To je jedno te isto, odnosno jedno i drugo se koristilo i smatra se ispravnim.samo_lijevo je napisao/la:A sta je onda Zrinjski?
Cemu zamjena slova?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: Chat
...Život za Široki...
Gledam dnevnik i pored svih novosti nesto mi jos prodje kroz glavu. Na pocetku dnevnika ono, kamera poslije spice zumira voditelja koji ce da cita vijesti, al se u kadru vidi da pored njega sjedi i lik koji ce da cita sportske novosti nakon pola sata, eh sad, jel on fakat tu sjedi pola sata, sto mi je bespotrebno, ili je tu samo da ga kamera uhvati u kadru
mozda steli vijesti, ponavlja gradivo, ili... 
sonik24 je napisao/la:Gledam dnevnik i pored svih novosti nesto mi jos prodje kroz glavu. Na pocetku dnevnika ono, kamera poslije spice zumira voditelja koji ce da cita vijesti, al se u kadru vidi da pored njega sjedi i lik koji ce da cita sportske novosti nakon pola sata, eh sad, jel on fakat tu sjedi pola sata, sto mi je bespotrebno, ili je tu samo da ga kamera uhvati u kadrumozda steli vijesti, ponavlja gradivo, ili...
Nasmijava glavnog voditelja
Pobjeda je bolja od orgazma!
Najbolji sahadzija u Sarajevu ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
onaj što prima penzijuPuma je napisao/la:Najbolji sahadzija u Sarajevu ?
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Otisao nam Kiky da se edukuje u Banovice,valjda tamo treba 7 dana za diplomu

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
prof. dr. Cautinho Cautinhovich 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
yo yo
trebam vaditi nalaze u ponedjeljak, a kont`o pit vcrs
eh sad hoce li alkohol imati kakve lose posljedice na moje nalaze ili da pijem vcrs 
ne bi treb'o pit' al' etojasmin10 je napisao/la:trebam vaditi nalaze u ponedjeljak, a kont`o pit vcrseh sad hoce li alkohol imati kakve lose posljedice na moje nalaze ili da pijem vcrs
Haman da treba 24 h, kol'ko se sjecam pitanja iz testova za vozacki.
Al' nemo' pit', haram ba.
Al' nemo' pit', haram ba.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ustipak velika cura, ima polozeno
jesi to muslimanka
aferim 
jesi to muslimanka
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ako hocete da ostavite alkohol, ostavite ga kod mene.bagrcavi je napisao/la:Alkohol je zlo!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Sta tebe briga sta sam, ba.
Aferim, Youri, 2. konstruktivan post.

Aferim, Youri, 2. konstruktivan post.
LANET OLSUN!
I žene su zlo pa ih ne izbjegavamSarajlijc@ je napisao/la:Ako hocete da ostavite alkohol, ostavite ga kod mene.bagrcavi je napisao/la:Alkohol je zlo!
Čuj ti nje što mi prati postove. Ako počnem stavljati pjesme na ovu temu ili štucat to bi garant bili kontruktivni postovi.
DRUG NEBI TI PUNCA
Volim kad si tako poslusan.

I de malo neofirnije to nabacivanje.

I de malo neofirnije to nabacivanje.
LANET OLSUN!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.