2013-14 NBA Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko će osvojiti titulu ove sezone?

Indiana Pacers
8
7%
Miami Heat
19
18%
San Antonio Spurs
40
37%
Oklahoma City Thunder
19
18%
LA Clippers
5
5%
Houston Rockets
4
4%
neko drugi (PHOENIX SUNSI recimo)
12
11%

Ukupno glasova: 107

LenBias
Kontakt:

Re: 2013-14 NBA Season

Post Postao/la LenBias » 21 dec 2013, 20:41

izgledali su kao da namjerno fulaju koliko su bili losi na kraju utakmice, bas u tome i jeste stvar, naravno da nisu to radili namjerno i ne tankiraju ali knicksi knicksi to nisu mogli da iskoriste, tacnije mogli su ali nisu znali, upravo to ;)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 dec 2013, 20:44

LenBias je napisao/la:izgledali su kao da namjerno fulaju koliko su bili losi na kraju utakmice, bas u tome i jeste stvar, naravno da nisu to radili namjerno i ne tankiraju ali knicksi knicksi to nisu mogli da iskoriste, tacnije mogli su ali nisu znali, upravo to ;)
Nisi ti onda gledao utakmicu. Čuj namjerno fulali :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 dec 2013, 20:45

kljucna rijec je izgledali, procitaj to ponovo

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 dec 2013, 20:46

LenBias je napisao/la:kljucna rijec je izgledali, procitaj to ponovo
Znači nisu namjerno fulali?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 21 dec 2013, 20:47

miki_92 je napisao/la:ovaj @KobeBryant jos samo treba da napise kako je G6 2002 protiv Kingsa bio regularan i sve smo culi od njega :lol:
Nemam ja sta tu reci , zvanicno se islo da produzi serija do 7-me , znaci liga , NBA , Stern ko god su htijeli LOVU , jer je serija bila gledana a finale bi ko god da je prosao pomeo bi NJ , prema tome 6 tekma JESTE bila namjestana i kraj proce DOKAZANO.

ALI , ALI , ALI ,posto je rijec o lakersima NAJPOPULARNOJ franshizi u svijetu , onda je samo 6-ta tekma izasla , a niko ne govori o 5-toj gdje je isto ocito i DOKAZANO da je namjestena oza Sacramento , prema tome 1-1 u namjestenim , a to sto su se Kingsi usrali i smrzli u 7-moj gdje su imali i vise nego posteno sudjenje i domaci teren to je do njih !
Pogledaj ima sad sve na netu 4/4 5-te tekme i sve ce ti biti jasno !

Nek ne govorim ja eto nek kazu adnan24 i amerosm , neno i ostali koji su pratili veci lakersovih tekmi , mi imamo vise u zadnje doluka protiv nas nego za nas , a to sto je neko sabrao u video 10tak za nas odluka to je isto znak da smo popularni i kada smo losi :lol:

Niko ne govorio o istom sudiji koji je priznao za 6-tu tekmu LAL-SAC , a koji je usput priznao za 2 tekme za San Antonio koe su pomogle da osvoji titulu protiv Detroita i onu seriju protiv Phoenixa , prema tome necu upce da ulazim u rasprave 2000 smo imali posteno sudjenje , a tekmu smo dobili tricama Horrya i Shawa i allround grom Bryanta , O'Neal nije imao svoju noc i nije ni imao prilike da se nesta sudi u njegovu korist .

6 ta tekma protiv Sacramenta je rezultat 5-te i nepostojeceg faula nad Bibijem za pobjedu , a to je liga kriva io nek liga lize **** , oni su produzili seriju , koja bi svakako otisla u 7 , jer bi lakersi dobili 5-tu da je bilo posteno sudjenje a Sacramento 6-tu , pa bi opet lakersi 7 mu kada je Pedja ispaljivao air-ballove od straha :roll:

Vazda po lakersima , a niko recimo ne spominje finale 2008 sa Bostonom gdje su nas sudije unakazile pogotovo u 2-goj tekmi :roll:

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 21 dec 2013, 20:47

Što je najtužnije, ova hodajuća katastrofa od ekipe opet samo 2 pobjede od playoffa na ovom sramnom Istoku.
Svim srcem navijam da Denver dobije top5 il' ako ništa top 10 pick.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 dec 2013, 20:48

ostalo je na tebi da shvatis sam carlo

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 dec 2013, 21:19

Donnie Darko je napisao/la:Koliko su Bucksi losi, najbolje govori cinjenica da im prvi asistent ekipe ima 3.9 asistencija.
Sto je najgore nema nekog potencijala da se razvija osim Giannisa Antetokoumnpoa, Phila bar ima trenutno MCV, Noela i Turnera i opet nisu mogli tu dodati kojeg free agenta, Orlando ima Vucevica i Oladipa, Utah ima Favorsa, Haywarda i Burkea, a Bucksi nista. Sandersa ne gledam kao potencijala, prosle sezone je blistao i sad dobio ugovor pa ocekujem da melja maksimalno.

Znaci Bucksi zasluzuju prvi pick, dosta je bilo zakidanja, svaka ekipa je dobijala dobre pickove samo Bucksi na dobrim draftovima dobiju slabu poziciju, a na losim draftovima dobiju mrtvog Boguta :mrgreen:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 dec 2013, 21:50

tuzlak1987 je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Koliko su Bucksi losi, najbolje govori cinjenica da im prvi asistent ekipe ima 3.9 asistencija.
Sto je najgore nema nekog potencijala da se razvija osim Giannisa Antetokoumnpoa, Phila bar ima trenutno MCV, Noela i Turnera i opet nisu mogli tu dodati kojeg free agenta, Orlando ima Vucevica i Oladipa, Utah ima Favorsa, Haywarda i Burkea, a Bucksi nista. Sandersa ne gledam kao potencijala, prosle sezone je blistao i sad dobio ugovor pa ocekujem da melja maksimalno.

Znaci Bucksi zasluzuju prvi pick, dosta je bilo zakidanja, svaka ekipa je dobijala dobre pickove samo Bucksi na dobrim draftovima dobiju slabu poziciju, a na losim draftovima dobiju mrtvog Boguta :mrgreen:

dobiju ili biraju ;)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 dec 2013, 22:01

Navijas za MIL,a tako pises o potencijalu svoje ekipe.... :roll: :roll: Pored malog Grka,tu je Henson koji se fantasticno razvija ove sezone,a i rijesio je utakmicu protiv CHI u gostima,sto nije mala stvar.Sanders je isto mlad i bez obzira na njegove gluposti,on je jedan od top blokera lige,te zajedno sa Hensonom moze kreirati strasan tandem.Knight je isto jako fin igrac po meni i ima prostora za napredak.To su vec 4 igraca I malo ko ima vise od toga,za neki pocetak plus pik koji cet dobiti...Vise nego dovoljno....

Noterdamus
Kontakt:

Post Postao/la Noterdamus » 21 dec 2013, 22:07

Mogla bi ih večeras Filadelfija uzeti,nzm što je uopšte Milvoki favorit po kladionicama :roll:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 dec 2013, 22:42

Ha, niz poraza, moraju i Bucksi njega prekinuti, Phila je to sinoc napravila, vjerovatno su sad malo ohladili :mrgreen:
:roll:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 21 dec 2013, 23:52

Nesta kontam , mislim da se sefovi NBA hoce ubiti , za Bozic dva udarna prime termina za ABC :

Oklahoma - NYK i Miami - LAL im propala skroz biti ce blowout , a niko nece da gleda bas Younga i Xaviera kako se bore sa Wadeom i Jamesom , znaci gledanost ce pasti samim tim i raiting NBA :roll:
ostali termini na ESPN-u , onaj raniji isto truba Chi-Brooklyn , ovi jedni nemogu se sataviti sa igrom drugima glavni igrac i nosioc igre povrjeden do kraja sezone :roll: , mozda stvar izvuku Hou-SAS jedino ako Pop ne odluci odmarati 3 musketira opet u nacionalnom terminu :lol: jedino ostade LAC-GS gdje bi trebalo biti dobre kosarke , mada GS povredom Iggia uopece nije toliko dobra koliko sam mislio :roll: , a sa druge strane Griffin umjesto da napreduje stoji u mjestu :roll:

Nevalja ovo nikako za NBA , nek iduce god idu na zicer 1 ili max 2 tekme , nesjecam se kada lakersi nisu igrali za Bozic :roll:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 dec 2013, 23:56

slika

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 dec 2013, 00:01

@Kobe Majke ti,gledas li ti imalo neke druge timove, pored LAL,pa da ih komentarises ? Prvo,Iggy se vratio ima vec 2 utakmice,a drugo Griffin je ove sezone najbolji od svog dolaska u NBA.Konacno je dodao sut s poludistance u svoj arsenal,ima strasne procente suta,a nastavio je siriti I njegov domet,te je vec pogodio 5 trojki iz 13 pokusaja ove sezone,sto nikako nije slucajno,vec je dokaz da postepeno radi I na tome... I onda ti napises da covjek tapka u mjestu... :roll: :roll:

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 22 dec 2013, 00:03

Kobe Bryant nastavlja dominirati po forumu...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 dec 2013, 00:21

lumani je napisao/la:

dobiju ili biraju ;)
Meni iskreno najgori draft ikad pored 2006, ima mozda 4-5 igraca koji su danas za respekta. Paul najbolji, mada je tad Williams vazio za dokazanijeg igraca, a Bogut sa jednog od prva 2-3 picka zbog gradje, a probio se na prvi jer je Milwaukee tad imao PG.

Evo neka nam puste sad prvi ili drugi pick, necemo sigurno uzeti Darija Sarica :mrgreen:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 22 dec 2013, 00:40

NEZALAGANJE je napisao/la:@Kobe Majke ti,gledas li ti imalo neke druge timove, pored LAL,pa da ih komentarises ? Prvo,Iggy se vratio ima vec 2 utakmice,a drugo Griffin je ove sezone najbolji od svog dolaska u NBA.Konacno je dodao sut s poludistance u svoj arsenal,ima strasne procente suta,a nastavio je siriti I njegov domet,te je vec pogodio 5 trojki iz 13 pokusaja ove sezone,sto nikako nije slucajno,vec je dokaz da postepeno radi I na tome... I onda ti napises da covjek tapka u mjestu... :roll: :roll:
Nije njegovo da puca trice , nego da dominira u reketu , a da je napredovao vidjelo bi se na rezultatu , konacno imaju vrhunskog trenera , imaju na papiru nikad bolji roster , pa sta je problem ? , po najavama trebao je biti naljednik Garnetta i Duncana :shock: , ja nevidim tu MVP kalibar igraca , izvini ako sam subjektivan . A CP3 igra vrhunski jedna od najboljih nejgovih sezona :!: cak ga je i ESPN ranking maknuo sa 10 na 14 mjesto , a poznato je da oni proteziraju amerikance i one koji zakucavaju prema tome kada su ga CAK oni unazadili , nevidim kako ga ti vidis boljim :shock:
Sto se tice Iggia , naravno da znam da se vratio , to sto sam napisao da neizgledaju dobro kako se Iggi povredio , znaci da se jos uvjek nije vratio u formu kao Chendler u NYK ili npr. neko ocekivao od Bryanta da ce izgledati dobro nakon povrede. Neznam sta hoces da kazes , da Iggi u onoj staroj formi prije povrede ? Po meni su bili sigurni za PO tj za drugu rundu.

btw. pozdrav i za prostoprosirenu recenicu i bold score 8-)

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 dec 2013, 00:55

tuzlak1987 je napisao/la:Evo neka nam puste sad prvi ili drugi pick, necemo sigurno uzeti Darija Sarica :mrgreen:
Vala ove godine ne mogu pogrijesiti nikako. Ili mogu ? :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 dec 2013, 01:07

Kobe Bryant je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@Kobe Majke ti,gledas li ti imalo neke druge timove, pored LAL,pa da ih komentarises ? Prvo,Iggy se vratio ima vec 2 utakmice,a drugo Griffin je ove sezone najbolji od svog dolaska u NBA.Konacno je dodao sut s poludistance u svoj arsenal,ima strasne procente suta,a nastavio je siriti I njegov domet,te je vec pogodio 5 trojki iz 13 pokusaja ove sezone,sto nikako nije slucajno,vec je dokaz da postepeno radi I na tome... I onda ti napises da covjek tapka u mjestu... :roll: :roll:
Nije njegovo da puca trice , nego da dominira u reketu , a da je napredovao vidjelo bi se na rezultatu , konacno imaju vrhunskog trenera , imaju na papiru nikad bolji roster , pa sta je problem ? , po najavama trebao je biti naljednik Garnetta i Duncana :shock: , ja nevidim tu MVP kalibar igraca , izvini ako sam subjektivan . A CP3 igra vrhunski jedna od najboljih nejgovih sezona :!: cak ga je i ESPN ranking maknuo sa 10 na 14 mjesto , a poznato je da oni proteziraju amerikance i one koji zakucavaju prema tome kada su ga CAK oni unazadili , nevidim kako ga ti vidis boljim :shock:
Sto se tice Iggia , naravno da znam da se vratio , to sto sam napisao da neizgledaju dobro kako se Iggi povredio , znaci da se jos uvjek nije vratio u formu kao Chendler u NYK ili npr. neko ocekivao od Bryanta da ce izgledati dobro nakon povrede. Neznam sta hoces da kazes , da Iggi u onoj staroj formi prije povrede ? Po meni su bili sigurni za PO tj za drugu rundu.

btw. pozdrav i za prostoprosirenu recenicu i bold score 8-)
Izvini brate,ali ti toliko gluposti napises u jednom postu,da ne znam na sta bi prije odgovorio...Prvo,nema tog trenera koji ce promijeniti sve iz korijena u 2mjeseca,ali se napredak vidi.Ofanzivno u nekoliko akcija koje omogucavaju lake poene, koje prije nisu imali,a ovaj mjesec I defanzivno, gdje su top 5 ekipa statisticki.Problem se javio sa povredama,gdje su izgubili bitnu kariku u Redicku,zatim Barnesu,koji skoro da I nije igrao ovu sezonu,te je I onako slaba klupa postala jos slabija,jer je Crawford morao biti ubacen u petorku plus su jedna od ekipa sa najvecim brojem gostovanja.Uz sve to,oni su opet 4. na strasnom Zapadu I to je vise nego dobro I realno,jer od OKCa I SASa nisu bolji,a POR ima fantasticnu sezonu.Dalje,zar si stvarno kupovao pricu da je Griffin novi Duncan ili Garnett?Pa takvi igraci se ne pojavlju tek tako,ako se ikada I pojave vise...MVP kalibar nije,ali decko napreduje,63% suta iz reketa I nisu sva zakucavanja,jer ga pocesto gledam ove sezone,a ako moze pogadjati konstantno s poludistance I trojke u buducnosti,blizu je da bude nezaustavljiv.Da bi postao takav,potrebne su godine rada.ESPN ranking koji pominjes?On se sastavlja prije pocetka sezone,a Blake je proslu zavrsio prilicno slabo,tako da je bilo ocekivano da ce ga staviti nize I ne znajuci koliko ce on napredovati u ovoj.Zakljucak:Da bi Griffin mogao dominirati I u reketu,oduvijek mu je trebao sut da mu otvori prostor,jer nije moguce da preskoci visokog I dobro pozicioniranog igraca koji stoji 2m od njega ili da ga nagurava sto ubija svaki momentum.Sto se tice Iggya,izgleda solidno u svom povratku,ali GS nije problem petorka,vec klupa,koja fakticki I ne postoji,pa Curry I Thompson svaku tekmu igraju 40+ min sto im se,ocigledno,pocelo odrazavati na sut.Posebno Thompsonu,a ni Barnes se bas ne snalazi u novoj ulozi.Da ne pominjem koliko im samo fali Malone,ako uopste znas ko je on bio...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.