Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Tacno i slažem se...jest da znaju fasovati gadno jer igraju otvoreno ali barem igraju jer ih rejting kluba na to tjera...mi svakako i ne znamo igrati defanzivno niti je Barca ikad tako igrala,ja mislim i kad bi pokušali da bi se baš izbrukali....ali znali smo i mi fasovati gadno od Reala baš zbog takve igre...zato to i jesu najvece utakmice kada igraju ta dva kluba.Wolverine je napisao/la:tako svi igraju protiv barce, osim reala i na tom im svaka cast.drop je napisao/la: Ispali smo sa pobjedom i to od Seville,koja se ko fol smatra elitnim klubom u Španiji (odmah iza Barce i Reala,i u rangu Valencie) koja igra ciganski na svom terenu,udara i tuce naše igrace,krade vrijeme i brani se na svojoj polovini citavu utakmicu i to sve na SVOM stadionu.
ma zajebajem se, osvojio ja na fm-u pa malo zezam... osvojio sam al sa barcomxavi26 je napisao/la:jos da smo kako mogli igrati kup uefa..Stole iz Bora je napisao/la:U pravu si ako bod onim "sve" podrazmujevas ono sto se moglo osvojiti u sklopu zemlje u kojoj se ekipa takmici. Ali je jedini koji je osvojio "sve" sto jedan klub moze osvojiti u jednoj godini a pod tim se podrazumjeva prvenstvo zemlje u kojoj se klub takmici, kup iste te zemlje, super kup te zemlje, LP-a, evropski super kup i svjetsko klupsko prvenstvo!addebisi je napisao/la:Guardiola nije jedini trener koji je uspio usovijiti sve u prvoj sezoni sa jednim klubom...
sve ovo stoji, al Eto nije prodan iskljucivo zbog njegovog temperamenta...jednim dijelom jeste...moje neko misljenje kad citas ove tekstove i one malo normalnije iu realnije prihvatis i razmislis o njima, a ove ostale odbacis je da je on poceo polako unositi nemir u slacionicu...mislim da je poceo da radi nesto slicno kao i Ronaldinho, pa i Deco je vjerovatno zbog toga prodan...a ponajvise je prodan zbog nemogucnosti da odgovori na sve zahtjeve Barcine igre...sjetite se one prve tri sezone...Eto se vrati na 50 metara, ucestvuje u gradenju igre i stigne nazad da poentira, pa uzme loptu sa 50 metara, prediribla par igraca i zabije ga...i te stvari je radio...a pogledajte sad malo zadnju godinu, svaki g je dao serviran, ili na odbijenu loptu...a tu je ponajvise trpila Barcina igra...i to Pep vise nijemogo tolerisati, uz jos poneki ispad, dovoljno da se leti...Gerrard Pique je napisao/la:Samuel Eto nikad nije dobio zasluzeno priznanje za fenomenalne partije koje je pruzao 5 godina.Dijelom je to krivnja njegovog svadljivog temperamenta koji ga je ucinio ne sasvim simpaticnim,a dijelom njegove nacionalnosti : da je bijelac ili barem brazilski crnac,sigurno bi ga navijaci i mediji kolektivno smatrali najvecim u zadnjih pola stoljeca no kao Kamerunac nije za to imao sanse.A njegov ucinak na terenu?109 golova u 144 nastupa u Primeri najbolji je prosjek golova za jednog napadaca u Primeri od vremena Di Stefana i Puskasa,racunajuci one koji su odigrali najmanje 100 susreta.Koliko je Barcelona ovislia o njegovoj brzini,snalazljivosti i preciznosti pokazuje podatak da je u sve 3 sezone u kojima je Eto bio zdrav osvojila naslov prvaka a da su joj 2 naslova promakla u one 2 sezone u kojima je Kamerunac izostao zbog ozljeda i nastupa za reprezentaciju!Jos vazniji od golova u Primeri bili su Etovi golovi u finalima Lige prvaka : 2006.je u 72. minuti izjednacio vodstvo Arsenala i otvorio put pobjedi koju je potom donio Belleti.2009 je u fantasticnoj akciji slomio Nemanju Vidica i savladao Van der Saara donijevsi odlucujujuce vodstvo Barci protiv Manchestera.Wolverine je napisao/la:allahu dragi sta se sve moze vidjet ovdje.
da se ne sjecam sta je sve eto masio proslih sezona, prosle najvise. promasio je zicer za titulu(kostao je barcu titule zajedno sa ronaldinjom), a vi pljujete ibru sto u kupu promasi
Od koga je ono real ispao,joj ne mogu se sjetit sad imena,koja su ono liga 4-5tafabio je napisao/la:Ljudi de donesite sampanjac na temu BARCE da proslavimo ovo izbacivanje iz KUPA![]()
jos su imali srece sto su se opet doveli u situaciju da se bore za prolaz...kraj onako skracenih prvih 11 SEVILLE koliko ih samo nije bilo
![]()
aje sta je NAVAS radio
ispali od Alcorona,il ispali od Seville nema pehara tako da -1nidjo_barca je napisao/la:Od koga je ono real ispao,joj ne mogu se sjetit sad imena,koja su ono liga 4-5tafabio je napisao/la:Ljudi de donesite sampanjac na temu BARCE da proslavimo ovo izbacivanje iz KUPA![]()
jos su imali srece sto su se opet doveli u situaciju da se bore za prolaz...kraj onako skracenih prvih 11 SEVILLE koliko ih samo nije bilo
![]()
aje sta je NAVAS radio
![]()
Ah da,Alcorcon gigant.
Nema veze,imamo ih dosta,jedan gore-dolje nebitno.MElloo je napisao/la:ispali od Alcorona,il ispali od Seville nema pehara tako da -1nidjo_barca je napisao/la:Od koga je ono real ispao,joj ne mogu se sjetit sad imena,koja su ono liga 4-5tafabio je napisao/la:Ljudi de donesite sampanjac na temu BARCE da proslavimo ovo izbacivanje iz KUPA![]()
![]()
aje sta je NAVAS radio
![]()
Ah da,Alcorcon gigant.![]()
![]()
![]()
Vase je samo da igrate a za sve ostalo tu je Sevilla![]()
![]()
cestitke i od mene najboljem golmanu uz kasiljasanidjo_barca je napisao/la:Sretan rodjendan Victor Valdes !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.