2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013-14 NBA Season
kucanje je oslabilo ove godine,najbolje do sada je od Mirze u preseasonu 
koliko ja vidim covjek je napisao : " james obiljezio mclemorea potencijalnim zakucavanjem godine"
nigdje nije pomenuto da je ovo def. zakucavanje god., ali eto valja naci razloga da se omalovazava sve sto LBJ radi
p.s. libo me racku i za james-om i heatom, u paketu su mi jedna od manje drazih stvari u ligi, ali svakako da imam postovanja prema istima, koje ovdje vecina nema zasljepljena hejtom pa izmislja razne nebuloze o njima
neka ocjena za "kucanje" bila bi 7.5/10
nigdje nije pomenuto da je ovo def. zakucavanje god., ali eto valja naci razloga da se omalovazava sve sto LBJ radi
p.s. libo me racku i za james-om i heatom, u paketu su mi jedna od manje drazih stvari u ligi, ali svakako da imam postovanja prema istima, koje ovdje vecina nema zasljepljena hejtom pa izmislja razne nebuloze o njima
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja nemam. Nisam simpatizer Heatovih (eventualnih) konkurenata, tako da...miki_92 je napisao/la:koje ovdje vecina nema zasljepljena hejtom pa izmislja razne nebuloze o njima
Reagovao sam zbog "potencijalnog zakucavanja godine" - sad je decembar, dakle od januara je sigurno (mrsko mi sad tražiti pa lijepiti na ovoj temi) bilo boljih zakucavanja. A, čak nije ni najbolje zakucavanje ovog dijela sezone. Evo, @lumani stavi bolje (atraktivnije, yebenije) zakucavanje od Jamesovog (@lumani sigurno ne navija za Lakerse).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
nije se odnosilo na tebe ovaj dio sa hejtom, znas dobro na koga sam mislio(valjda to ne treba dodatno naglasavati),sjecam se da si i sam prosle sezone pisao kako bi volio da James uzme titulu samo zbog kolicine hejta koji se prosipa na ovom forumuMonolog je napisao/la:Ja nemam. Nisam simpatizer Heatovih (eventualnih) konkurenata, tako da...miki_92 je napisao/la:koje ovdje vecina nema zasljepljena hejtom pa izmislja razne nebuloze o njima![]()
Reagovao sam zbog "potencijalnog zakucavanja godine" - sad je decembar, dakle od januara je sigurno (mrsko mi sad tražiti pa lijepiti na ovoj temi) bilo boljih zakucavanja. A, čak nije ni najbolje zakucavanje ovog dijela sezone. Evo, @lumani stavi bolje (atraktivnije, yebenije) zakucavanje od Jamesovog (@lumani sigurno ne navija za Lakerse).
ovo sam vise napisao jer me fascinira da sve sto dobro James uradi naidje na osudu od pojednih iako covjek nije ni kriv ni duzan
zakucavanje kao zakucavanje je lijepo za vidjeti, svi mi pratimo kosarku izmedju ostalog i zbog ovih stvari, ali pretvarati se kao da je ovo nesto sto svakodnevno vidjamo samo zato jer je LBJ ovo uradio je malo providno
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Najljepsa sezona od 2009/10. :kava:
- Kobe Bryant
- Kontakt:
tebi licno zbog Phoenixa i finala konferenicije sa lakersimaDonnie Darko je napisao/la:Najljepsa sezona od 2009/10. :kava:
Meni ovo sve tanko te 2010 si imao Lakerse, Boston , mladu Oklahomu , eto zadnji pokusaj Phoenixa i Cleveland . Dallas, Orlando i San Antonio su izgledali nekako neshafizano.
Nekako meni od 2000 sve tanje i tanje sto se tice ukupnog kvaliteta LIGE i izjednacenih konferencija. Kad se sve sabere bilo je 10-tak kvalitetnih timova: LA LAkers, San Antono , Miami, Boston, Detroit, Dallas, Sacramento, Phoenix, Cleveland Indiana i mozda Chicago ipak su igrali finale konferencije.
Kada se pogledaju igraci , utakmice, pogotovo playoff npr. sezone 1999/2000 i tog kvalieta u obje konferencije:
1. runda: LAL - Sacramento , Indiana - Milwokie , Utah - Seatle, Phoenix - San Antonio , 2 runda : Indiana - Philla , Miami - NYK mislim meni je ta setija zbog kvalieta i vaznosti puno bolja od Chi-Bos 4-3 za NYK ali samo koliko buzerbeat-ova
Ovo sad kada gledam imas : Miami koji uvjek nekako mislis da moze da ubaci u brzinu vise , imas San Antonio za kojeg ni sami navijaci koji ga prate neznaju domete jer nekad odigraju fenomenalno a opet imaju previse godina za PO , onda Indianu koja izgleda nekada ko masina a nekada ima takve rupe u napadu
Po meni osim ako portland ne zaspe nekog u polufinalu sa tricama NEMA SE STA GLEDATI ZANIMLJOVO OVE SEZONE DO FINALA KONFERENCIJA.
samim tim meni uzasni nekvalitetna sezona
- Donnie Darko
- Kontakt:
[quote="Kobe Bryant"
tebi licno zbog Phoenixa i finala konferenicije sa lakersima
, ove godine konacno niste kanta za napucavanje
[/quote]
Pa logicno, nece mi zbog indijanaca i Portlanda biti najljepsa
Btw Sunsi su samo prosle godine bili kanta za napucavanje, dvije sezone prije toga su bili legitimni kandidati za playoff predvodjeni Nashom
tebi licno zbog Phoenixa i finala konferenicije sa lakersima
[/quote]
Pa logicno, nece mi zbog indijanaca i Portlanda biti najljepsa
Btw Sunsi su samo prosle godine bili kanta za napucavanje, dvije sezone prije toga su bili legitimni kandidati za playoff predvodjeni Nashom
- Titova-Juga
- Kontakt:
FascinirajucI/konstantni izlijev mrznje prema Mambi. Dva'es' cetvorka ne prestaje stucati ovih dana.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
[youtube][/youtube]
Kevin Hart legenda
Kevin Hart legenda
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovdje nije McLemore kriv ni 1%, kriva su ova dva kod preuzimanja. Tj gospodin drugi pick, bustrio_Ferdy88 je napisao/la:R.I.P Ben Ben McLemore![]()
upravo tako brate, najgore od svega sto onda bude "kriv" onaj kojeg nisu skontali sta je napiso ali nema veze, na kraju sezone ce ovo zakucavanje biti u top 5 zakucavanja godine sigurno, tome neka se smije ko zelimiki_92 je napisao/la:koliko ja vidim covjek je napisao : " james obiljezio mclemorea potencijalnim zakucavanjem godine"
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
nakon Woodsona defintivno najgluplji trener lige je trener Minnesote. ganjaju rezultat nekoliko minuta pred kraj a na klupi su i Martin i Brewer a na parketu Mbah Moute i Barea

*La Roma non si tifa, si AMA!*
Barea je jako podcijenjen igrač, da njega nije bilo teško bi Dallas uzeo prsten.
Sad je i Adelman los trener. Sta sve neces procitati.
Koja glupost.Carlo je napisao/la:Bobcatsi imaju najgori roster lige, ali to se jedva i vidi jer igraju odlicno na krilima Stevea Clifforda i Pat Ewinga.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobar trener, kad on od Minesote nije napravio nesto onda nece niko. Ovo mu je najgori posao u karijeri koji je uzeo, svi ostali su manje vise bili dobri i bile su dobre ekipe. Obiljezio zlatno doba u Portlandu, obiljezio zlatno doba u SAC..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bobcatsi nisu ni blizu najgoreg rostera lige. NI BLIZU
govorim za trenutno, ocajna rotacija igraca, nelogicni potezi itd.
@Neutral Barea ih je sinoc kostao poraza.
izgleda da je Brook Lopez slomio nogu i nema ga do kraja sezone.
@Neutral Barea ih je sinoc kostao poraza.
izgleda da je Brook Lopez slomio nogu i nema ga do kraja sezone.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Nisam gledao utakmicu tako da ne znam, samo sa govorio o njemu kao igraču
Lomio je već jednom ruku radi koje je propustio mnoge utakmice, a ako je istina za nogu onda
Lomio je već jednom ruku radi koje je propustio mnoge utakmice, a ako je istina za nogu onda
- Donnie Darko
- Kontakt:
Propustio je pola lockout sezone radi loma noge.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.