Bravo momak, svaka cast.OTNYS_YNWA je napisao/la:^ A jesi li ikada pomislio da nam trebaju igraci poput VIlle , Silve ... A ovako nam Torresa mijenja Ngog , treceg napadaca i nemamoKad sam ja pricao "pametno" da je Rafa izgubljen i u vremenu i u prostoru, neki su pisali treba nam Vilja, Silva i ostali kurci palci, tj svi su krivi samo sveti rafa nije.
Ziskali ste i eto vam ga (rafe)Riera nikada da zaigra pa moramo **** gledati koji zabija samo nafakaske golove a nikada ne moze da se zadovolji jednim potezom , nego pokusava kao CR da prolazi sve igrace po terenu , sudije , balone , navijace ce poceti driblati za par utakmica ...
Ne govorim da nije do Rafe , samo ti kazem da Americka stoka treba napokon dati love da se kupi taj napadac i lijevo krilo .. Ako si gledao utakmicu vidio si da nam lijeva strana ne moze nista , samo dugim loptama pokusavamo nesto uraditi , naravno bezuspjesno
Nadam se da ce se sve u klubu promjeniti osim nekolicine igraca koji vrijede ostati ( Reina , Carra , Agger , Glen , Mascherano , Gerrard , Torres , Insua , Ngog i par djecice koja su ,,nada kluba ,, pa eto sada dobijaju sve vise sanse zbog povreda nasih igraca i malim brojem iskusnijih , boljih ) ...

Morate biti svjesni da ovo nije Championship Manager, ovo je stvarni svijet. Svaki igrac koji nesto zna vrijedi dosta, ako ne i mnogo novca. Pogledajte samo Nanija, Valenciju, Andersona, Berbatova, Robinha itd., itd., koji su placeni brdo para a nisu pruzili ono sto se od njih ocekuje. Najmrze mi je ovo uporedjivanje, ko je koga doveo, za koliko para, koji je trener vise para potrosio, to mi se gadi, fuj...

Ali jedna cinjenica, da smo Jevreja platili 5m funti, asistirao je i zabio vise golova nego sto su Nani i Anderson napravili u Unitedu zajedno, a dosli su u isto vrijeme kao najtalentovaniji mladi igraci na svijetu.
Eto samo uporedite Ngoga i Babela, za koliko su para njih dvojica dovedeni a koliko je jedan a koliko drugi napravio? Smijesno, zar ne?
Pogledajte to sa malo objektivnije strane, ostavite po strani navijacku strast i privrzenost, vidjet cete da koliko imate para, toliko cete dobiti i muzike.