Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 dec 2013, 14:59

Gunner4 je napisao/la:
BREAKING NEWS: Luis Suarez's new contract now contains a release clause of £40,000,002.
:lol: :lol:
Wenger (Y) this.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 20 dec 2013, 15:00

To je to, zajebao nas Suarez i njegova dva agenta Pere i rambo16...

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 20 dec 2013, 15:00

OTNYS_YNWA je napisao/la:Nije hoće, nego biće. A sada molim moderatore da se riješe ovog spamera.

slika
jao...nemoj molim te da me prijavljuješ moderatorima :cry: do juče ste pljuvali tog istog Suareza ,a sad pričate da hoće da bude legenda... :roll:
A.F.C. Bournemouth!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 dec 2013, 15:01

Nevolim ga nimalo, ali ga poštovati moram.

108 utakmica za Liverpool, 68 golova i 20 asistencija. 31. najbolji napadač koji je ikada igrao za Liverpool, samo treba nastaviti ovim tempom do kraja sezone i već će ući u top 20.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 dec 2013, 15:03

Ko ga je pljuvao? Njegova izjava da želi da ide svakako nije bila na mjestu, ovim se iskupio. Ustvari iskupio se on svojim povratkom i odličnom serijom. General ga je mangupski zadržao, sada i ovaj želi da ostane. Šta kukaš? Imate vi Žiruda i Bentnera, samo pazite, sada kada je Suarez potpisao novi ugovor postoji mogućnost da Kraljevi klepe vašu plavušicu.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 20 dec 2013, 15:03

Luis Suarez: “I am delighted to have agreed a new deal with Liverpool and have my future secured for the long term.” #LFC

Tony Barrett ‏@TonyBarretTimes 8m
LUIS Suarez has become the highest paid player in Liverpool's history after signing a new long term contract.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 20 dec 2013, 15:08

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ko ga je pljuvao? Njegova izjava da želi da ide svakako nije bila na mjestu, ovim se iskupio. Ustvari iskupio se on svojim povratkom i odličnom serijom. General ga je mangupski zadržao, sada i ovaj želi da ostane. Šta kukaš? Imate vi Žiruda i Bentnera, samo pazite, sada kada je Suarez potpisao novi ugovor postoji mogućnost da Kraljevi klepe vašu plavušicu.
kume....njegove izjave tipa "ne želim više da treniram sa liverpoolom"..."želim da igram ligu prvaka a liverpool mi to ne može omogućit"....etc etc....zar nije time dokazao kakav je lik i da nema ništa ono što jedna legenda treba da ima? zar nije time popljuvao sve u i oko Liverpoola....znam da ste pod utiskom,al hajmo malo realnosti..vidim sad izjavljuje da je uvijek htio da igra za Liverpool...a vi tek tako kažete da "hoće da bude legenda"....a to što će Real i Barca od nas kupit..ništa čudno....mi snadbijevamo Evropu sa našim igračima 8-)
A.F.C. Bournemouth!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 20 dec 2013, 15:11

Ja ga pljujem i dan danas, i ne volim ga kao coveka i personu, ali zato i postoji postovanje za sve ovo sto on radi. Mozes nekoga da ne volis, ali i da postujes u isto vreme zbog onoga sto radi. Ja mrzim Fergusona, ali ne postoji razlog da ga ne postujem zbog onoga sto je napravio sa United-om. Jasna stvar...

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 20 dec 2013, 15:13

rambo16 je napisao/la:a to što će Real i Barca od nas kupit..ništa čudno....mi snadbijevamo Evropu sa našim igračima
VI STE FILIJALA za vece evropske klubove ;)
Stern des Südens

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 dec 2013, 15:14

Paradajz je napisao/la:Ja ga pljujem i dan danas, i ne volim ga kao coveka i personu, ali zato i postoji postovanje za sve ovo sto on radi. Mozes nekoga da ne volis, ali i da postujes u isto vreme zbog onoga sto radi. Ja mrzim Fergusona, ali ne postoji razlog da ga ne postujem zbog onoga sto je napravio sa United-om. Jasna stvar...
+1

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 20 dec 2013, 15:17

Paradajz je napisao/la:Ja ga pljujem i dan danas, i ne volim ga kao coveka i personu, ali zato i postoji postovanje za sve ovo sto on radi. Mozes nekoga da ne volis, ali i da postujes u isto vreme zbog onoga sto radi. Ja mrzim Fergusona, ali ne postoji razlog da ga ne postujem zbog onoga sto je napravio sa United-om. Jasna stvar...
razumem...al' on ne može bit legenda NIKAD....jer legende ne pljuju svoj klub....a kamoli da pričaju okolo da žele da idu negdje....ako je to legenda,onda uredu...Fergi je legenda i to je svima jasno....
A.F.C. Bournemouth!

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 20 dec 2013, 15:19

Jos 2 pobjede i perfektan kraj godine....
Zadnja izmjena: Sage, dana/u 20 dec 2013, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 dec 2013, 15:20

Ne bih bio golmanu Cardiffa u koži sutra nema šanse.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 dec 2013, 15:25

Luis Suarez je sigurno dobio klauzulu u ugovoru kojom vec na ljeto moze napustiti klub, jer sumnjam da je nakon ocajnicke zelje za odlaskom ljetos gdje je zvao sam novinare da daje intervju kako zeli da ide eto sad promjenio misljenje i zeli ostati mnogo godina u konkurentnom Liverpoolu.

Vjerujem ja da je najveci u uspjeh Liverpoola u historiji Premiershipa to sto Suarez nije otisao u Arsenal ali cinjenica neizbrisiva je da je vas najbolji igrac ocajnicki zelio da dodje u Arsenal (to sto je imao nesposobnog menadjera je drugi par rukava).
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 20 dec 2013, 15:31, ukupno mijenjano 2 puta.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 dec 2013, 15:27

Paradajz je napisao/la:Ja mrzim Fergusona, ali ne postoji razlog da ga ne postujem zbog onoga sto je napravio sa United-om. Jasna stvar...
Od tebe nisam očekivao ovakvu izjavu :|

Uredu da ne voliš nekoga ili nešto, ali mržnja je nešto puno gore i ružnije :|
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 20 dec 2013, 15:29

Nekoga mrziti sa sportskog aspekta ima za uzrok sto je taj neko uspjesan, inace ne vidim drugi razlog. Evo npr. ja pool ne mrzim, nemam razloga.. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 20 dec 2013, 15:30

trxel je napisao/la:Nekoga mrziti sa sportskog aspekta ima za uzrok sto je taj neko uspjesan, inace ne vidim drugi razlog. Evo npr. ja pool ne mrzim, nemam razloga.. :mrgreen:
Dobar, dobar :lol: :lol:
Maradona good,Pele better,George Best !

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 dec 2013, 15:31

trxel je napisao/la:Nekoga mrziti sa sportskog aspekta ima za uzrok sto je taj neko uspjesan, inace ne vidim drugi razlog. Evo npr. ja pool ne mrzim, nemam razloga.. :mrgreen:
Pa Paradajz je rekao da mrzi Fergusona a ne United. Nema nijedan scouser razlog da mrzi United.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 20 dec 2013, 15:34

Pa SAF je bio glavni dio tog kolektiva... Inace pool sam uzeo cisto kao primjer, vidis sam rekao da ih ne mrzim. :) A SAF je bio itekako uspjesan.. ;)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 dec 2013, 15:39

Suarez on BR - "When you have the confidence of the manager, you can try your best."
8-)

Ipak su njih 2 u dobrim odnosima. Prvo kaze da je on imao veliku ulogu u njegovom potpisivanju novog ugovora i da mu ovaj sa ovom slobodom cini igru boljom. Drago mi je da nismo onaj ''selling'' klub. Znaci sto je nase, nase je. I procitao sam jos da je Suarez bio zadovoljan Januarskim pojacanjima i da je to jos jedan od razloga potpisivanja novog ugovora.
Zadnja izmjena: nerkolfc, dana/u 20 dec 2013, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.