FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

phily
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la phily » 21 dec 2013, 10:52

gorstak je napisao/la:
Koji je vama omiljeni igrač ili trenutak iz Bayernove historije?
Roy Makaay
slika
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 21 dec 2013, 10:55

gorstak je napisao/la:Koji je vama omiljeni igrač ili trenutak iz Bayernove historije?
Omiljeni igrac mi je Lizarazu, jer je bio visok samo 1,69 m a lake sale dobijao je zracne duele protiv domuzara Jan-a Koller-a koji je bio visok nevjerovatnih 2,02 m.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 21 dec 2013, 11:14

pošto nepamtim vremena kad su igrali Bekenbauer,Rummenige,braća Henes,G.Miler Bayern sam počeo pratiti 1996.g(sa 8 godina) preko Satalitske antene(na DSF-u,Sat 1,ARD, ZDF) odmah se rodilo poštovanje prema Bayi :D kasnije i nešto više :D . Osnovi razlog navijanja za Bayern je bio ovaj čovjek Oliver Kahn slika za kojeg smatram da je najbolji golman svih vremena naravno i moj omiljeni igrač.
Omiljeni trenutak iz Bayernove historije je bio 2001.g protiv HSV-a i titula koju je donio Patrik Anderson sa šutem nakon indirektnog udarca koja je sreća tad nastupila :D suze u očima navijača Schalkea i Stevensa nikad neću zaboraviti :mrgreen: .

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 21 dec 2013, 11:35

Effenberg.
Najjaci mentalitet ikad. 8-)
Dominator u svakom smislu rijeci. 8-)
Mislim znao je nekad ispad i siledzija i pakaš, ali opet njegov doprinos i borba je neupitna bila uvijek.
slika

Gotivio sam Hasu uvijek, jer je nas :mrgreen: , a Kahn se takodjer ne smije zaboraviti kao najbolji golman ikad. :!:

slika
POWER LEVEL : INFINITE :D

Od ovih danas modernih lidera, koji ce se sigurno smatrati legendama, su naravno Bastian i Phillip.
Ovaj prvi pogotovo jer me podsjeca na Effea.
Schweinie je bolji igrac ( jedan od boljih veznjaka koji su ikad nosili crveni dres ) ali su damu mnogo manja :mrgreen:
slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 21 dec 2013, 12:01

Momci interesuje me sta vi mislite ,od prosle sezone smo ostvarili dobit 432 miliona ako se ne varam sto je rekord ,e ,,bayern je nedavno najvavio povratak i proboj na americko trziste ,st vi mislite koliko bayern moze ucestvovati u podjeli maketinskg kolaca na sjeverno americkme trzistu,tu su odavno klubovi i engelske lige sa akcentom na celsi ,man utd kji imaju jako veliku ppularnst ,pitanje je mozemo li biti doinatniji i oduzet i m veci di kolaca naravno finacijskog jer je bitno da nas klub raste u svakome pogledu.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 dec 2013, 12:25

Meni lično Oliver Kahn.

Ekipa se gradi od odbrane, to smo svojevremeno imali, baš kao i danas najboljeg golmana na svijetu (hvala Bogu).

Prije si bio siguran i kada igraš protiv ekipe koji ima jači tim na papiru da će Titan sve to kompenzirati. Čovjek koji je jednostavno motivirao maksimalno svoje saigrače, čovjek koji se nikad nije predavao, čovjek koji je činiio razliku na terenu iako se radilo o golmanu.

Generacija 2001 jeste jaka, ali po imenima druge ekipe su bile jači. Uzeli smo taj trofej radi odlične igre, a još bolje odbrane na čelu sa Titanom.

Kako je lijep dan za osvajanje novog trofeja ako Bog da.

Što se tiče američkog tržišta, malo teže će to ići, uglavnom radi jezika, if you know what i mean :D

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 21 dec 2013, 12:29

slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 21 dec 2013, 13:06

gorstak je napisao/la:
Carsten Jancker, imao je sve, i stav, i karizmu, i taj neki luđački pogled ratnika koji se za grb i tim bori do zadnje kapi krvi. Nisu ga slučajno nazvali posljednjim njemačkim tenkom.

[youtube][/youtube]

Sa Janckerom podsjeti me na gol protiv Munchena 1890 :D
[youtube][/youtube]

A najdraži igrač, jednostavno ... Der Titan! [youtube][/youtube]

Što se tiče trenutaka ima ih više ...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 dec 2013, 14:49

ja Bayern pratim malo duže, tačnije od sezone 1992/93, kada su igrali Uwe Gospodarek (golman), Lothar Matthaus, Markus Babbel, Thomas Helmer, Mehmet Scholl, Olaf Thon, Bruno Labbadia, Christian Ziege,..kasnije da i ne kažem...

sjećam se još igrača iz ostalih klubova, npr. Martin Wagner iz Kaiserslauterna, koji je u crno zavijao Bayern, Oliver Reck iz Schalkea, sjajan golman, Claus Reitmaier nekadašnji golman Karlsruhea i Wolfsburga, uvijek nosio bradu, Ulf Kirsten bombarder Leverkusena, ma vjerujte mi, Bundesliga je tada bila prejaka, a ja sam još u to vrijeme imao sličice i albume s svim timovima i igračima...

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 21 dec 2013, 15:00

TRENER Juventusa Antonio Conte priznao je kako se divi Pepu Guardioli.

"Kad bih birao da mogu gledati utakmicu, bila bi to utakmica Bayern Münchena. Zaista se divim Pepu Guardioli"

Dokaz da iz dana u dan imamo sve vece i vece postovanje.

Raja Casablanca: Askri, El Hachimi, Kerrouchi, Guehi, Benlamaalem, Oulhaj, Chitibi, Erraki, Iajour, Moutouali, Hafidi

Bayern Munchen: Neuer, Boateng, van Buyten, Alaba, Rafinha, Lahm, Kroos, Alcantara, Ribéry, Götze, Mandzukic

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 21 dec 2013, 15:14

Protiv Pepa su uglavnom oni koje je godinama g.uzio do je bio u Barci,to su navijaci Reala i Chelskija,potpomognuti gay lobijem u vidu arsića koji su slijedeci na redu za tamburanje.
Dovoljno je samo procitati nekoliko zadnjih stranica na temi LIga Prvaka,i sve ce vam biti jasno,kakve su to nebuloze i budalastine,moderatorima ce trebati dugo da pociste brlog koji su pomenuti ostavili iza sebe,a pogotovo arsići,koji godinama i godinama nisu vidjeli trofeja, i opet dodju prosipaju svu pamet ovog svijeta.

Mi samo mozemo biti ponosni sto imamo najboljeg trenera danasnjice na nasoj klupi,jer kada je on tu trofeji su zagarantovani 8-)

Veceras novi trofej aBd,i time zaokruzujemo nezapamcenu sezonu sezonu iz snova koji ostali mogu samo sanjati 8-)
To je dakako jedan od najvecih razloga zasto nas mrze,imamo najbolju ekipu,dominantni smo,imamo najboljeg trenera,kud ces dalje :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 dec 2013, 15:22

Neka si spomenuo Claus Reitmaier-a, otkad nisam čuo za tog čovjeka :)

Pep je osrednji trener koji ima sreće da vodi najbolje timovi jer nije kvalitetan trener, nego je samo sretan :|

Vrijeme je za titulu, zanimljivo da je Pep dvaput ispadao u polufinalu Lige prvaka kada bi osvojio ovo takmičenje U prilog nam ide poraz u superkupu od BvB-a jer ne možemo sve osvojiti, tako da bi bilo lijepo to kompenzirati sa sjajnim predstavama u Ligi prvaka.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 21 dec 2013, 15:54

Sigurno za najveceg lidera izabrao bi Kahna.. ali vi ste vec spomenuli sve nase gigante, i Effenberga.

Sjecam se da sam poceo navijat za Bayern kad mi je brat koji je malo stariji od mene spomenuo da ima neki igrac kaze JANKER se zove :P taj ti kaze igra i napad i odbranu i brani.. sve igra, a celav velik, ono na malom tvu kad gledas, covjek gigant a kamoli uzivo :P

I tad ja prvi put sjedoh mislim da je bila neka utakmica bundeslige, i pogledah, i bas taj JANker zabi 2 komada.. otad... :D

FCCCC BAYERNNNNNNN :):):)

A veceras ak Bog da po novu titulu !!!!!!!!!!!
FC Bayern !!!!!

DerKaiser
Kontakt:

Post Postao/la DerKaiser » 21 dec 2013, 16:06

Uvodni post u ovom pdf-u, i jako primamljiva tema. 8-)

Hm, šta reći? BuLi i Bayern pratim već dugi niz godina - kroz prošlost zavolio mnoga imena, počevši od Kahna, Lizarazua, Hargreavesa, Jeremiesa, Makaaya, Elbera, pa sve do historijske ekipe iz prošle sezone...

Večeras se nadam finom meču, uz finu svotu golova. Šteta što Brazilci ne prođoše. :?
#BILDNOTWELCOME

gorstak
Kontakt:

FC Bayern München

Post Postao/la gorstak » 21 dec 2013, 17:31

Poskliznuše se i apotekari i žuti cirkusanti.

BL treba ukinut pa ponovo osnovat, nema ovo više smisla, predvidivost će se negativno odrazit na popularnost i gledanost lige.
24.04.1991.
Stern des südens

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 dec 2013, 17:38

Fudal nije samo jedanaest igrača, klupa i trener nego i uprava.

I mi smo se patili sa Bremen-om, Stuttgart-om, pa BvB-om ali uprava je radila sjajan posao sa transferima i upravo radi toga smo tako dobri, hvala Bogu.

Ostali klubovi nisu slabi, tri kluba, uz Bayern igraju u top šesnaest Lige prvaka, dakle šesnaest najboljih timova Evrope.

Ono što Bayern trenutno igra i što jest je za druge daleko, hvala Bogu da je tako. Ne gledajmo druge, gledajmo samo sebe i idemo od utakmice do utakmice.

Nadam se večeras dobroj igri i pobjedi. Vrijeme je da uzmemo još jedan trofej. Dobro će nam ova pauza doći, mislim da igrači odmaraju dvije sedmice.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 21 dec 2013, 18:03

Kosarkaski klub Bayern iz Minhena ce u drugoj fazi eurlige igrati u grupi F sa:

1.Real Madrid to se mora pratiti valjda stvorimo krooz neko vrijeme rivalitet kao u fudbalu ali pet realno neuporedivo
2.Makabi **** ko **** ,uvijek sam se pitao ko i kako im je dozvolio da igraju uopste e.takmicenja,cif.llobi i rep cin
3.CSKA for mother RUSSIA
4.Galatasaraj Fanatici
5.Ljetvos ritas klub iz zemlje kojoj je kosarka u krvi
6.Lokomotiva Kuban meni ne tako poznat klub
7.Grobarski Partizan u komsiluku

Real zapsolio special agent da dovede lewu na bernabe :D :lol:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 21 dec 2013, 18:40

Posto je titula osigurana u BL. eto nam sanse da se u potunosti okrenemo odbrani titule u Ligi Prvaka 8-)

Idealna prilika da Pep pocne davati sansu mladjim igracima u BL,i tako automatski sacuva ove najbitnije od povreda.
Eto prilike za Greena, Hojbjerga,Shaqiria, Contenta i ostalih da se pokazu 8-)

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 21 dec 2013, 18:42

Braco u kolko je veceras utakmica :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 dec 2013, 18:43

Ukoliko dobijemo Stuttgart a ne vidim zašto i ne bi, titula će biti 99% u našim rukama već nakon pola sezone.

Domuz i Guzen ne mogu pratiti mašineriju Pepa Guardiole. 8-)

Večeras idemo po titulu svijetskog prvaka.slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.