Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

TheScouser
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la TheScouser » 14 jan 2010, 11:10

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Kad sam ja pricao "pametno" da je Rafa izgubljen i u vremenu i u prostoru, neki su pisali treba nam Vilja, Silva i ostali kurci palci, tj svi su krivi samo sveti rafa nije.

Ziskali ste i eto vam ga (rafe)
^ A jesi li ikada pomislio da nam trebaju igraci poput VIlle , Silve ... A ovako nam Torresa mijenja Ngog , treceg napadaca i nemamo ;) Riera nikada da zaigra pa moramo **** gledati koji zabija samo nafakaske golove a nikada ne moze da se zadovolji jednim potezom , nego pokusava kao CR da prolazi sve igrace po terenu , sudije , balone , navijace ce poceti driblati za par utakmica ...

Ne govorim da nije do Rafe , samo ti kazem da Americka stoka treba napokon dati love da se kupi taj napadac i lijevo krilo .. Ako si gledao utakmicu vidio si da nam lijeva strana ne moze nista , samo dugim loptama pokusavamo nesto uraditi , naravno bezuspjesno ;)

Nadam se da ce se sve u klubu promjeniti osim nekolicine igraca koji vrijede ostati ( Reina , Carra , Agger , Glen , Mascherano , Gerrard , Torres , Insua , Ngog i par djecice koja su ,,nada kluba ,, pa eto sada dobijaju sve vise sanse zbog povreda nasih igraca i malim brojem iskusnijih , boljih ) ...
Bravo momak, svaka cast. ;) Novi trener, ako i kad dodje prvo ce traziti pojacanja i vecu platu. Zasto? Zato jer je doveden da "unaprijedi" klub i popravi situaciju a i samim time to povlaci mnogo stvari sa sobom, prije svega mislim na transfer budzet i nove igrace.

Morate biti svjesni da ovo nije Championship Manager, ovo je stvarni svijet. Svaki igrac koji nesto zna vrijedi dosta, ako ne i mnogo novca. Pogledajte samo Nanija, Valenciju, Andersona, Berbatova, Robinha itd., itd., koji su placeni brdo para a nisu pruzili ono sto se od njih ocekuje. Najmrze mi je ovo uporedjivanje, ko je koga doveo, za koliko para, koji je trener vise para potrosio, to mi se gadi, fuj... :?

Ali jedna cinjenica, da smo Jevreja platili 5m funti, asistirao je i zabio vise golova nego sto su Nani i Anderson napravili u Unitedu zajedno, a dosli su u isto vrijeme kao najtalentovaniji mladi igraci na svijetu.

Eto samo uporedite Ngoga i Babela, za koliko su para njih dvojica dovedeni a koliko je jedan a koliko drugi napravio? Smijesno, zar ne?

Pogledajte to sa malo objektivnije strane, ostavite po strani navijacku strast i privrzenost, vidjet cete da koliko imate para, toliko cete dobiti i muzike.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 14 jan 2010, 11:18

TheScouser je napisao/la: Eto samo uporedite Ngoga i Babela, za koliko su para njih dvojica dovedeni a koliko je jedan a koliko drugi napravio? Smijesno, zar ne?
Jesi li htio reci da je Babel puno placen a malo uradio,a N'Gog bas suprotno jel to :?:
FK Pjetlovi

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 jan 2010, 11:22

Vidim da tebi nije jasno da ovo nije Championship Manager jer samo na njemu LFC mogu derati klubovi iz drugih liga ... Sve je to dobro ali nije moguce da i Reading i ostali napaceni klubovi trose vise od nas i da su jaci od nas ... problem je ipak mrtva taktika i Rafini ljubimci , Benayoun , Lucas i slicni koji ne bi ni u Readingu igrali !

Izgubis od Readinga i imas obraza reci nesto pohvalno i opravdavajuce za trenera ... rece jednom Balas , krivi smo mi sto smo ih pustili , isto tako je kod navijaca LFC Rafa manipulise njima a on ide iz greske u gresku. A zasljepljeni fanovi celavca to ne vide !

Covjece Readingu napravis jednu priliku , jeli ti shvatas gdje to vodi ??
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 jan 2010, 11:38

reds je napisao/la:
TheScouser je napisao/la: Eto samo uporedite Ngoga i Babela, za koliko su para njih dvojica dovedeni a koliko je jedan a koliko drugi napravio? Smijesno, zar ne?
Jesi li htio reci da je Babel puno placen a malo uradio,a N'Gog bas suprotno jel to :?:
Dobar je N' Gog , jednom je protivniku prebacio loptu kroz noge i zabio golcinu Debrecenu i postao idol omladini ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 14 jan 2010, 11:42

Ja ne bih krivila Benayouna.. sjetite se koliko nas je puta izvukao..
Ne znam.. u Babela sam totalno razocarana a ni N'Gog me nije odusevio.. :| ..
Bit ce bolje.. :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 14 jan 2010, 12:05

Torres/Gerrard injury latest

Rafael Benitez faces an anxious wait on the fitness of duo Fernando Torres and Steven Gerrard who will both have scans on injuries picked up during the FA Cup defeat to Reading .

"Both players will have a scan tomorrow (Thursday) and we have to wait for the doctor," Benitez told his post-match press conference.

"Gerrard has a problem with his hamstring and Torres twisted his knee.

"Yossi Benayoun also has some problems with his ribs so again we will have to wait."

Reflecting on the cup defeat, the boss added: "It was a really bad result. Everybody wanted to progress in the FA Cup and now we can't and are really disappointed.

"The team worked very hard. There were a lot of things I didn't like on the pitch but you cannot change the result. It's better not to say too much on this.

"They had some chances and we had chances. They took their chances. They did well but we could win too.

"It was difficult to take as we were in the 92nd minute and winning the game. Everything then changed.

"We started the second half better with more control of the game but after this we were making some mistakes and they had chances.

"We know this is a massive competition and we wanted to progress. We are really disappointed. I am disappointed for the fans because they came out and supported us as always, but we couldn't win for them.

"We played a strong team and we tried to win the game. Sometimes you don't play as well as you can and sometimes the other team plays well."

Asked about how he continues to cope with the pressure, Benitez said: "This has been the same for the last three months. Everybody has been talking about me but I will keep working hard with my team.

"As a manager you have to be disappointed because we couldn't progress, but now we need to think about the next game against Stoke.

"From the beginning of the season we have been a little bit frustrated but we have to carry on. When you are in the race you need to keep going.

"Sometimes you have bad moments and sometimes you have good moments. We have to be ready for the next game and just be focused on football."
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 14 jan 2010, 12:15

reds je napisao/la:
Da, upravo sam na to mislio.
Dirk je napisao/la:Vidim da tebi nije jasno da ovo nije Championship Manager jer samo na njemu LFC mogu derati klubovi iz drugih liga ... Sve je to dobro ali nije moguce da i Reading i ostali napaceni klubovi trose vise od nas i da su jaci od nas ... problem je ipak mrtva taktika i Rafini ljubimci , Benayoun , Lucas i slicni koji ne bi ni u Readingu igrali !

Izgubis od Readinga i imas obraza reci nesto pohvalno i opravdavajuce za trenera ... rece jednom Balas , krivi smo mi sto smo ih pustili , isto tako je kod navijaca LFC Rafa manipulise njima a on ide iz greske u gresku. A zasljepljeni fanovi celavca to ne vide !

Covjece Readingu napravis jednu priliku , jeli ti shvatas gdje to vodi ??
Kao prvo, nemas pojma sta sam htio reci s tim u vezi Championship Managera, malo se nauci citati izmedju redova.

Kao drugo, nisam ja izgubio od Readinga, nego Liverpool, a Liverpool je klub kojeg volim i za koji navijam (kojeg simpatisem).

Je li to Rafa manipulise sa mnom zato sto ja mislim da on nije jedini krivac za ovu situaciju u klubu? Pa momak grdno se varas i valjas gluposti, da ti iskreno kazem.

I trece, ili cetvrto, sasvim nebitno - imam pravo reci/napisati sta ja hocu i biti objektivan koliko ja hocu. Haj' ti dragi moj zajedno sa Balasem na klupu Liverpoola pa da te vidimo kad si tako dobar. Puno srece i uspjeha ti zelim! ;)
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 jan 2010, 12:24

Trece momak ti podrzavas covjeka koji ne smije napasti Debrecen sa dva napadaca a kamoli sta drugo i nemoj mi pricati da ti volis Liverpool a podrzavas njegovog ubicu i covjeka koji ga je doveo na dno da ni ebenog kupa ne mozemo osvojiti a o drugim trofejima cak ni u bajkama se to ne moze spomenuti da je njegov Liverpool sa polovnjacima konkurent u borbi za trofeje ... :D

Pa jedino znam da sam ja na klupi za Liverpool ne bi igrali , Benayoun , Lucas , Degen , donedavno strasni Voronin , Dossena i kompanije ... bilo bi me iskreno stid da sjednem za sto sa ovim igracinama a ne da im ponudim ugovor, i takodjer ne bi placao 20 miliona za igrace koje bi poslije godinu dana prodavao za upola manju cijenu , niti bi nudio tolike pare za hendikepirane igrace sklone povredama !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 jan 2010, 12:31

odlazak rafe je jedino realno rjesenje za liverpool trenutno... ja vec 2-3 godine trubim protiv njega nekada sam bio u pravu nekada ne ali mislim da je trenutno 90% navijaca protiv njega... kada su zadnji put igraci onako izviždani moze li se neko sjetiti pa primali su od arsenala po 5 komada na anfieldu i pjevalo se nisu se culi zvizduci ali mislim da su ova dva bijedna nastupa prelila casu svima. sto se mene tice to me vise i ne pogađa jer dok je rafa tu i njegovi polovnjaci ovo je naša sudbina i glupo je reci da je liverpool sada veliki klub jer to nije po trenutnim igrama a po historiji svakako da ali ne moze se od toga zivjeti... ne znam ko bi pozelio sada otici na utakmicu liverpoola i gledati retarde poput yossia,degena a moram reci da i ostali igraci idu jako brzo njihovim stopama jer nema vise tu ni jedne svijetle tacke u ovom timu. npr od skrtela se ocekivalo da ce on zamijeniti samija ali slovak trenutno ne moze cuvati ni dijete od 3 godine niti ga uzeti u zracnom duelu dok sami igra sjajno u njemackoj u klubu koji bi trenutno hladno razbio ovaj nas liverpool i svi ga spominju kao jedan od najboljih transfera u njemackoj i u tim tekstovima se spominje obavezno kako je bijedna odbrana liverpoola ove sezone.
promjena trenera sada bi bila idealno rjesenje jer kao prvo bio bi to pozitivan šok a kao drugo ima vremena za prodaju ovih polovnjaka.
sve dok tu igraju Riera, Benayoun, Kyrgiakos, Lucas, Degen, El Zhar liverpoola nigdje nece biti.
a po tome kako ostali igraju usokoro bi se ovaj spisak mogao i prosiriti.

btw rafa nije jedini problem problem su i vlasnici i navijaci i igraci ali odlazak rafe je najrealnije rjesenje a i stvari bi krenule na bolje. jednostavno doslo je do zasicenja i kod igraca vlasnici mu nedaju pare... i on sam je pogubio sve konce.
You are someone else I am still right here

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 jan 2010, 12:44

Hahhaha Liverpool ispade od Readinga :lol: :lol: :lol: bruka i sramota u rangu su Stoke,Hull itd.a Birmingham je sila za njih,djaba Torres,Gerard,Aquilani itd kad su kanta od ekipe,koji glupani prave penal u 92 min. :lol: :lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

thekop
Kontakt:

Post Postao/la thekop » 14 jan 2010, 12:54

harry_90 je napisao/la:Hahhaha Liverpool ispade od Readinga :lol: :lol: :lol: bruka i sramota u rangu su Stoke,Hull itd.a Birmingham je sila za njih,djaba Torres,Gerard,Aquilani itd kad su kanta od ekipe,koji glupani prave penal u 92 min. :lol: :lol: :lol:
Taj isti liverpool je osvoijo vise nego sto ce klub za koji ti navijas osvojit u narednih 50god.kanta su mozda sad ali nece uvijek bit tako.. :? YNWA
You'll Never Walk Alone

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 14 jan 2010, 13:06

ma ne moze se benitez nikako opravdat,ako nama trebaju villa,silva,ovaj i onaj da pobijedimo jedan reading,onda bi to bilo jos gore nego sto je sad.....ljudi,reading je ekipa koja ne spada ni u vrh championshipa i njih smo trebali sa rezervama pobijediti,a ovako sa prvim timom nismo ni sanse kako treba stvorili :!:

I da,Rafa manipulise navijacima,nisam ranije htjela to spominjati,ali pogledajte malo, rafa je dao izjavu u kojoj kaze kako cemo mozda morati prodati najbolje igrace zbog dugova na kraju sezone ukoliko ne ostvarimo ciljeve (znaci,navaljuje ionako velik bijes na amere)..a onda purslow to sve demantira...e sad,zasto je rafi trebala ova izjava ? :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 jan 2010, 13:23

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 75,00.html

ovo bi bila odlicna stvar i za nas i za genk, i nadam se da ce doci do dogovora
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 jan 2010, 13:55

YNWA je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 75,00.html

ovo bi bila odlicna stvar i za nas i za genk, i nadam se da ce doci do dogovora
slažem se kolega... ali ne znam kako sada mogu da se bave ovakvim stvarima pored svih problema. klub nikad nije bio na nižim granama...
pa mi da ispadnemo u championship rafa nas ne bi mogao vratiti gore. on je u liverpoolu pogubio sve konce i ako ne ode sada nece nikad ni otici. jedino sam za njegov ostanak ako bi ga klinsman trebao naslijediti onda sam apsolutno za rafu.
You are someone else I am still right here

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 14 jan 2010, 14:07

bruka i sramota šta vam uradi reading :roll: :roll:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 14 jan 2010, 14:16

Dirk je napisao/la:Trece momak ti podrzavas covjeka koji ne smije napasti Debrecen sa dva napadaca a kamoli sta drugo i nemoj mi pricati da ti volis Liverpool a podrzavas njegovog ubicu i covjeka koji ga je doveo na dno da ni ebenog kupa ne mozemo osvojiti a o drugim trofejima cak ni u bajkama se to ne moze spomenuti da je njegov Liverpool sa polovnjacima konkurent u borbi za trofeje ... :D

Pa jedino znam da sam ja na klupi za Liverpool ne bi igrali , Benayoun , Lucas , Degen , donedavno strasni Voronin , Dossena i kompanije ... bilo bi me iskreno stid da sjednem za sto sa ovim igracinama a ne da im ponudim ugovor, i takodjer ne bi placao 20 miliona za igrace koje bi poslije godinu dana prodavao za upola manju cijenu , niti bi nudio tolike pare za hendikepirane igrace sklone povredama !
Izvini doktore, ali ja sam zaslijepljen celavcem. :)

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 14 jan 2010, 14:29

mozda i jest rjesenje da Benitez ode al de onda ko ce doc? boz obzira sto treba odstetu mu dat od 20 il kolko vec

Hiddink:ja bi volio al mislim da covjeku takvog rejtinga ne pada na pamet da se hebe sa pola miliona budzeta za prelazni rok

Hughes:i on je slobodan..al treba prodat pola grada da bi on sastavio ekipu (Man.City primjer :lol: )

Klinsman:nikad u zivotu svom ne bi se slozio...nije mogao u Bundesligi sa Bayernom jbt sta ce onda ovamo

Dalglish:mozda bi bilo najbolje rjesenje..covjek je vec dugo tu zna mlade igrace i starije...mislim da moze izvuc max iz svakog igraca...na kraju krajeva on nam je posljednji donio titulu :?

aj ima li jos kakav prijedlog? 8-)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 jan 2010, 14:34

Martin O'Neill,prejak trener,najbolji za razvoj engleskog fudbala jer forsira Engleze u prvoj postavi,a i zna naci igraca.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 14 jan 2010, 14:40

dobro si rekao...al ja sam trazio samo ko nema posla...dok ti O'Neil dodje mozes ispast iz kupa triput :?
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 14 jan 2010, 14:42

mighty_reds je napisao/la:mozda i jest rjesenje da Benitez ode al de onda ko ce doc? boz obzira sto treba odstetu mu dat od 20 il kolko vec

Hiddink: ja bi volio al mislim da covjeku takvog rejtinga ne pada na pamet da se hebe sa pola miliona budzeta za prelazni rok
O tome vam ja pricam cijelo vrijeme.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 6 gostiju.