Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
ta persona sam ja 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Bože moj. Ja za razliku od tebe ne pokušavam da budem dobar sa svima, da me svi vole, i ne ispitujem ljude što me "mrze"uschtipak je napisao/la:
@bagrcavi
Nisam ti dala bodove da bih ti vratila. Nego zato sto si ti po meni uz jos jednu osobu sa foruma (necu da je imenujem), jedan od najbezveznijih (najblaze receno) forumasa. Ali fakat.
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
znamo ko ganja djecubagrcavi je napisao/la:Legendo jel' ti ono neka drugarica što sad bi na ZG
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mein schuleNarin je napisao/la:Treba biti lud!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja sam samo iskrena kad si vec navalio na te bodove.
Ja da pokusavam da budem dobra sa svima, i bila bih dobra, ali kao sto vidis, nisam, tako da ti ta prica ne pije vode.

Ja da pokusavam da budem dobra sa svima, i bila bih dobra, ali kao sto vidis, nisam, tako da ti ta prica ne pije vode.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- samo_lijevo
- Kontakt:
pravo mi zao ove hudnice ustipka,svi navalili na nju. 
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Svi ste svima bezvezni, a ne date mira jedni drugima.
Niko više i ne pjeva ovdje, nema ni Senčija, stvarno ste bezveze.
Niko više i ne pjeva ovdje, nema ni Senčija, stvarno ste bezveze.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ona je navukla sve na sebesamo_lijevo je napisao/la:pravo mi zao ove hudnice ustipka,svi navalili na nju.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@legendo
koje ova Melisa sa ZG, pise da je iz Gorazda
koje ova Melisa sa ZG, pise da je iz Gorazda
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Slika je uzeta sa druge teme, čim je ona to postavila znači da joj ne smeta 
@Neutral
Jos mi nisi odgovorio na pitanje.

Jos mi nisi odgovorio na pitanje.
LANET OLSUN!
Kolega mi jedan na fb-u napisa: "Ooojjj djevojko imena Feriha, .... li ti tursku, zbog tebe nisam film pogledo evo vec dva mjeseca"uschtipak je napisao/la:@Neutral
Jos mi nisi odgovorio na pitanje.![]()
A odbačena se uvijek reklamira, a mislim da svi mi gledamo šou koji priređuju dobri Sale.
Važnije je da ih ti znaš.
@Virtual
U pravilima ništa ne piše o tome.
Bilo je neke diskusije o tome, ne mogu sad da se sjetim, ali znam da je bilo nešto.Neutral je napisao/la:@Virtual
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobro ako u obzir ne uzmemo prehladu, gripu ili nesto slicno tomeiVar je napisao/la:alejkumu selam maliKeUnofficialpage je napisao/la:selam za uschtipak, neutrala, iVara itd da ne nabrajam sve sadkako si brate?
Kakva se to svadba sprema? Koje mlada a ko mladozenja?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ja ih redovno viđam na drugim temama. Možda je zabranjen samo na ovoj temi, ali nisam to upratio.Virtu4l je napisao/la:Bilo je neke diskusije o tome, ne mogu sad da se sjetim, ali znam da je bilo nešto.Neutral je napisao/la:@Virtual
@Unofficialpage
Alejkumu selam.
aha ma mašalaUnofficialpage je napisao/la:Dobro ako u obzir ne uzmemo prehladu, gripu ili nesto slicno tomeiVar je napisao/la:alejkumu selam maliKeUnofficialpage je napisao/la:selam za uschtipak, neutrala, iVara itd da ne nabrajam sve sadkako si brate?
![]()
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
@Neutral
To nije bilo pitanje, nego drugo.
Sad mi je jasno zasto ti postovi nisu u skladu tokom dogadjaja na chatu. Ne znas jesi li pos'o ili si dos'o.

@Malik
Zar ti nisam rekla sta ces za kasalj.
To nije bilo pitanje, nego drugo.
Sad mi je jasno zasto ti postovi nisu u skladu tokom dogadjaja na chatu. Ne znas jesi li pos'o ili si dos'o.
@Malik
Zar ti nisam rekla sta ces za kasalj.
LANET OLSUN!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 104 gosta.