bravo mangupe,penal prosaodiplomatija je napisao/la:Utakmicu hofeinhema sudi lik koji pokaze redovno na bijelu tacku, cak i po nekoliko puta, ja Sam stavio 20 KM na penal na toj utakmici, a drugi listic Sam vezao crveni i penal na 5 KM

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
bravo mangupe,penal prosaodiplomatija je napisao/la:Utakmicu hofeinhema sudi lik koji pokaze redovno na bijelu tacku, cak i po nekoliko puta, ja Sam stavio 20 KM na penal na toj utakmici, a drugi listic Sam vezao crveni i penal na 5 KM
svaka castdiplomatija je napisao/la:Utakmicu hofeinhema sudi lik koji pokaze redovno na bijelu tacku, cak i po nekoliko puta, ja Sam stavio 20 KM na penal na toj utakmici, a drugi listic Sam vezao crveni i penal na 5 KM
diplomatija care svaka čast!Unstoppable je napisao/la:svaka castdiplomatija je napisao/la:Utakmicu hofeinhema sudi lik koji pokaze redovno na bijelu tacku, cak i po nekoliko puta, ja Sam stavio 20 KM na penal na toj utakmici, a drugi listic Sam vezao crveni i penal na 5 KM
Nadam se da je neko ispratiodeno_TM87 je napisao/la:16:00 Hyde - Barnet 2 1.60 0:1
Kako se zove sudija da znam za ubudućereha87 je napisao/la:bravo mangupe,penal prosaodiplomatija je napisao/la:Utakmicu hofeinhema sudi lik koji pokaze redovno na bijelu tacku, cak i po nekoliko puta, ja Sam stavio 20 KM na penal na toj utakmici, a drugi listic Sam vezao crveni i penal na 5 KM
Ma ne ide I gotovoTitova-Juga je napisao/la:Graafschap - Helmond +2.5
Fulham - Man. City 2
Dortmund - Hertha 1
Hyde - Barnet 2
Pa nije umro jbtdr.van nostrand je napisao/la:Eno tamo na @NBA smo komentarisali![]()
Steta i uzas za Lopeza. Pamtim ga samo po dobru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.