Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma ja buraz, tako nesto. Uglavnom pizadrija od cijena. Ja to sve pratimPapastathopoulos je napisao/la:Ovih folija, jel ? :O
Naravno da se isplati, dobijes 2 godine garancije i na hardver i na softver (sto nemas u radnjama tipa univerzalnog i na piku) i iako su neki telefoni nesto skuplji tako, ovako su sigurni po tom pitanju... Ako ti se telefon pokvari, ide u ovlasteni servis na popravak, pa ako ga ne poprave, dobijes novi, tako da se oko garancije ne sekiras (ako nije namjerno pokvaren telefon)Consigliere je napisao/la:Izvini sto te gnjavim, ali sta mislis isplati li se to? Mislim, imas li kakvu vrstu garancije da ti se ne desi da isplacujes pokvaren telefon?anonimni je napisao/la:Trebas ako hoces mobitel skuplji od 500 KM, ostale mozes i preko fiksnog, samo vlasnik broja i licna karta ako si pretplatnik duze od 3 mjeseca, a ako nisi, treba ti M2 obrazac iz racunovodstva firme da si zaposlen na neodredjeno vrijeme i licna...Consigliere je napisao/la:Kako se uopste uzima preko BHTelecoma? Treba li biti na pretplati ili sl?
ja bih isao na htc naravno, a ni taj dispay nije kao onaj od prije 5 godina, ako ga budes cuvao neces ga ogrebati, a ako budes stavljao telefon u dzep s kljucevima i parama onda ces naravno ostetitiPapastathopoulos je napisao/la:A cuj, ja ne bih stavljao te folije na telefone sa zastitom od grebanja, ali kad neki telefon to nema, primoran sam to staviti..vise volim to nego futrolu..i ovo nije ona obicna folija, uopste ti ne znam objasniti kako to izgleda..nije znaci ona klasicna, tanka, savitljiva folija, ovo je nesto poprilicno deblje..i po toj slici iznad mozes viditi da je to neka deblja vrsta folije..QUARESMA 18<<< je napisao/la:ma folija ko folija, a nisam te bio skontao, mislio sam da si rekao kad se stavi da se ne moze skinuti
meni su te folije bezveze, svaka ce popustiti s vremenom, imas i one ko ogledalo, prijateljica koristi takvu, samo se ogleda na telefonu pomocu te folije
Jer evo dvoumim se (sad sam ozbiljan @hodza) izmedju htc desire 500 i alcatel one touch idol, i htc mi se pravo svidja..i htc je ipak brend u odnosu na alcatel..ali nema dragon trail glass zastitu, pa zato ti spominjem ove folije..
Koji bi ti quaresma prije uzeo telefon od ova dva, al iskreno ?
joj pitanjadusseldorf je napisao/la:Zamolio bih ove sto se bas razumiju u mobitele.sta bi prije uzeli htc one i 100 eura ili sony z1xperija.hvala.oba nova
Pa pitam onako.imam nokiu 920.prezadovoljan sam telefonom i nebih je mjenjao.ovo ide za jedan racun, odnosno dug.pitam radi toga da vidim od koje se opcije moze vise uzeti.danas sam slucajno vidjeo po prvi puta taj z1 uzivo i fakat je mocan.vjerovatno cu ga onda sebi ostaviti a rjesit se ove nokie koja je kod mene tek tri mjeseca i nije losaQUARESMA 18<<< je napisao/la:joj pitanjadusseldorf je napisao/la:Zamolio bih ove sto se bas razumiju u mobitele.sta bi prije uzeli htc one i 100 eura ili sony z1xperija.hvala.oba nova
ta prva ponuda je vise primamljiva, ali z1 je bolji svakako uredjaj, do tebe je
Sent from space
Pa recimo ja uvijek izbjegavam da ista stavljam u dzep s telefonom..ali pored ovog trenutnog SE live with walkman ima mjesta za jos dva tak'a u dzepu, jer je malenQUARESMA 18<<< je napisao/la:ja bih isao na htc naravno, a ni taj dispay nije kao onaj od prije 5 godina, ako ga budes cuvao neces ga ogrebati, a ako budes stavljao telefon u dzep s kljucevima i parama onda ces naravno ostetitiPapastathopoulos je napisao/la:A cuj, ja ne bih stavljao te folije na telefone sa zastitom od grebanja, ali kad neki telefon to nema, primoran sam to staviti..vise volim to nego futrolu..i ovo nije ona obicna folija, uopste ti ne znam objasniti kako to izgleda..nije znaci ona klasicna, tanka, savitljiva folija, ovo je nesto poprilicno deblje..i po toj slici iznad mozes viditi da je to neka deblja vrsta folije..QUARESMA 18<<< je napisao/la:ma folija ko folija, a nisam te bio skontao, mislio sam da si rekao kad se stavi da se ne moze skinuti
meni su te folije bezveze, svaka ce popustiti s vremenom, imas i one ko ogledalo, prijateljica koristi takvu, samo se ogleda na telefonu pomocu te folije
Jer evo dvoumim se (sad sam ozbiljan @hodza) izmedju htc desire 500 i alcatel one touch idol, i htc mi se pravo svidja..i htc je ipak brend u odnosu na alcatel..ali nema dragon trail glass zastitu, pa zato ti spominjem ove folije..
Koji bi ti quaresma prije uzeo telefon od ova dva, al iskreno ?
mozes kupiti tu foliju, svaka zastita je naravno dobrodosla ali s tom folijom display ce pokazivati 'blijedju' sliku, sve zavisi kakva je ta folija
kupi sebi taj htc i miran si,
u ovom slucaju bi uzeo alcatel samo u slucaju da trazim veci display
Sent from space
Evo imaš ovdje nekoliko igrica, čini mi se da su najbolje besplatne igrice u ovoj godini.KEC je napisao/la:Imal neko prijedlog za kakvu android igricu ev par dana igram NBA 2K14 pa da mi je malo promjeniti
Hvalapo'marke je napisao/la:Evo imaš ovdje nekoliko igrica, čini mi se da su najbolje besplatne igrice u ovoj godini.KEC je napisao/la:Imal neko prijedlog za kakvu android igricu ev par dana igram NBA 2K14 pa da mi je malo promjeniti
http://balkanandroid.com/najbolje-bespl ... a-android/" onclick="window.open(this.href);return false;
MP3 tube.AsharaK je napisao/la:Zanima me neka aplikacija za android da mi omogući skidanje mp3 pjesama sa jutjuba ako nije problem...
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
1Papastathopoulos je napisao/la:Koliko se moze otplacivati telefona na rate u telekomu u isto vrijeme ? Preko adsl-a, ne pretplate..
Trenutno korisnika/ca: JackW, kraljttbvb, tiketoke i 19 gostiju.