FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
ma ne vjerujem da ce doci, a i ne treba nam...jedino Cesc, al on dolazi na kraju sezone...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
Nema ovaj prelazni rok nista,a i ne treba nam sad niko.-Barcelona- je napisao/la:CESTITKE VALDESUnego hoce li nam doci kakvo pojacanje ovaj prelazni rok
,hoce li biti ista od onog iz racinga
![]()
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
A sto ti moras,kad god neko napise nesto u vezi Cesca doci i napisat kako on ne ide nigdje bla bla...Popusti i ti malo !Cescinho4 je napisao/la:Evo ga ekskluziva, Wenger i Pep se dogovorili pa javili ZDG-uZELJO DO GROBA je napisao/la:ma ne vjerujem da ce doci, a i ne treba nam...jedino Cesc, al on dolazi na kraju sezone...De covjece popusti malo, u svakom trecem postu na ovoj temi spominjes Cesca.Nemoj vise, molim te.Osjetljiv sam sto se toga tice
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa pravo da ti kazem, nemoras imati neki kontakt sa Pepom i Wengerom da znas da od sljedece sezone Cesc igra kod nas...Cescinho4 je napisao/la:Evo ga ekskluziva, Wenger i Pep se dogovorili pa javili ZDG-uZELJO DO GROBA je napisao/la:ma ne vjerujem da ce doci, a i ne treba nam...jedino Cesc, al on dolazi na kraju sezone...De covjece popusti malo, u svakom trecem postu na ovoj temi spominjes Cesca.Nemoj vise, molim te.Osjetljiv sam sto se toga tice
ocekivalo se prosle, a doce ove sezone...
a zao mi je zbog tebe sto on ide iz Arsenala, al zbog mene i sviju nas ovdje drago mi je sto dolazi u Barcu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
Da se vi djabe ne bi nadali da ce vam dociCescinho4 je napisao/la:A sto ti moras,kad god neko napise nesto u vezi Cesca doci i napisat kako on ne ide nigdje bla bla...Popusti i ti malo !nidjo_barca je napisao/la:Evo ga ekskluziva, Wenger i Pep se dogovorili pa javili ZDG-uCescinho4 je napisao/la:De covjece popusti malo, u svakom trecem postu na ovoj temi spominjes Cesca.Nemoj vise, molim te.Osjetljiv sam sto se toga tice

Evo opet

Koji spam.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
nema se cesc vise sta zadrzavat u timu sa kojim nikad nista nece osvojit.
neko je pitao hoce li biti pojacanja, ove zime vjerovatno nece.
neko je pitao hoce li biti pojacanja, ove zime vjerovatno nece.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
@Cescinho
drug moras se pomiriti sa sudbinom i prihvatiti da ce se Cesc vratiti kuci...da ce se vratiti u najbolji klub na svijetu....zao mi je Arsenala, al sta se tu moze...
drug moras se pomiriti sa sudbinom i prihvatiti da ce se Cesc vratiti kuci...da ce se vratiti u najbolji klub na svijetu....zao mi je Arsenala, al sta se tu moze...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa reko ti doce Cesc garant, ili nece doc to ti je isto kad ode Laporta i Thixi i stave Wengeru 40 milki na sto i on ce ga odma spakovati i poslati u Barcelonu...drug moj pare cuda cine...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
kad bi pep sad ponudio 40 miliona, wnger bi ga odma poslao u barcu, jos bi ga upakovao lijepo.
nema fabregas trenutno mjesta u barci mozda za 2 godine , pored xavia i inieste nema niko mjesta mislim da je vrijeme da neko zamjeni henrya. 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Prode od tada i peti prelazni rok, a Fabregas i dalje zabija golove za uzviseni dres.Cescinho4 je napisao/la:Ako hoces da me banuju idi odma Adminu, a i vidim da se sa vama ne vrijedi raspravljati. Doce Cesc garant, jeste sada zadovoljni?
Wenger do sada niti jednog igraca nije prodao zbog novca jer para imamo.ZELJO DO GROBA je napisao/la: pa reko ti doce Cesc garant, ili nece doc to ti je isto kad ode Laporta i Thixi i stave Wengeru 40 milki na sto i on ce ga odma spakovati i poslati u Barcelonu...drug moj pare cuda cine...
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
ako je mali kaka placen 60 miliona, nek pripreme 40 milki x2 mozda venger i razmisli. ha jaZELJO DO GROBA je napisao/la:pa reko ti doce Cesc garant, ili nece doc to ti je isto kad ode Laporta i Thixi i stave Wengeru 40 milki na sto i on ce ga odma spakovati i poslati u Barcelonu...drug moj pare cuda cine...
- nidjo_barca
- Kontakt:
Evo vidis Cescinho4 o cemu ja govorim,malo spomene neko Cesca, ti odma dolazis,u ovom slucaju trojica. 

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ja lupim neku normalnu cifru, ono da ne ostetim arsenal, a ti hoces jos...pa budite sretni ako i toliko dobijete...vrlo lahko se moze desiti da par novinskih clanaka srede stvar...to ti ono ide...Pep kaze Fabregasu je mjesto tamo gdje je poniko, Fabregas igraj za klub za koji navijas i te takve stvari ponudi Wengeru 25-30 miliona...ovaj ne pristane, Cesc se naljuti, pocinje unostiti nered u slacionicu, ovaj da uzme bilo sta i da ne bude nemira u slacionici da ga fakticki za dzabe u odnosu na pravu cijenu...Cescinho4 je napisao/la:Moj ZDG, izgleda da si ti jedini normalan ovdje.Mada se ne slazem sa tim oko Cesca, al eto vidjet cemo ko je bio upravu na kraju sezoneZELJO DO GROBA je napisao/la:@Cescinho
P.S. nema teorije da ga dovedet za samo 40mil
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
Pa vise od 50 mil. ne mozete dobit.To bi bio neki maximum.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma kakvih 50...drugo je sto su cijene skocile sad prodajom Ronalda...realno Cesc ne vrijedi vise od 30, kad bi se islo da su sve cijene realne, po mom misljenju realna cijena Ronalda je nekih 50-55 miliona...a to cete dobiti 10 milki na to sto su cijene skocile...ja ne bi dao vise od 40 miliona za Cesca makar ga nikad ne kupili...pa nismo mi Manchester City da bacamo pare na gluposti...ponudimo neku realnu cijenu, ako hoce hoce, ako nece **** ga...iam i drugih...samo je pitanje hoce li Cesc pristati da Barca kupi nekog drugog umjesto njega...dace Wenger to odma...nidjo_barca je napisao/la:Pa vise od 50 mil. ne mozete dobit.To bi bio neki maximum.
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ti prvi zapoceo,a evo vidim napisao si i na temi reala.Cescinho4 je napisao/la:Haj dosta o Cescu. Vidi vas, vi jos poceli pregovarati kofa razumijete senidjo_barca je napisao/la:Pa vise od 50 mil. ne mozete dobit.To bi bio neki maximum.
Spam pravi.
Haj zdra'o.
Necu ban da dobijem bezveze.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Kako idu pregovori s mladim Canalesom

- nidjo_barca
- Kontakt:
Znam jarane,puno je i 50,a slazem se s tobom 35-40 mil. bi bila neka realna cijena.ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma kakvih 50...drugo je sto su cijene skocile sad prodajom Ronalda...realno Cesc ne vrijedi vise od 30, kad bi se islo da su sve cijene realne, po mom misljenju realna cijena Ronalda je nekih 50-55 miliona...a to cete dobiti 10 milki na to sto su cijene skocile...ja ne bi dao vise od 40 miliona za Cesca makar ga nikad ne kupili...pa nismo mi Manchester City da bacamo pare na gluposti...ponudimo neku realnu cijenu, ako hoce hoce, ako nece **** ga...iam i drugih...samo je pitanje hoce li Cesc pristati da Barca kupi nekog drugog umjesto njega...dace Wenger to odma...nidjo_barca je napisao/la:Pa vise od 50 mil. ne mozete dobit.To bi bio neki maximum.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- vajza_fcbm
- Kontakt:
evo javlja mi pep ide extraMElloo je napisao/la:Kako idu pregovori s mladim Canalesom![]()
![]()

Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.