Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sta vi gledate

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Noterdamus
- Kontakt:
Jebli majku svi iz Živinica 
Vidi sto se hordas naljuti.
Tacno 99% foruma ne zna salu prihvatiti a ni uputiti.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
ne znaš ni ti prihvatitiuschtipak je napisao/la: Tacno 99% foruma ne zna salu prihvatiti a ni uputiti.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Konkretno, ako uporedimo broj puta kol'ko si se ti naljutio na me', i broj puta kol'ko sam se ja 'naljutila' na te', vidjet ces da sam u pravu.iVar je napisao/la:ne znaš ni ti prihvatitiuschtipak je napisao/la: Tacno 99% foruma ne zna salu prihvatiti a ni uputiti.
LANET OLSUN!
- Noterdamus
- Kontakt:
Op Op naljutila
Call me maybe pa možda i zaboravim bivšu
i sad si ljuta na meneuschtipak je napisao/la: Konkretno, ako uporedimo broj puta kol'ko si se ti naljutio na me', i broj puta kol'ko sam se ja 'naljutila' na te', vidjet ces da sam u pravu.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Jesam, stoga mi se ne obracaj. 
LANET OLSUN!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jesi se ti prvo nesto uvrijedila na nesto sto sam ja rekao, ne znam ni kako je incident poceo. Vjerovatno kao i sa vecinom forumasa ovdje na chatu. Ti vidi do koga jeuschtipak je napisao/la:Vidi sto se hordas naljuti.![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
mojne te politike hordaš'ceuschtipak je napisao/la:Jesam, stoga mi se ne obracaj.
Noterdamus je napisao/la:Op Op naljutila![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
sanja cura 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Too dirty for the forumiVar je napisao/la:ne znaš ni ti prihvatitiuschtipak je napisao/la: Tacno 99% foruma ne zna salu prihvatiti a ni uputiti.
ne dirajte uštipka 
Samo je tvoja, pa neka se Sejo ne ljuti.
ha? Neutral ovaj put si pristrasan

Ako ces po stocku, jacku i jageru hoce, po pivi manje-visejasmin10 je napisao/la:trebam vaditi nalaze u ponedjeljak, a kont`o pit vcrseh sad hoce li alkohol imati kakve lose posljedice na moje nalaze ili da pijem vcrs
NO PYRO NO PARTY
- legenda reala
- Kontakt:
nemoj mu praviti probleme, dobiće ni kriv ni dužan banNeutral je napisao/la:Samo je tvoja, pa neka se Sejo ne ljuti.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: lakilone, VivaLaStella i 54 gosta.