Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
veceras imam vremena, napokon docekah da mogu gledati Mirzu
nadam se minutazi i dobroj igri
ako ni veceras ne bude pogadjao - moglo bi biti gadno 
ako JJ ne igra onda ce igrat na tri i to dosta vremena,jer na 2 i 3 ostaju samo pierce i anderson
Bice veceras minuta dosta ako nema ni JJa ni KG super. Ako nista ova konkurencija se tanja povredama XD
Kevin Garnett out tonight (rest). Joe Johnson is a gametime decision (personal reasons).
For Garnett, it is up in the air who starts, but Mirza Teletovic and Andray Blatche are the two likely candidates. Teletovic started at power forward for the Nets Monday night in the teams victory over Philly.
nadajmo se da ce da starta al opet ce prije ova blacina al nada zadnja umire
For Garnett, it is up in the air who starts, but Mirza Teletovic and Andray Blatche are the two likely candidates. Teletovic started at power forward for the Nets Monday night in the teams victory over Philly.
nadajmo se da ce da starta al opet ce prije ova blacina al nada zadnja umire
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Kidd ako je dobar trener,onda vjerujem da je uocio da mu je protiv wizardsa falio Mirza u odbrani !!! I zato su utakmicu i izgubili...nije ga iso sut al treba rec da je odbranu igro fenomenalno i da mu je dao vise minuta protiv wizardsa siguran sam da nebih izgubili ! Danas bi trebo bit starter jer realno blatche nije bolji od njeg i mislim da brooklyn vise koristi od Mirze ima...to je moje neko misljenje !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nakon možda godinu dana večeras nisam planirao gledat utakmicu jer moram ranit a i nisam očekivao minutažu neku ozbiljnu..ali nakon što sam vidio da KG.i JJ neće igrat predomislio sam sei obavezno ću gledat Mirzu i večeras
Trebao bi Mirza poceti. Pa oni u historiji nemaju poraza kada je Mirza u startnoj petorci
Ovo mi sve vise pocinje liciti na Dzekinu temu. Ono hoce li poceti, trebo bi, da je trener normalan...

Ovo mi sve vise pocinje liciti na Dzekinu temu. Ono hoce li poceti, trebo bi, da je trener normalan...
Pa dobro, istini za volju Kidd i nije normalan sto govore i njegovi rezultati. Dokle je dosla NBA liga kad je Mirza najbolji odbrambeni igrac jedne NBA momcadi
Prije cetri dana je bio normalan, prekjucer je naprasno poludio, a veceras, ako Mirza zaigra, bit ce da mu se pamet opet vratila
Prije cetri dana je bio normalan, prekjucer je naprasno poludio, a veceras, ako Mirza zaigra, bit ce da mu se pamet opet vratila
komentar na thebrooklyngame
M I K E 3 hours ago
Hopefully Teletovic starts at PF...If Kidd starts Reggie I might have to move my TV away from the window.
M I K E 3 hours ago
Hopefully Teletovic starts at PF...If Kidd starts Reggie I might have to move my TV away from the window.
Ja cu morat na mob gledat utakmicu ako ikako mogne...komp mi vrisno
ma pocece 100 %%%%
Realnije je očekivati da Blatche počne, ali kako god Mirza mu je prva zamjena.
-
lucif3R666
- Kontakt:
Ma nece blatche pocet 100 % jer potrebna mu je malo jaca klupa , al ako mirza ne pocne onda evans pocinje e to je problem , znaci blatche sigurno nece pocet ..
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
jel to imaju neki streamovi za mob ??robery20 je napisao/la:Ja cu morat na mob gledat utakmicu ako ikako mogne...komp mi vrisno
Mello brate...ja ukucam first row na google...i nadjem..ev sad sam probao Benficu i mogu ti rec da nije lose..pa et isprobaj
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Moguce da Mirza zaigra umjesto Garnetta, znaci on i Lopez u napadu 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Je l' za sat Mirza i njegov Brooklyn igraju da ne cekam dzabe, ako nije... Jer moram raniti sutra..
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Za nekih sat i 15 min pocinje tekmaMrMuscle je napisao/la:Je l' za sat Mirza i njegov Brooklyn igraju da ne cekam dzabe, ako nije...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
OK hvala_dreamer_ je napisao/la:Za nekih sat i 15 min pocinje tekmaMrMuscle je napisao/la:Je l' za sat Mirza i njegov Brooklyn igraju da ne cekam dzabe, ako nije...
Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 21 dec 2013, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
hajde probat cu da i ja jednom mirzu gledam..ja sma pokusavao sa streamhunter net raja i nista mi nije htjelorobery20 je napisao/la:Mello brate...ja ukucam first row na google...i nadjem..ev sad sam probao Benficu i mogu ti rec da nije lose..pa et isprobaj