Mirza dobar,i imat će minute u nastavku,opusteno ljudi.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Nije mi jasno zašto to psovanje??
Šta je smiješno? Loše se postavljao u odbrani, frajer njegov je ostao sam na tri i pogodio na početku, on fulio za tri, to i jeste očajno...onda dvije trojke su odlične, ali odbranu ne igra na svom nivouLuminary je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:Lose je poceo ccc
EDit:
ocajno![]()
ok, ti najbolje znaš..NEZALAGANJE je napisao/la:Sta ti je,vrijeme je izmjene i ima 1 faul...Ako dobije drugi,nece uci nikako,a i Young mu je izasao na drugoj strani...Belmin6 je napisao/la:yebo li ti curicu tvoju jasone blatche, frajer te vraca u igru, a ti njemu klupu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, adisice, AjsKjub, Amar Dzeko, autogol, BegAx, Belmin6, bhf9292, Bihac96, blazer13, Bosniacum Lilium, Brezovac, Chapman, Chstal, darker10, Donnie Darko, dziza_23, elninho_resTO, Ezio7, Fecox, fixator, grgr, index_, kinder_jaje, King_James, kokakolas, kontra, kvalitet, Lampard8, LFC_IRFO, Luminary, MElloo, mirzatele, mirzateletovicc, Mozambik, nerkolfc, NG1, NYKnicks Fan, Phantom, sagitarius, simicz, Sohu, sudac92, tarikz, uniion, Vedad87, VGS, Virtu4l, Volvic, vrele, xinxee, xxl basket, Zekoo, zenicanin i 155 gostiju.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
valjda samo zbog lične i želje da se ne istroši bezpotrebno,inače nema drugog objašnjenja i veze s zdravim mozgom 
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kako mislite loša odbrana? Pa šta je mogao uraditi kad je ljudima sve ulazilo? Čuj poklonio tricu. Eto i to da čujem.
Kod dva ulaska se postavio odlično, al ljudi svejedno zabili.
EDIT: Evo baš kao i sad kod Turnerovog ulaska pod koš. Odbi se od protivnika, al lopta uđe.
Kod dva ulaska se postavio odlično, al ljudi svejedno zabili.
EDIT: Evo baš kao i sad kod Turnerovog ulaska pod koš. Odbi se od protivnika, al lopta uđe.
Zadnja izmjena: L'Avvocato, dana/u 21 dec 2013, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ma vi niste normalnikvalitet je napisao/la:Šta je smiješno? Loše se postavljao u odbrani, frajer njegov je ostao sam na tri i pogodio na početku, on fulio za tri, to i jeste očajno...onda dvije trojke su odlične, ali odbranu ne igra na svom nivouLuminary je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:Lose je poceo ccc
EDit:
ocajno![]()
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Daj crnac idi izadji bgt
7Belmin6 je napisao/la:yebo li ti curicu tvoju jasone blatche, frajer te vraca u igru, a ti njemu klupu
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Šta su pogriješili? Loše je otvorio utakmicu, i sa tricama je popravio situaciju.Luminary je napisao/la:Ma vi niste normalni
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako bespotrebno ljudi forsiraju 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Blatche 0/3 brzo će vratiti Mirzu.
bravo bravo, vidimo blatche raspucao se pravo.

simple as thatCashMan je napisao/la:7Belmin6 je napisao/la:yebo li ti curicu tvoju jasone blatche, frajer te vraca u igru, a ti njemu klupu
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Consigliere
- Kontakt:
CashMan je napisao/la:7Belmin6 je napisao/la:yebo li ti curicu tvoju jasone blatche, frajer te vraca u igru, a ti njemu klupu
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Blatche 0/3 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Nekim ljudima je najbolje da ne pišu ništa... 
Govorimo o preseravanju da se za nekog kaze da je ocajan, a proslo je minut utakmiceVirtu4l je napisao/la:Šta su pogriješili? Loše je otvorio utakmicu, i sa tricama je popravio situaciju.Luminary je napisao/la:Ma vi niste normalni
Sad ce Redzy da uleti ...
Samo sto preko JJa nisu se ljudi zakucavali i pravili budalu od njega, nije pravio lose pasove ( ala sudiji i prvi), nije poklanjao trice i skokove protivnickoj ekipi. Zato ga nije izvadio. Ove trice Mirze samo su MALO zasjenile los start.Adibhf88 je napisao/la:Sto nije izvadio Johnsona onu noc kad je pogadjao trojke??????
Ko je ba ovdje LUD??? TI majku bezobraznu! aaa sto se iznervira u pm!
Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 21 dec 2013, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.