Trebas biti korektan, i u sali i van sale, samo to cu reci.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
@Hordas
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Treba biti lud!
- Evolution87
- Kontakt:
Bravo, reci imNarin je napisao/la:Treba biti lud!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Vidi sto ga je krenulo veceras, ovo mu je 2,5. konstruktivan post. Moram reci da se ne slazem sa prvom polovinom posta tj. prve tri nabrojane rijeci, ali sa drugom polovinom, pogotovo sa 4. rijeci, itekako slazem.

LANET OLSUN!
Već vidim svadbu, srcad više glava, iVar kum, legenda bari kumu.....
ako ti ja dam i legendu i kumu...u jbt valja mi kumu tražit', to mi ide slabo od ruke 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Jel' se to ženiš? Pa i vakat ti je Boga mi.Neutral je napisao/la:Već vidim svadbu, srcad više glava, iVar kum, legenda bari kumu.....
DRUG NEBI TI PUNCA
Ja kako znam mladoženja bira kuma, a mlada kumu
Neka nas uštipak informiše malo bolje.
Neka nas uštipak informiše malo bolje.
pa ko je mladoženja? neće valjda mene izabrat 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Traži se pošto Sejo neće Seadu.
na crnogorskim svadbama kum uvijek provjeri mladu 
bagrcavi je napisao/la:Treba biti ženu, djecu, komšije, Legendu i ove zvezde granda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šta si me ono trebao?Virtu4l je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Treba biti ženu, djecu, komšije, Legendu i ove zvezde granda.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ja nesto ne volim svadbe. Ali eto, mogu da pjevam, ako se mlada i mladozenja slazu, uz uslov da Seada predje na pravu stranu.
Tacno su ovi sto pjevaju na hayatu kvazizvijezde (pjesme zaboravljaju + ne znaju da pjevaju) naspram ovih sa pinka, teska srca priznajem.
Tacno su ovi sto pjevaju na hayatu kvazizvijezde (pjesme zaboravljaju + ne znaju da pjevaju) naspram ovih sa pinka, teska srca priznajem.
LANET OLSUN!
Čudim se odakle uštipka na forumu, pa se sjetih da je subota, nema Ferihe i odbačena.
evo jedna slika za uštipak i nek se ne ljuti kad joj dam 5 bodova za kantu godine pa da mi ekspresno mora vratiti

DRUG NEBI TI PUNCA
@Neutral
A sto si ti navalio tol'ko na moj nick, ove noci?
Ja se cudim kako ti znas sve serije, a nisi zensko.
@bagrcavi
Nisam ti dala bodove da bih ti vratila. Nego zato sto si ti po meni uz jos jednu osobu sa foruma (necu da je imenujem), jedan od najbezveznijih (najblaze receno) forumasa. Ali fakat.
A sto si ti navalio tol'ko na moj nick, ove noci?
@bagrcavi
Nisam ti dala bodove da bih ti vratila. Nego zato sto si ti po meni uz jos jednu osobu sa foruma (necu da je imenujem), jedan od najbezveznijih (najblaze receno) forumasa. Ali fakat.
LANET OLSUN!