New York Knicks
Re: New York Knicks
Za manje od sat vremena igramo s Memphisom.
Starteri su: Udrih, Shumpert, Melo, Bargnani, Chandler.
Ne znam koji vrag je ovaj Bargnani starter, a Amare na klupi.
Metta je out. Toure je game time decision.
Starteri su: Udrih, Shumpert, Melo, Bargnani, Chandler.
Ne znam koji vrag je ovaj Bargnani starter, a Amare na klupi.
Metta je out. Toure je game time decision.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
sop://broker.sopcast.com:3912/85786" onclick="window.open(this.href);return false;
Hardaway da ima minute JR Smitha bio bi u konkurenciji za ROY siguran sam.
-
- Kontakt:
Ovaj Shumpert je zalutao u NBA. Koja katastrofa od igraca, jos starter 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
ovaj j.r smith mi uzme pola zivota za jedno poluvrijeme 

već sam pisao da Shumpa treba tradeat dok se još nešto može izvuć za njega.... očajjjjj je ove sezone...
Bargnani briljira i včrs...
kakav panj majko mila
Bargnani briljira i včrs...

#SuningOUT
najvise skokova na na poluvremenu ima Melo-3

Ti si zalutao na ovaj PDF, pa nikom nista.Amar Dzeko je napisao/la:Ovaj Shumpert je zalutao u NBA. Koja katastrofa od igraca, jos starter
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Ja Woodsona i njegovih rotacija
Treba njemu dat nogu odmah.
A što se tiče Shumpa on igra ovako otkako se počelo pričati da će biti tradeovan. Plus, konj vudson ga vazda uzima na zub, a Amareu, Melu i Tysonu ne smije pisnuti pizda jedna.

A što se tiče Shumpa on igra ovako otkako se počelo pričati da će biti tradeovan. Plus, konj vudson ga vazda uzima na zub, a Amareu, Melu i Tysonu ne smije pisnuti pizda jedna.
-
- Kontakt:
Ne budi frustriran, bice bolje.DejaNMG je napisao/la:Ti si zalutao na ovaj PDF, pa nikom nista.Amar Dzeko je napisao/la:Ovaj Shumpert je zalutao u NBA. Koja katastrofa od igraca, jos starter

Ronaldo - Isco - Bale
nema,uvjek neko pobudali u msg,kada ih gleda cjela drzava.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 21 dec 2013, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Vidiš ti ovog JRa, vidi se da mu je babo Woodson. Amare sam potpuno u reketu, a on gleda kako deset sekundi kako će Melu dati loptu u post. Pa ne mogu da vjerujem kakav je on slučaj, psihički.
Woodsonu dati otkaz jer ovo ne vodi ničemu.
Woodsonu dati otkaz jer ovo ne vodi ničemu.
J.R. forsira bespotrebe šuteve.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Z-Bo ima skokova ko čitavi Knicksi
Užas totalni, nadam se da će Dolanu prekipjet ubrzo jer ovo je od samog starta sezone sramota za gledat. Woods out!

I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- invincible1921
- Kontakt:
mogu niksi uc u play off i sa ovim debilom na klupi i sa ovim rosterom,al nije to to jednostavno nema igre...
radije bi i gledo poraze,al da bar vidim u napadu nesto sto nije izolacija,da vidim da barnjani nije 5,da vidim da nema ovog retarda od JR u ekipi,ako ne skorz onda ne vise od 10 min,da vidim da nas skoro svaku tekmu ne pobijedi jedan fraer iz protivnicke ekipe...ovo je premisjesno ekipa sa ovim potencijalom i igracima ovako lose da igra,nemam komentara zaista ,uzalud je vise i pratiti ili nadati se necemu
radije bi i gledo poraze,al da bar vidim u napadu nesto sto nije izolacija,da vidim da barnjani nije 5,da vidim da nema ovog retarda od JR u ekipi,ako ne skorz onda ne vise od 10 min,da vidim da nas skoro svaku tekmu ne pobijedi jedan fraer iz protivnicke ekipe...ovo je premisjesno ekipa sa ovim potencijalom i igracima ovako lose da igra,nemam komentara zaista ,uzalud je vise i pratiti ili nadati se necemu

=\_1921_/=
Dolane **** si ako večeras ne daš otkaz vudsonu.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Mislim trener gore dole , ali imate uzasan roster :Carlo je napisao/la:Dolane **** si ako večeras ne daš otkaz vudsonu.
Prosle godine ste igrali na krilima trica , jer ste igrali 3 niska Carmelom na 4-ci i zdravim Chendlerom koji je krpio rupe u reketu .
JR Smith se borio za ugovor i odigrao najbolju sezonu ikada + Novak je bio u formi zivota , cak su i neki minorni igraci davali maximum
Kada nema rezultata nema ni hemije niko se ne bori za ugovor , satrale su vas povrede , realno imate samo Carmela , nema se tu sta ocekivati , Ammare je zivi mrtvac

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.