Rekonstrukcija stadiona u BiH

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la DzoleZeljo » 21 dec 2013, 01:12

Cepi1981 je napisao/la:
Chuckie je napisao/la:Valjda će biti pinka za bilino od ovog plasmana na SP iz NS.
Kamo srece da uzmu svu tu lovu i uloze u infrastrukturu tacnije stadione.
Ma iskreno, ne znam koji ce klinac uopste i prosirivati taj stadion. Bilo bi dobro da se on sav natkrije, ali zaista ne vidim nikakav razlog da se isti uopste prosiruje. Ovo je super stadion, uvijek atmosfera za deset.

Ja sam jednom davno govorio, Zenica ce biti hit sve dok Sarajevo to tako zeli, tj, ne radi nista po pitaju infrakture stadiona. Vjeruj mi, za narednu godinu grad Sarajevo ima dosta projekata, koji ce ugledati upravo svijetlo dana u 2014 godini. Vi trebate da se okrenete buducnosti Celika. Jedan grad, jedan klub, i tu bi moglo da se dosta stvari napravi, a jos mi nije jasnije, kako da se Zenica sva razvija, a samo Celik stagnira? Sta je tu problem?

Da li ste ikada pokusali stupiti u kontakt sa onim vlasnikom Mitala?

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 21 dec 2013, 01:37

How yes no a budžet svake godine sve manji i manji.
Mes Que Un Club

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 21 dec 2013, 09:46

DzoleZeljo je napisao/la: Ja sam jednom davno govorio, Zenica ce biti hit sve dok Sarajevo to tako zeli, tj, ne radi nista po pitaju infrakture stadiona. Vjeruj mi, za narednu godinu grad Sarajevo ima dosta projekata, koji ce ugledati upravo svijetlo dana u 2014 godini.
Vjerovat ću kad vidim. U Sarajevu se non-stop priča o nekim projektima ali uvijek se na tome završi. Da je bilo volje, Sarajevo je moglo imati dva nova, moderna stadiona od rata pa do danas. A pošto je slijedeća godina izborna, ne čudi me da će ti projekti biti "realizirani" baš 2014. No hajde, možda sada stvarno nešto bude od svega toga, ali debelo sumnjam u to.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 dec 2013, 10:37

ako ste pomno slušali predsjednika saveza Begića, on je rekao da će ovi novci koji su dobiveni za plasman na SP isključivo biti podijeljeni između igrača te saveza, koji će tako nastaviti da funkcioniše normalno.

dalje, Jasmin Baković je još jesenas rekao da će svi klubovi dobiti cca 90.000 eura za infrastrukturu, i u druge svrhe ta sredstva neće moći biti utrošena. novci će klubovima biti isplaćeni na proljeće 2014. kada će se krenuti s radovima na svim stadionima. Na kraju je dodao da će savez u maju aplicirati na još jedan UEFA-in program za infrastrukturu, tako da će svi stadioni biti ravnopravno zastupljeni kada je u pitanju infrastruktura.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 21 dec 2013, 12:23

revan je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la: Ja sam jednom davno govorio, Zenica ce biti hit sve dok Sarajevo to tako zeli, tj, ne radi nista po pitaju infrakture stadiona. Vjeruj mi, za narednu godinu grad Sarajevo ima dosta projekata, koji ce ugledati upravo svijetlo dana u 2014 godini.
Vjerovat ću kad vidim. U Sarajevu se non-stop priča o nekim projektima ali uvijek se na tome završi. Da je bilo volje, Sarajevo je moglo imati dva nova, moderna stadiona od rata pa do danas. A pošto je slijedeća godina izborna, ne čudi me da će ti projekti biti "realizirani" baš 2014. No hajde, možda sada stvarno nešto bude od svega toga, ali debelo sumnjam u to.
Pazi nesto, u Sarajevo ti ide projekat "zicare" (grad-Trebevic). To ce 95% biti gotovo u narednoj godini, ne zbog toga sto hoce, vec sto imaju pritisaka preko glave zbog toga. Sve korpe i materijal vec dvije godine stoje i trunu, a sada ce morati to srediti...

Sto se stadiona tice, iskreno, dok god neko iz Zenice drzi lobi na Sarajevo, nece se nista raditi, jer nekom je dobro ovako. (Nisam ja protiv Zenice uopste, dapace, tamo mi je super), vec jednostavno, cim se pocne nesto raditi u Sarajevu po pitanju stadiona, Zenica je automatski drugi plan. Zato mi nije ni jasno, zasto ulazu ovoliku za repku. Za nije bolje uloziti u Celik, jedan grad, jedan klub?

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 21 dec 2013, 12:32

Zasto ulagati u nesto sto je prolazno.davati novac kvazi pojacanjima, sudijama, leotaru npr da se sklanja, zamjeriti se svima u ligi.za sta? Titulu u kukuruz ligi.neka hvala.bolje ulagati u infrastrukturu.kad se nekom prohtije titula nije problem.npr.modrica maxima

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 21 dec 2013, 12:41

samo infrastrukturu graditi,kada se usvoji taj famozni zakon o privatizaciji,klubovi ce se preporoditi..barem oni koji su imalo interesantni za kupiti...zeljo,sarajevo,celik,sloboda,borac...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 dec 2013, 13:22

dusseldorf je napisao/la:Zasto ulagati u nesto sto je prolazno.davati novac kvazi pojacanjima, sudijama, leotaru npr da se sklanja, zamjeriti se svima u ligi.za sta? Titulu u kukuruz ligi.neka hvala.bolje ulagati u infrastrukturu.kad se nekom prohtije titula nije problem.npr.modrica maxima
Pa osvoji je dijasporac kad ti nije problem. Najlakše je palamudit a problem vam pobjedit bilo koga u ligi, a ne ligu osvojiti.
DRUG NEBI TI PUNCA

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 21 dec 2013, 13:31

bagrcavi je napisao/la:
dusseldorf je napisao/la:Zasto ulagati u nesto sto je prolazno.davati novac kvazi pojacanjima, sudijama, leotaru npr da se sklanja, zamjeriti se svima u ligi.za sta? Titulu u kukuruz ligi.neka hvala.bolje ulagati u infrastrukturu.kad se nekom prohtije titula nije problem.npr.modrica maxima
Pa osvoji je dijasporac kad ti nije problem. Najlakše je palamudit a problem vam pobjedit bilo koga u ligi, a ne ligu osvojiti.
Samo osvajajte.ne moramo mi nikad osvojiti nista.ljubav prema voljenom klubu neblijedi.dovoljno je da pogledas brojnost na otoci robijasa i vasu proslavu titule ili jesenju titulu.koju god brojku uzmes svejedno je.o telekom areni, dascari, kevin kotidzu da negovorimo.tek o prijateljima u ligi.svima ste dragi ;)

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 21 dec 2013, 13:37

dusseldorf je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Samo osvajajte.ne moramo mi nikad osvojiti nista.ljubav prema voljenom klubu neblijedi.dovoljno je da pogledas brojnost na otoci robijasa i vasu proslavu titule ili jesenju titulu.koju god brojku uzmes svejedno je.o telekom areni, dascari, kevin kotidzu da negovorimo.tek o prijateljima u ligi.svima ste dragi ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 21 dec 2013, 13:43

ok.craven cottage.jel mjenja bit drvene tribine lektore

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 dec 2013, 13:44

dusseldorf je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
I u narednih sto godina će vam ista priča biti. Sjećaš li se ti kad smo mi ono jednom bili na Otoci pa nas dosta došlo :lol: :lol:
Čelik je uložio para u Bilino polje isto koliko je Željo uložio u Grbavicu. Druga stvar je što u Opštini Zenica ima ljudi koji će uraditi nešto dobro za zajednicu, uložiti u sportsku infrastrukturu, a ne samo klepati kao ovi kod nas.

Ti se i dalje hvali stadionom, a u zadnjih 15 godina više titula Željo na BP proslavio :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 21 dec 2013, 14:39

titulu u bih ili kupite,ili vam srede,a onda strasni zeljo u ligi prvala,sluzi kao trening sparing partner.. :roll:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 dec 2013, 14:51

Siptomatično je da se javljate vi koji ništa ne osvajate, ali dobro. Rijetko će vidjeti navijače iz Širokog Brijega da se nešto žale, da izmišljaju neke teorije zavjere i slično. Ali da ne spamamo dalje.
Lajte, mi ćemo osvajati titule, a vremenom će doći i stadion. Al' čudno mi što se sve ovi dijasporci javljaju :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

dusseldorf
Kontakt:

Post Postao/la dusseldorf » 21 dec 2013, 14:55

bagrcavi je napisao/la:Siptomatično je da se javljate vi koji ništa ne osvajate, ali dobro.
Lajte, mi ćemo osvajati titule, a vremenom će doći i stadion. Al' čudno mi što se sve ovi dijasporci javljaju :lol:
Da cujem samo po tebi sta znaci dijasporac i sta je to dijaspora

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 21 dec 2013, 14:55

nemoramo ni osvajati,vise sloboda ima navijaca u saban ligi,nego VELIKI SAMPION u mikimaus ligi. :lol:
kako cemo osvajati,nema svako brku ko vi da urgira u savezu :mrgreen:
znas kada ce biti grbavica nova 5000-te hidzretske :lol:
prodajte koji pehar i titulu da platite vodu da vise neiskljucuju ljudi :mrgreen:

Noterdamus
Kontakt:

Post Postao/la Noterdamus » 21 dec 2013, 14:57

Savez bi od ovog plasmana i novca trebao pomoći klubovima bar u izgradnji pomoćnih terena..

Grbavica treba jednu veliku rekonstrukciju,..
Banja Luka još jedno tribinu od oko 3 000 mjesta da bi se stadion zaokružio..
Koševo nove stolice i prilaze stadionu srediti..

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 21 dec 2013, 15:00

DzoleZeljo je napisao/la:
Pazi nesto, u Sarajevo ti ide projekat "zicare" (grad-Trebevic). To ce 95% biti gotovo u narednoj godini, ne zbog toga sto hoce, vec sto imaju pritisaka preko glave zbog toga. Sve korpe i materijal vec dvije godine stoje i trunu, a sada ce morati to srediti...

Sto se stadiona tice, iskreno, dok god neko iz Zenice drzi lobi na Sarajevo, nece se nista raditi, jer nekom je dobro ovako. (Nisam ja protiv Zenice uopste, dapace, tamo mi je super), vec jednostavno, cim se pocne nesto raditi u Sarajevu po pitanju stadiona, Zenica je automatski drugi plan. Zato mi nije ni jasno, zasto ulazu ovoliku za repku. Za nije bolje uloziti u Celik, jedan grad, jedan klub?
Ma naša liga i klubovi me ne interesuju. Što se tiče tog lobiranja, da u Sarajevu ima interesa da reprezentacija igra tu, napravila bi se infrastruktura pa bi se moglo lobirati. Zenici je lako lobirati kada sportski objekti niču na sve strane. Pitaš zašto se ulaže u Zenici za reprezentaciju? Zato što je strateški interes grada da se razvije sportski turizam, a najbolje ga možeš razviti ako tu igra reprezentacija. Za to vrijeme Grad Sarajevo čeka da neko sa strane dadne pare za sportsku infrastrukturu. Možda da država uloži budžetski novac, što se naravno nikada neće dogoditi. Sarajevo kao grad, jednostavno nije spremno uložiti svoj novac za te svrhe i dok ne bude spremno, infrastruktura će i dalje biti na razini 1984. godine.

Kakvo zeničko lobiranje? Krivca treba tražiti u Sarajevu. Ali to je naša bosanska klasika, uvijek nam je neko drugi kriv, a nikako da se u ogledalo pogledamo. Dvorane se urušavaju, javni prijevoz u haosu, Koševo ruglo, eto ta žičara truhne dvije godine, ceste stoje razrovljene mjesecima, ako ne i godinama, krivca za to možeš namirisati izdaleka, a to sigurno nije neki drugi bh. grad.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 21 dec 2013, 15:03

Noterdamus je napisao/la:Savez bi od ovog plasmana i novca trebao pomoći klubovima bar u izgradnji pomoćnih terena..

Grbavica treba jednu veliku rekonstrukciju,..
Banja Luka još jedno tribinu od oko 3 000 mjesta da bi se stadion zaokružio..
Koševo nove stolice i prilaze stadionu srediti..
velez treba jos jednu tribinu od 3000 i jedan pomocni stadion
slobodi trebaju pare da postavi stolice na novoizgradjeni sjever
zvijezdi iz gradaca takodjer za zavrsetak radova na stadionu
vitezu za izgradnju stadiona...
sarajevo i banjaluka nisu centar svijeta,niti igraju sami ovu saban ligu..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 dec 2013, 15:07

bagrcavi je napisao/la:Čelik je uložio para u Bilino polje isto koliko je Željo uložio u Grbavicu. Druga stvar je što u Opštini Zenica ima ljudi koji će uraditi nešto dobro za zajednicu, uložiti u sportsku infrastrukturu, a ne samo klepati kao ovi kod nas.

Ti se i dalje hvali stadionom, a u zadnjih 15 godina više titula Željo na BP proslavio :lol: :lol:
Samo si zaboravio naglasiti da je opstina to ulozila i izgradila iskljucivo radi reprezentacije i uslova za istu, a ne radi Celika. A to sto ovi imaju komplekst prema glavnom gradu je druga prica, kad tad ce Grbavica ili Kosevo da ozive.

Budite sigurni da ce od ovih para sto su dobijene dio usmjeriti za Grbavicu ili Kosevu ! Naravno samo radi reprezentacije.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 21 dec 2013, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.