helios ne mogu imati više od 8 pobjeda, (iako je helios u fin krizi otišao Todorović zbog para), a Olimpija bi trebala pobjediti u 10 od 13 mečeva , što je ipak znanstvena fantastika.
Protiv boldiranih računam na pobjede kući, i možda dobijamo CZ ili Cibonu, na gostovanju imamo šansu protiv Zagreba i Splita.
Nego STVARNO mislim da treba vratiti GIGANTA, njegovo iskustvo i BALETANSKE AKROBACIJE bi nam dobro došle, imali bi sjajnog zabavljača a usput i realizatora, ne znaju oni Purgeri što propušataju što mu nedaju na teren, zbog toga i Zagreb loše stoji :roll: , ak' treba i PETICIJU da napišemo... :lol: 8-)
Kad se samo sjetim njegovih akrobacija :D a tek slobdnih bacanja...koliko ih je samo ubacio...ma pred vladu proteste ako treba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 22 dec 2008, 14:05

mahalac je napisao/la:
ars01 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
Kad se samo sjetim njegovih akrobacija :D a tek slobdnih bacanja...koliko ih je samo ubacio...ma pred vladu proteste ako treba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kojeg giganta ba

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 dec 2008, 14:58

tm 87 2 je napisao/la: kojeg giganta ba
rahimica
You are someone else I am still right here

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 dec 2008, 15:01

Po meni organizacija utakmica u Skenderiji nije na zavidnom nivou! Malo se ili nikako pustaju pjesme bosnom behar probeharao,bosno igraj,bosna bosna itd...neke balerine doveli da plesu...sve mi to izgleda jad i cemer..
Realno,sramota je sto u dvorani protiv Partizana nije bilo 7-8 hiljada ljudi,a ne jedva 4 hiljade...ipak navijaci su svjesni da trener ne moze davati koseve,pa i pored toga sto jedan takav strucnjak sjedi na klupi Bosne,nije dovoljno da to bude razlog punih tribina! Da bi se tribine napunile,mora se imati i koji kvalitetan igrac u ekipi,a nasa uprava se oslonula na Vukoicica,on im je sve,i centar,i pley i suter..Sramota je da se Skenderija nije napunila vec 3 godine! sjecam se kad se za Partizan trazila karta vise dva dana uoci utakmice,kada je u dvorani bilo po 8 hiljada ljudi,,puna navijaca,a ne kojekakvih baletana i balerina! nazalost sve je to iza nas!..

High

Post Postao/la High » 22 dec 2008, 15:06

A publika? :D
Zadnja izmjena: High, dana/u 01 maj 2013, 02:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 dec 2008, 15:28

MoDern je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Po meni organizacija utakmica u Skenderiji nije na zavidnom nivou! Malo se ili nikako pustaju pjesme bosnom behar probeharao,bosno igraj,bosna bosna itd...neke balerine doveli da plesu...sve mi to izgleda jad i cemer..
Realno,sramota je sto u dvorani protiv Partizana nije bilo 7-8 hiljada ljudi,a ne jedva 4 hiljade...ipak navijaci su svjesni da trener ne moze davati koseve,pa i pored toga sto jedan takav strucnjak sjedi na klupi Bosne,nije dovoljno da to bude razlog punih tribina! Da bi se tribine napunile,mora se imati i koji kvalitetan igrac u ekipi,a nasa uprava se oslonula na Vukoicica,on im je sve,i centar,i pley i suter..Sramota je da se Skenderija nije napunila vec 3 godine! sjecam se kad se za Partizan trazila karta vise dva dana uoci utakmice,kada je u dvorani bilo po 8 hiljada ljudi,,puna navijaca,a ne kojekakvih baletana i balerina! nazalost sve je to iza nas!..
Da,ali svi bi bili sretni da je puna dvorana,krenuvsi od igraca,klupe i tako dalje,KK Bosna nema ona zvucna imena,nazovimo ih tako koje je nekad imala,jedan Markovic,Parezanin,Perkovic,Wrigth....Pojedini igraci koje sam nabrojao i nisu bas nesto,ali su zajedno cinili extra ekipu,krivo mi je sto neki bolji trener nije dosao u ''njihovo'' doba,bilo bi nekih trofeja.Sta je tu je,KK Bosna ne moze bez navijaca,to je oduvijek stajalo,ali do nekog organizovanog navijanja tesko da ce doci.

Neka dovedu jos neko pojacanje i nek upisu 3-4 vezane pobjede bice i navijaca.Ja naravno neopravdavam to sto neki gledaju samo rezultat,treba navijati za klub i kad nije sve najbolje ali ovdje izgleda niko ne zeli da gleda mec koji je vec unaprijed izgubljen.Po meni 4000 navijaca nije mala stvar jer u nlb-u samo partizan i ponekad zvezda ili olimpija privuku 5-6 hiljada samo nam treba neka organizovana grupa da bi imali navijanje

High

Post Postao/la High » 22 dec 2008, 15:30

Motivirati raju da dolazi, ionako su zaboravili na Bosnu.
Zadnja izmjena: High, dana/u 01 maj 2013, 02:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 dec 2008, 15:43

[qo jeuote="MoDern"]

Pa da,mislim mozemo mi ''nagovoriti'' raju da dodje na utakmice,lijepiti letke ili nesto slicno i postigli smo nesto je li,ali ti sto dodju ce dolaziti dok ima pobjeda,Bosni trebaju navijaci koji su uvijek tu,i kada gubi i kada pobjedjuje[/quote]

To je pravo tesko-eto vidjeces sutra protiv domzala nece biti ni 1000 gledalaca -

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 22 dec 2008, 16:32

fera je napisao/la:
rahimica
smanji sa uvrjedama, ovo je upozorenje

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 dec 2008, 16:59

tm 87 2 je napisao/la:
fera je napisao/la:
rahimica
edit
kralju ljudi su ironicni
You are someone else I am still right here

fanbosna
Kontakt:

Post Postao/la fanbosna » 22 dec 2008, 20:58

Stevie-G je napisao/la:
fera je napisao/la:
fanbosna je napisao/la:jel idemo u utorak na utakmicu?
dobra atmosfera protiv partizana,samo tako nastavit navijat.
P.S. vidio sam neke momke koji dolaze kao grupa vec dvije utakmice sa trubama i salovima sta ja znam i navijaju.ako ima neko od vas na forumu de javite se.
ma to su neka djeca sjedio sam juce iznad njih... ono nista posebno,, trude se oni mozda al ne mogu oni povesti citavu dvoranu.
extra je bila atmosfera protiv koga igramo slijedecu utakmicu :?:
ja znam da su mladji onako momci mozda srednjoskolci al dolaze njih desetak vec dvije utakmice zaredom i navijaju.pa dobro je .bar za pocetak.samo bih volio da mi svi koji dodjemo na tekmu i onako pojedinacno navijamo da se skupimo na jednom mjestu i da to radimo zajedno
jedna si jedina....nasa bosna

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 22 dec 2008, 21:44

Ma u Sarajevu je inace kriza sto se tice publike na svim sportskim desavanjima, krenuvsi od fudbala, pa do rukometa kada je u Skenderiju dosao prvak europe, a bilo je 4000 jedva. Bosna bi publiku vratila jedino sa nekom gostujucom pobjedom i doslo bi max 4000 opet. Nema vise 1000 hordi na tribini tako da i tribine odmah ne izgledaju strasno kao prije 3-4 godine.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: JHam i 4 gosta.