Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Torres_9
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Torres_9 » 20 dec 2013, 15:39

BigBigBang je napisao/la:Luis Suarez je sigurno dobio klauzulu u ugovoru kojom vec na ljeto moze napustiti klub, jer sumnjam da je nakon ocajnicke zelje za odlaskom ljetos gdje je zvao sam novinare da daje intervju kako zeli da ide eto sad promjenio misljenje i zeli ostati mnogo godina u konkurentnom Liverpoolu.

Vjerujem ja da je najveci u uspjeh Liverpoola u historiji Premiershipa to sto Suarez nije otisao u Arsenal ali cinjenica neizbrisiva je da je vas najbolji igrac ocajnicki zelio da dodje u Arsenal (to sto je imao nesposobnog menadjera je drugi par rukava).
jeste £40,000,002 sad je ta cifra , na ljeto opet pokusajte
gl0va ti nikla

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 20 dec 2013, 15:40

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:Ja mrzim Fergusona, ali ne postoji razlog da ga ne postujem zbog onoga sto je napravio sa United-om. Jasna stvar...
Od tebe nisam očekivao ovakvu izjavu :|

Uredu da ne voliš nekoga ili nešto, ali mržnja je nešto puno gore i ružnije :|
Pa dobro, malo sam bio ekscesivan, i lose sam se izrazio. Ne mrzim ga ono, mrznja kao da mi je oca ubio, samo ga jednostavno ne volim...:)

Klauzula ce se pojaviti kad tad, kada neki tim bude pokazao interesovanje.
Zadnja izmjena: Paradajz, dana/u 20 dec 2013, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 20 dec 2013, 15:41

I realovci i arsenalovci koji se ovdje javljaju to rade samo iz razloga sto su svi ocekivali Suareza na ljetu,a mozda cak i na zimu u svojim redovima.
Sule je produzio ugovor, pod kojim okolnostima, to slabo ko zna, vrlo je moguce da je klauza u ugovoru, ALI NIJE 100%
Stern des Südens

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 20 dec 2013, 16:36

BigBigBang je napisao/la:Luis Suarez je sigurno dobio klauzulu u ugovoru kojom vec na ljeto moze napustiti klub, jer sumnjam da je nakon ocajnicke zelje za odlaskom ljetos gdje je zvao sam novinare da daje intervju kako zeli da ide eto sad promjenio misljenje i zeli ostati mnogo godina u konkurentnom Liverpoolu.

Vjerujem ja da je najveci u uspjeh Liverpoola u historiji Premiershipa to sto Suarez nije otisao u Arsenal ali cinjenica neizbrisiva je da je vas najbolji igrac ocajnicki zelio da dodje u Arsenal (to sto je imao nesposobnog menadjera je drugi par rukava).
Cinjenica je da je on mozda u jednom trenutku htio u arsenal.
A cinjenica je i da ti toliko mrzis Liverpool da je to za ne povjerovati. Ne znam koji qrac stalno dolazis na ovu temu, ja recimo kad nesto mrzim, to i ne gledam, ne komentiram etc...
O najvecim uspjesima Liverpoola ti nisi kompetentan da sudis, zato sto si ocito toliko zelio Suareza u Arsenalu (ovaj klub zaista cijenim i gotivim) da ti padne magla na oci kada vidis da od toga nema nista.
Kao sto sam i ja, uostalom, zelio Wallcota u Liverpoola, ali nisam zbog toga zamrzio Arsenal.
Godinama ostajete bez najboljih igraca, bez kapitena (u mnozini) i ti kao navijac - simpatizer takve ekipe komentiras odnos nekog igraca prema klubu u kojem igra...
Nazovimo to paradoksom, jer ne bih htio nikoga vrijeđati, i da, menađer nije menađer, već MENADŽER, ebem ti uciteljicu... ;)
Zadnja izmjena: ackeey, dana/u 20 dec 2013, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 dec 2013, 16:36

Klauzula mozda 200M 8-) 8-) onoliko koliko i zasluzuje,jos u januaru da se dovede sta kvalitetno pa da napadnemo i titulu mozda..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 20 dec 2013, 16:39

Ponos Torina je napisao/la:Klauzula mozda 200M 8-) 8-) onoliko koliko i zasluzuje,jos u januaru da se dovede sta kvalitetno pa da napadnemo i titulu mozda..
Možte napast titulu al' na turniru u Gornjoj Maoči
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 20 dec 2013, 16:40

Lampard8 je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Klauzula mozda 200M 8-) 8-) onoliko koliko i zasluzuje,jos u januaru da se dovede sta kvalitetno pa da napadnemo i titulu mozda..
:D :D :D :D :D dobra, dobra :D :D :D 8-)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 dec 2013, 16:44

Lampard8 je napisao/la:
Ostaje da se vidi niste ni vi nesto bolji,niti igrate kako treba s obzirom na imena...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 20 dec 2013, 16:49

joj sto se lijepe na Suarezov ugovor nevjerovatno da je covjek imao toliku zelju koliko neki pricaju ja vjerujem da bi on danas igrao u dresu Arsenala pusti te price nesposoban menadzer i ostala sranja a ja kao navijac Liverpoola vjerujem da ce postati legenda Anfielda a o govoriti o tituli je suvise rano YNWA
LIVERPOOL FC

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 20 dec 2013, 16:51

Ponos Torina je napisao/la:
Lampard8 je napisao/la:
Ostaje da se vidi niste ni vi nesto bolji,niti igrate kako treba s obzirom na imena...
Ti se ne javljaj Juve ni na tom turniru ne može sudjelovat :mrgreen:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

adc
Kontakt:

Post Postao/la adc » 20 dec 2013, 16:51

Luis Suarez je potpisao novi ugovor zbog mene. Slobodno me citirajte. I sinoć sam prije spavanja razmišljao o tome kako Ariu Salazar odrađuju Suarez i Sturridge i to je urodilo plodom. To radim svaku večer prije spavanja otkako je počela ova sezona. Što nas je pošlo vau vau.

slika

YNWA only

Not KTBFFH

Not COYG

Not COYS

Not GGMU

Not BMMC

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 dec 2013, 16:54

"Lampard8"

Ajde ti prati & ;)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 dec 2013, 17:02

Luis Suarez new four-and-a-half year deal will rise to £170k week for this season, and then £200k per week for the remainder of the contract (Guardian)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 20 dec 2013, 17:05

Bravo bravo bravo tako se to radi i pravi ekipa za velike domete ,zadržavanjem najboljih i još dodaš koje pojačanje i to je to 8-) .

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 dec 2013, 17:07

Situacija se razvila savršeno po Liverpool. Dugoročni ostanak ubjedljivo najboljeg igrača tima, činjenica da u timu sve štima u odnosima, ali i činjenica da više nema pritiska na Brendana i igrače. Lijepo je vidjeti da se jedan velikan vraća gdje mu je i mjesto, u vrh EPL, makar to rekao ja, koji sam strastveni navijač Milana. :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 dec 2013, 17:37

ackeey je napisao/la:

Cinjenica je da je on mozda u jednom trenutku htio u arsenal.
A cinjenica je i da ti toliko mrzis Liverpool da je to za ne povjerovati. Ne znam koji qrac stalno dolazis na ovu temu, ja recimo kad nesto mrzim, to i ne gledam, ne komentiram etc...
O najvecim uspjesima Liverpoola ti nisi kompetentan da sudis, zato sto si ocito toliko zelio Suareza u Arsenalu (ovaj klub zaista cijenim i gotivim) da ti padne magla na oci kada vidis da od toga nema nista.
Kao sto sam i ja, uostalom, zelio Wallcota u Liverpoola, ali nisam zbog toga zamrzio Arsenal.
Godinama ostajete bez najboljih igraca, bez kapitena (u mnozini) i ti kao navijac - simpatizer takve ekipe komentiras odnos nekog igraca prema klubu u kojem igra...
Nazovimo to paradoksom, jer ne bih htio nikoga vrijeđati, i da, menađer nije menađer, već MENADŽER, ebem ti uciteljicu... ;)
Ali cuj mrzim :lol: koji ste to vi faktor da vas neko mrzi, nije rat. Svako ima simpaticne ekipe koje voli i nesimpaticne koje ne voli pa tako i ja. Pa kako te nije stid da mi pricas kako Arsenal godinama ostaje bez najboljih igraca a tvoj klub redom prodavao Torresa, Meirelesa, Xabi Alonsa, Mascherana itd itd. samo razlika izmedju vas i nas je ogromna, mi mozemo podnijeti odlazak bilo koga, to se nece odraziti na rezultat dok vi prodate i propadnete, stoga vase zadrzavanje Suareza jos jednu sezonu mi i ide u glavu, uvijek je bolje kupiti vrijeme mozda se nesto promjeni jer budimo relani i kad ode Suarez a vi ne budete medju 4 ja vas naredne sezone ne vidim ni u top 10 Engleske lige. Hvala ti sto si me uputio na pravopisne greske (inace uvijek neoboriv argument u raspravi) ipak se ovde pisu doktorske disertacije pa se mora paziti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 20 dec 2013, 17:43

Lampard8 je napisao/la:
Lampard8 je napisao/la:

Ti se ne javljaj Juve ni na tom turniru ne može sudjelovat :mrgreen:
Hajde se ti dogovori za koji ces klub covjeka optuziti pa se onda vrati,inace @Gaston mora keksice podijeliti,pa ti vidi sta ti je isplativije :mrgreen:
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 20 dec 2013, 17:47

8 godina, 6 mjeseci and counting, zato produži sa teme jarane...

Lijepe vijesti u vezi Luisa, nadam se da će se uozbiljit i da je odlučio da ostane u klubu i da je to potvrdio i ovim ugovorom, samo da ne bude potpiso ga i opet na ljeto "hoću da idem"

Di Marzio potvrđuje ono što se nagađalo po twitteru danima: http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... -fernando/" onclick="window.open(this.href);return false;

Opaaa, slavit će se uz Coronu :lol:

slika
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

adc
Kontakt:

Post Postao/la adc » 20 dec 2013, 17:48

Claus je napisao/la:Situacija se razvila savršeno po Liverpool. Dugoročni ostanak ubjedljivo najboljeg igrača tima, činjenica da u timu sve štima u odnosima, ali i činjenica da više nema pritiska na Brendana i igrače. Lijepo je vidjeti da se jedan velikan vraća gdje mu je i mjesto, u vrh EPL, makar to rekao ja, koji sam strastveni navijač Milana. :mrgreen:
Nije to samo najbolji igrač tima, to je ubjedljivo u ovom trenutku najbolji igrač od Saturna ka Suncu, a nadam se za koji mjesec i od Saturna ka Plutonu da pokrijeci cijeli Sunčev sistem.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 dec 2013, 18:04

adc je napisao/la:
Claus je napisao/la:Situacija se razvila savršeno po Liverpool. Dugoročni ostanak ubjedljivo najboljeg igrača tima, činjenica da u timu sve štima u odnosima, ali i činjenica da više nema pritiska na Brendana i igrače. Lijepo je vidjeti da se jedan velikan vraća gdje mu je i mjesto, u vrh EPL, makar to rekao ja, koji sam strastveni navijač Milana. :mrgreen:
Nije to samo najbolji igrač tima, to je ubjedljivo u ovom trenutku najbolji igrač od Saturna ka Suncu, a nadam se za koji mjesec i od Saturna ka Plutonu da pokrijeci cijeli Sunčev sistem.
Moguće da je trenutno u boljoj formi od svih, i ja sam tog mišljenja, no da ne pretjeramo s riječima hvale (iako je Suarez zaslužio sve moguće) iz respekta prema drugim igračima koji igraju skoro pa jednako dobro kao Luis.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.