Seyo_TM je napisao/la:pile87 je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Bio je jedan protiv famosa na probi i nije los bio, mozda bi sta i bilo od njega da je ostao malo duze...mada ga je Zera mahalac doceko jednom na lakat u skoku, a ovom nije nista jasno, prijateljska, proba a ovaj ga lema

Taj sto je bio protiv Famosa, meni i nije djelovao nesto posebno, bio mu je je i brat sa Dinom Handzarom mislim da ga je on doveo na probu i prije toga je bio negdje u Hrvatskoj gdje nije prosao na probi mislim u Rijeci
Pa kazem ti nije bio los

imao je dvije tri lopte o kojima neki nasi mogu sanjati i dosta fino je pokrivao onaj dio terena...Handzar je doveo jednog crnogorca (20 mislim) al ga je jedna osoba otjerala iz drzave
Tog crnca ja mislim da je doveo Zuban, koliko se sjecam...
Ja mislim da je jednog crnca doveo Handzar jer sam sjedio s njim na tribini kada su bili treninzi,pa mi je pricao kako je dobar a i ono sto sam vidio na treninzima nije bio los,medjutim nije prosao kod Amara,po njegovom misljenju isto nije bio los,ali je bio jednak kao ostali pa nije htio da ga uzima,jednostavno nije bio "pojacanje" nego konkurencija...ovaj je igrao zadnjeg veznog,ako uopste govorimo o istom igracu

...bilo,proslo,valjda nam neko sleti ovih dana