Bajke su na drugom spratu.alemsa je napisao/la:**** ga zao ki je sto se Kobe povrijedio, 8-og idem na tekmu I necu imati priliku vidjeti kako ga Bradoni izvaljuje iz patika.
2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013-14 NBA Season
veceras nas ocekuje dobra utakmica izmedju pacersa i rocketsa, hibbert vs. howard 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- adriano_leite
- Kontakt:
Wiggins je cini mi se losije usao u koledz sezonu i mnogi stavljaju Parkera ispred njega. Ono sto je meni veliki upitnik kod Parkera je taj da li je on cetvorka ili trojka. Igra trenutno cetvorku, odlicno igra, ali da li ce se ponoviti prica o tweeneru D. Williamsu? Ja se iskreno nadam da nece i da ce Parker moci igrati trojku na koju ga svi stavljaju. Igrac koji ima najvece sanse da bude najdominantniji na svojoj poziciji (po mom misljenju) je Embiid, jer je jako malo kvalitetnih centara u ligi, a cini mi se da momak ima strasan potencijal da prepisa centarsku konkurenciju u ligi. Iako sam bio all-in za Wigginsa nakon sto se stvorio hype oko njega, sve cesce mislim da su sigurniji pickovi Smart, Randle i Embiid.tuzlak1987 je napisao/la:Ma tu ce biti neka muljaza ko sto gledam, svi zele Parkera ili Wigginsa. Boston, Toronto, Phila, Chicago, Milwaukee, Orlando, Utah, Sacramento. Pa i ekipe koje se mogu izvuci ali su lose krenule kao Memphis ili Cleveland.
Znaci jedno 10 ekipa u borbi za dva igraca koji se izdvajaju, neko ce se morati ipak zasititi i Smartom, Embiidom, Exumom, Randleom i ostalima..
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Wigginsov plafon je i dalje miljama iznad svakoga u njegovoj konkurenciji.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne moze se Parkeru desiti ono sto se desilo Williamsu,jer momak ima mnogo konstantniji sut,pa mu pozicija nije ni bitna,osim ako cemo gledati defanzivno.Meni od svih pomenutih, Wiggins igra najslabije,jer ,jos uvijek,nema fizicku konstituciju koju imaju ovi drugi,ali ne treba zaboraviti da on ima najveci talenat od svih...adriano_leite je napisao/la:Wiggins je cini mi se losije usao u koledz sezonu i mnogi stavljaju Parkera ispred njega. Ono sto je meni veliki upitnik kod Parkera je taj da li je on cetvorka ili trojka. Igra trenutno cetvorku, odlicno igra, ali da li ce se ponoviti prica o tweeneru D. Williamsu? Ja se iskreno nadam da nece i da ce Parker moci igrati trojku na koju ga svi stavljaju. Igrac koji ima najvece sanse da bude najdominantniji na svojoj poziciji (po mom misljenju) je Embiid, jer je jako malo kvalitetnih centara u ligi, a cini mi se da momak ima strasan potencijal da prepisa centarsku konkurenciju u ligi. Iako sam bio all-in za Wigginsa nakon sto se stvorio hype oko njega, sve cesce mislim da su sigurniji pickovi Smart, Randle i Embiid.tuzlak1987 je napisao/la:Ma tu ce biti neka muljaza ko sto gledam, svi zele Parkera ili Wigginsa. Boston, Toronto, Phila, Chicago, Milwaukee, Orlando, Utah, Sacramento. Pa i ekipe koje se mogu izvuci ali su lose krenule kao Memphis ili Cleveland.
Znaci jedno 10 ekipa u borbi za dva igraca koji se izdvajaju, neko ce se morati ipak zasititi i Smartom, Embiidom, Exumom, Randleom i ostalima..
Smart nije namjerno htio izaći na prošli draft, tako da će biti pogodak za bilo koju ekipu koja ga draftuje.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Weegens mozda ne igra na collegu sad kao sto se pricalo da ce, ali kazu da ovo namjerno radi da bi ga neke losije ekipe u koje on ne zeli da ide ispustile ..sad koliko je to tacno ne znam on sam vjerovatno zna ....a u ostalom nije na toj distanici ali nije ni Rose bio prije nekih koji su postizali vise poena , ali je zato bio potencijal za koga se znalo da ce biti bolji od tih koji su bili tad bolji od njega na collegu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Donnie Darko
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ovaj GIF bi trebao biti smijesan?Pa jasno se vidi kako ga Curry udara po ruci...
to su price za malu djecu, @NEZALAGANJE je lijepo objasnio sta mu faliSaltCityAttack je napisao/la:Weegens mozda ne igra na collegu sad kao sto se pricalo da ce, ali kazu da ovo namjerno radi da bi ga neke losije ekipe u koje on ne zeli da ide ispustile ..sad koliko je to tacno ne znam on sam vjerovatno zna ....a u ostalom nije na toj distanici ali nije ni Rose bio prije nekih koji su postizali vise poena , ali je zato bio potencijal za koga se znalo da ce biti bolji od tih koji su bili tad bolji od njega na collegu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma nebitno, onaj ko bude prvi birao, ne moze pogrijesiti da odabere bilo koga od njih dvojice. Bit ce to veliki igraci.
RIP CITY!
Parker je prvi favorit na draftu.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mi kad bi ga uzeli znaci istjerao bi Boozera ili ako Deng ode na Dengovu poziciju a umjesto Boozera Taj ..ma kako god bilo bi super...samo volio bi da on bude PF ako vec moze a Deng da ostane eh onda bi to izgledala jako fina ekipica...i jos naravno imas Mirotic i druga dva nasa pickaNeutral je napisao/la:Parker je prvi favorit na draftu.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Wiggins ce biti prvi pick, i lik je ne vidjeni talent jos od Jamesa i mozda Duranta, superstar 1000%
A ovi sto prde na osnovnu do sad, isto su prdili za Duranta da je too skinny za NBA, da ce biti pushed around ovo ono, pa eto, bum-ba.
A ovi sto prde na osnovnu do sad, isto su prdili za Duranta da je too skinny za NBA, da ce biti pushed around ovo ono, pa eto, bum-ba.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 20 dec 2013, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Wiggins ubjedljivo!Neutral je napisao/la:Parker je prvi favorit na draftu.
Grbavica naš je Hram!!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
[quote="SaltCityAttack" ili ako Deng ode na Dengovu poziciju
[/quote]
Kraljuu, mislis Jimmy hehe
Kraljuu, mislis Jimmy hehe
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kraljuu, mislis Jimmy hehe[/quote]Titova-Juga je napisao/la:[quote="SaltCityAttack" ili ako Deng ode na Dengovu poziciju
brate ja na Butlera i zaboravio majkemi..ja samo mislim sad o ovim pickovima igram se brate saltam da vidim koji cemo pick biti
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Gospodin Granger je krocio na parket 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- elninho_resTO
- Kontakt:
Gospodin!Sabinho je napisao/la:Gospodin Granger je krocio na parket
Mirko Raduljica starter za Milvoki
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- dr.van nostrand
- Kontakt:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.