FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 14 jan 2010, 01:13

boccaccio je napisao/la::D tome se svi nadamo,samo da nam poslije dvije godine ne opale kompenzaciju za treninge :mrgreen: ...valjda ce dovesti nekog tamnoputog iz drugoligasa,da nam lik pokaze sta znaci trcati za hljebom :) ,a za nas bi to znacilo prvo mjesto i liga prvaka
Bio je jedan protiv famosa na probi i nije los bio, mozda bi sta i bilo od njega da je ostao malo duze...mada ga je Zera mahalac doceko jednom na lakat u skoku, a ovom nije nista jasno, prijateljska, proba a ovaj ga lema :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 14 jan 2010, 02:06

vjeran1987 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:slika
Predobro :D ljubav je samo jedna
tek sad kontam sto sa fesovima idu na tekme :lol:
Eci peci pec, bin laden je ovaj desni :D
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 jan 2010, 11:09

Seyo_TM je napisao/la:
boccaccio je napisao/la::D tome se svi nadamo,samo da nam poslije dvije godine ne opale kompenzaciju za treninge :mrgreen: ...valjda ce dovesti nekog tamnoputog iz drugoligasa,da nam lik pokaze sta znaci trcati za hljebom :) ,a za nas bi to znacilo prvo mjesto i liga prvaka
Bio je jedan protiv famosa na probi i nije los bio, mozda bi sta i bilo od njega da je ostao malo duze...mada ga je Zera mahalac doceko jednom na lakat u skoku, a ovom nije nista jasno, prijateljska, proba a ovaj ga lema :mrgreen:
Zvao se Benjamin doveo ga Mesicev menadzer!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 14 jan 2010, 12:08

za dva dana je prozivka a oni jos ni jedno kako treba pojacanje nisu doveli... :? :? :? ..vjerujem u amara, al mislim da nam je potrebno bar dva igraca kvalitetna.... :!: :!: :!:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2010, 12:28

Seyo_TM je napisao/la:Bio je jedan protiv famosa na probi i nije los bio, mozda bi sta i bilo od njega da je ostao malo duze...mada ga je Zera mahalac doceko jednom na lakat u skoku, a ovom nije nista jasno, prijateljska, proba a ovaj ga lema :mrgreen:
Taj sto je bio protiv Famosa, meni i nije djelovao nesto posebno, bio mu je je i brat sa Dinom Handzarom mislim da ga je on doveo na probu i prije toga je bio negdje u Hrvatskoj gdje nije prosao na probi mislim u Rijeci
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 14 jan 2010, 12:53

pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Bio je jedan protiv famosa na probi i nije los bio, mozda bi sta i bilo od njega da je ostao malo duze...mada ga je Zera mahalac doceko jednom na lakat u skoku, a ovom nije nista jasno, prijateljska, proba a ovaj ga lema :mrgreen:
Taj sto je bio protiv Famosa, meni i nije djelovao nesto posebno, bio mu je je i brat sa Dinom Handzarom mislim da ga je on doveo na probu i prije toga je bio negdje u Hrvatskoj gdje nije prosao na probi mislim u Rijeci
imal pile kakvih novosti, samo tebi na ovom formu mogu vjerovat.... :?: :?: :?:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 jan 2010, 12:54

pile87 je napisao/la:
Pa kazem ti nije bio los :mrgreen: imao je dvije tri lopte o kojima neki nasi mogu sanjati i dosta fino je pokrivao onaj dio terena...Handzar je doveo jednog crnogorca (20 mislim) al ga je jedna osoba otjerala iz drzave :mrgreen:
Tog crnca ja mislim da je doveo Zuban, koliko se sjecam...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2010, 13:04

@umene zeljo petak dan za metak dolazi brko
Sjedio sam do njih odmah do dine i tog drugog crnca i koliko se sjecam da je ta prica bila inace nevazno Famos nas je nadigrao :D

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 14 jan 2010, 13:07

Seyo_TM je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Pa kazem ti nije bio los :mrgreen: imao je dvije tri lopte o kojima neki nasi mogu sanjati i dosta fino je pokrivao onaj dio terena...Handzar je doveo jednog crnogorca (20 mislim) al ga je jedna osoba otjerala iz drzave :mrgreen:
Tog crnca ja mislim da je doveo Zuban, koliko se sjecam...
Ja mislim da je jednog crnca doveo Handzar jer sam sjedio s njim na tribini kada su bili treninzi,pa mi je pricao kako je dobar a i ono sto sam vidio na treninzima nije bio los,medjutim nije prosao kod Amara,po njegovom misljenju isto nije bio los,ali je bio jednak kao ostali pa nije htio da ga uzima,jednostavno nije bio "pojacanje" nego konkurencija...ovaj je igrao zadnjeg veznog,ako uopste govorimo o istom igracu :) ...bilo,proslo,valjda nam neko sleti ovih dana
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 14 jan 2010, 13:07

Brkovic sjeo u avion krece u BiH , sa sobom vodi i 10-tak crnaca :D

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 14 jan 2010, 13:08

samir_tm87 je napisao/la:Brkovic sjeo u avion krece u BiH , sa sobom vodi i 10-tak crnaca :D
Je l ih na kilu taj vas kupuje? :mrgreen: :mrgreen: sala ;)
Treci put castimo

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 14 jan 2010, 13:09

samir_tm87 je napisao/la:Brkovic sjeo u avion krece u BiH , sa sobom vodi i 10-tak crnaca :D
Bar je sigurno da su dobri atleticari

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 14 jan 2010, 13:10

pile87 je napisao/la:@umene zeljo petak dan za metak dolazi brko
Sjedio sam do njih odmah do dine i tog drugog crnca i koliko se sjecam da je ta prica bila inace nevazno Famos nas je nadigrao :D
:mrgreen: :mrgreen: vec pocinjem da mislim da smo mi ista osoba :mrgreen: :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2010, 13:15

boccaccio je napisao/la:
:mrgreen: :mrgreen: vec pocinjem da mislim da smo mi ista osoba :mrgreen: :mrgreen:
Mislim da se cak i znamo ako nista iz vidjenja, sjedio sam sa jednim jaranom koji zna dobro Dinu odmah ispod i par puta smo komentarisali inace je bila puna tribina bilo je raje , ja sam se vecinom zabavljao sto sam slusao dogodovstine momka koji se vratio taj dan sa mora i donio dres hrvatske reprezentacije i kamaru nekih stvari koje naravno nije platio ako me sjecanje sluzi bio je i litrenjak kao poklon.
osim ako se ne zoves mirza onda smo bili zajedno na toj tekmi :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 jan 2010, 13:23

Moguce je i to, svakako su mi promili obiljezili taj dan :D mada kad smo stajali sa zubanom i brkom, zuban rece da je doveo jednog ili dvojicu stranaca...
Sreca pa Dinu nije vidjela jedna osoba...bilo bi svega...
Primili gol iz slobodnjaka sa 20tak (bajro ili selimovic ne sjecam se)...a i kako necemo izgubiti kad je Famos bio ekipa tada koja je imala i glavu i rep, a da ne govorim koliko su se nalozili :mrgreen:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 jan 2010, 13:23

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:
Mislim da se cak i znamo ako nista iz vidjenja, sjedio sam sa jednim jaranom koji zna dobro Dinu odmah ispod i par puta smo komentarisali inace je bila puna tribina bilo je raje , ja sam se vecinom zabavljao sto sam slusao dogodovstine momka koji se vratio taj dan sa mora i donio dres hrvatske reprezentacije i kamaru nekih stvari koje naravno nije platio ako me sjecanje sluzi bio je i litrenjak kao poklon.
Samo da se ubacim u ovo gore jer sam se nasao u tekstu. Sa istim tim Handzarom sam par puta sjedio na treninzima pred pocetak sezone. Par puta je sa njim bio i stariji sin. Inace se znamo odlicno dugi niz godina.
Sad kontam da se nas trojica znamo iz vidjenja sa tih treninga.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 jan 2010, 13:27

boccacio reci stoletu ko si preko privatne poruke, da ne luta covjek :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2010, 13:29

slika
E sad si me podsjetio, bio mu je i sin sa njim, to je bila i probna za Lazara i pricao sam tad sa Tucetom koji mi je rekao da je stiglo par igraca na probu na samom ulazu izmedju ostalo sjeca li se iko ovog gostovanja.ako se i znamo znamo se sa treninga ja zadnjih 5-6 godina gledam tekme sa sjevera

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 jan 2010, 13:34

pile87 je napisao/la:slika
E sad si me podsjetio, bio mu je i sin sa njim, to je bila i probna za Lazara i pricao sam tad sa Tucetom koji mi je rekao da je stiglo par igraca na probu na samom ulazu izmedju ostalo sjeca li se iko ovog gostovanja.
Imas vec na ovoj temi razgovor camca i mene oko ove tekme :mrgreen: otad ne idem na gostovanja :mrgreen:

EDIT: evo link
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... na#p199947

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jan 2010, 13:39

Savak ima nesto ja ne idem na deribi nikako :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Proximic i 25 gostiju.