FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da vas malo razočaram s tim da informacije nije sto posto sigurna. Stević bi izgleda trebao Komazeca odvesti u Tursku ligu u Buyuk uskoro. 
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
-
vincenttan
- Kontakt:
bila je njemacka, pa portugal, sad turskaTimeLine je napisao/la:Da vas malo razočaram s tim da informacije nije sto posto sigurna. Stević bi izgleda trebao Komazeca odvesti u Tursku ligu u Buyuk uskoro.
i ako ode doci ce isti, ako ne i bolji
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Stvarno ima prepotentnih ljudi koji daju sebi za pravo da komentarisu nesto o cemu veze nemaju. Al je jos gore sto su takvi sigurni da su upravu, i onda sole pamet svima oko sebe. Naravno tuđe misljenje se ne prihvata vec se automatski pokusava maksimalno osporiti, cak upute i poneku uvredu itd
Eh onda takvi dođu ovdje da prosipaju tu svoju "pamet" misleci da su interesantni nekom i onda pisu nebuloze i samim tim unistavaju temu i bilo kakav vid zrele i normalne rasprave.
Citam Husrefu krivo sto se ovako zavrsilo. On je uvijek bio i ostat ce hordas i uvijek ce ga raja cijeniti i postovati. No međutim, po meni nije ispunio ocekivano i mislim da je razlaz najbolje rijesenje i za njega (zbog zdravlja) i za nas kao klub.
Koliko god ga cijenio i postovao, igra koju smo igrali ovu polusezonu je najgora koju sam gledao kako pratim Sarajevo. Da li je do njega ili do igraca, vidjet cemo pod palicom novog sefa...
Eh onda takvi dođu ovdje da prosipaju tu svoju "pamet" misleci da su interesantni nekom i onda pisu nebuloze i samim tim unistavaju temu i bilo kakav vid zrele i normalne rasprave.
Citam Husrefu krivo sto se ovako zavrsilo. On je uvijek bio i ostat ce hordas i uvijek ce ga raja cijeniti i postovati. No međutim, po meni nije ispunio ocekivano i mislim da je razlaz najbolje rijesenje i za njega (zbog zdravlja) i za nas kao klub.
Koliko god ga cijenio i postovao, igra koju smo igrali ovu polusezonu je najgora koju sam gledao kako pratim Sarajevo. Da li je do njega ili do igraca, vidjet cemo pod palicom novog sefa...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
nukleusmember
- Kontakt:
zna li neko od vas futavaca
hochemo li imati kakvog hajra od ovog dala vareshanovicha(ili kako se vech zove)?,navodno se bash veliki timovi raspituju za ganje,a zadnja info koju imam je da mirso fazlagich ne da da se pridje djetetu,pogotovo od strane pitara,chovjeka nimalo ne krivim,nego me interesuje ta provizija od trenerske naknade?
VVVBK
VVVBK
TimeLine je napisao/la:Da vas malo razočaram s tim da informacije nije sto posto sigurna. Stević bi izgleda trebao Komazeca odvesti u Tursku ligu u Buyuk uskoro.
Komazec ima ugovor do ljete,uz dobro obestecenje Sarajevu,moze da ide gdje god hoce.
A ukoliko ne ode nigdje u januaru, sto je najbliza opcija, odmah mu ponuditi malo bolji ugovor i po mogucnosti do 2016...amypitar je napisao/la:
Komazec ima ugovor do ljete,uz dobro obestecenje Sarajevu,moze da ide gdje god hoce.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Izgleda da vi jos niste u stanju ponoditi nekom igracu (24+) profesionalni ugovor na 2+.hilmo je napisao/la:A ukoliko ne ode nigdje u januaru, sto je najbliza opcija, odmah mu ponuditi malo bolji ugovor i po mogucnosti do 2016...amypitar je napisao/la:
-
vincenttan
- Kontakt:
tek kada Jarni kaze ko mu treba a ko ne, koga zeli zadrzati i kome se treba po mogucnosti produziti ugovor, taj ce moci tek tada da ide
tako da rasprava o tome je bezveze ... do daljenjeg
Bitno je da ste vi to u stanju, kao naravno i ispoštovati stavke ugovora , posebno one finansijske prirode. 
- champions1921
Re: Odg: FK Sarajevo
A VI postujete pa vam vjerovatno zbog toga neki igraci otpisuju dijelove dugova a neki kao npr. bivsi kapiten podnose tuzbe da bi naplatili potrazivanja..Pašalić je napisao/la:Bitno je da ste vi to u stanju, kao naravno i ispoštovati stavke ugovora , posebno one finansijske prirode.
BUDI ŽELJO !!!
-
vincenttan
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
champions1921 je napisao/la:A VI postujete pa vam vjerovatno zbog toga neki igraci otpisuju dijelove dugova a neki kao npr. bivsi kapiten podnose tuzbe da bi naplatili potrazivanja..Pašalić je napisao/la:Bitno je da ste vi to u stanju, kao naravno i ispoštovati stavke ugovora , posebno one finansijske prirode.
samo igraci koji su igrali u vrijeme prije "dolaska" Tana su SVOJEVOLJNO U DOGOVORU sa upravom otpisala TAJ dio potrazivanja da bi situacija kada dodje TAN bila sto cistija, kako bi njegov ulazak u klub bio sto sigurnj. . .
a plate od 6. mjeseca do danas su SVAKI PUT U DAN plus premije, plus druge beniificije o kojima SVAKO drugi klub sanja da ima... same pripreme ce biti također na vrhunskom nivou..
a naravno, prije ove"Revolucije" ima onih koji zele naplatiti svoj radi POSTENO i imaju apsolutno pravo na to
A hebaji ga, evo sve se objavljuju neke pozitivne informacije, pa red bi bio da i to počnemo. Mislim, dosta je bilo ugovora 1+1 ili na jednu godinu, ako ozbiljno razmišljamo i gledamo u budućnost.DzoleZeljo je napisao/la: Izgleda da vi jos niste u stanju ponoditi nekom igracu (24+) profesionalni ugovor na 2+.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ošteta za Komazeca je punih 12.ooo eura.vincenttan je napisao/la:neće Komazec do prozivke nigdje
![]()
tek kada Jarni kaze ko mu treba a ko ne, koga zeli zadrzati i kome se treba po mogucnosti produziti ugovor, taj ce moci tek tada da ide
tako da rasprava o tome je bezveze ... do daljenjeg
Čuj 12 000 eura
baci broj dilera na PP ako ti nije belaj.
Hoćemo li ovo protiv Partizana igrati u Turskoj

Hoćemo li ovo protiv Partizana igrati u Turskoj
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Koliko sam vidio to je Avazov sport objavio, što znači da Bog da....Shanks je napisao/la: Hoćemo li ovo protiv Partizana igrati u Turskoj![]()
To je tvoje mišljenje. Vidjet ćemo sta će na kraju biti, ali je vrlo blizu prelazaka ...amypitar je napisao/la:TimeLine je napisao/la:Da vas malo razočaram s tim da informacije nije sto posto sigurna. Stević bi izgleda trebao Komazeca odvesti u Tursku ligu u Buyuk uskoro.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
Nek se oni drže sapunicahilmo je napisao/la:Koliko sam vidio to je Avazov sport objavio, što znači da Bog da....Shanks je napisao/la: Hoćemo li ovo protiv Partizana igrati u Turskoj![]()
![]()
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Jet2Holiday, TETRAPAK, Varijantas8 i 26 gostiju.