Moderator/ica: vlakanje
Amin Jarabibistrikboy je napisao/la: Da bog da se vi raspali i ugasili...
Jesi to vaskrsnuo Nostradamuse pa si uzeo ime Noterdamus i znaš šta će se sa Željezničarom desitiNoterdamus je napisao/la:Ljudi žele Borcu ono što će se desiti Željezničaru za u vrh glave pola sezone..
Igrači vam ne dobijaju plate,premije i pare za stanarine a izgleda da vas dobro vrte i zataškavaju osim i kompanija..
Sve će jednog jutra da ispliva u javnost
^^^^^^^^^^PL BiH -1 je napisao/la:Politiku na stranu, na stranu sto Mile od Sarajeva pravi bauk, na stranu sto Mile, Bakir, Zlatko i Suljo sire nacionalnu mrznju, na stranu idiotska obecanja i maste politicara ali grad Banjaluka kao drugi najveci u drzavi mora imati jak sportski kolektiv.
A trenutno ga nema jer u RS na vlasti sjede seljacine kojima su bitniji mali seljacki kosakaski i fudbalski klubovi jer su "njihovi" tj. iz njihovg sela. Zar ima smisla da se zanemari RK Borac koji je strah Evropom sijao, FK Borac koji je pristojno igrao u bivsoj drzavi, BK Slavija koja je dala Evropskog sampiona u boksu, AK koja je dao 4 strasna atleticara bivsoj drzavi zbog neke Igoke i Laktasa. Cuj praviti klub od Igoke pord KK Borca.
Neka shvati ovo ko kako hoce, ali BL (zena mi je iz BL) i Borac pate od seljacke politike koja vodi ovaj grad i ovaj dio BiH.
Tocno. Ali to ti je nazalost problem i Sarajeva i svakog iole veceg grada i gradica u BiH, samo je pitanje da li to njegovi stanovnici prihvacaju ili se zavaravaju nekakvom ''gradskom rajom'', urbanizmom ili kulturom pa nicim pozvani dijele lekcije drugima.PL BiH -1 je napisao/la:Politiku na stranu, na stranu sto Mile od Sarajeva pravi bauk, na stranu sto Mile, Bakir, Zlatko i Suljo sire nacionalnu mrznju, na stranu idiotska obecanja i maste politicara ali grad Banjaluka kao drugi najveci u drzavi mora imati jak sportski kolektiv.
A trenutno ga nema jer u RS na vlasti sjede seljacine kojima su bitniji mali seljacki kosakaski i fudbalski klubovi jer su "njihovi" tj. iz njihovg sela. Zar ima smisla da se zanemari RK Borac koji je strah Evropom sijao, FK Borac koji je pristojno igrao u bivsoj drzavi, BK Slavija koja je dala Evropskog sampiona u boksu, AK koja je dao 4 strasna atleticara bivsoj drzavi zbog neke Igoke i Laktasa. Cuj praviti klub od Igoke pord KK Borca.
Neka shvati ovo ko kako hoce, ali BL (zena mi je iz BL) i Borac pate od seljacke politike koja vodi ovaj grad i ovaj dio BiH.
100% si upravu. Dok su seljaci carovali u Zelji mimo toga sto su mu nabili dug Zeljo se borio za opstanaka. Sjetim se samo kakave su face prodefilovale fk sarajevom. Pa sta ona seljacina iz grada Konakovic uradi mocnoj Bosni Asi. Ukopao je za sva vremena i kao nagradu dobio da to isto uradi reprezentaciji BiH. Ima i gradskih seljacina. A ima i onih poput Blekica sa Pala.ŠB_Fidelis je napisao/la:Tocno. Ali to ti je nazalost problem i Sarajeva i svakog iole veceg grada i gradica u BiH, samo je pitanje da li to njegovi stanovnici prihvacaju ili se zavaravaju nekakvom ''gradskom rajom'', urbanizmom ili kulturom pa nicim pozvani dijele lekcije drugima.PL BiH -1 je napisao/la:Politiku na stranu, na stranu sto Mile od Sarajeva pravi bauk, na stranu sto Mile, Bakir, Zlatko i Suljo sire nacionalnu mrznju, na stranu idiotska obecanja i maste politicara ali grad Banjaluka kao drugi najveci u drzavi mora imati jak sportski kolektiv.
Jel ti zivis u Banjaluci ? znas koliko je protesta proslo od mnogih koji su bili u posljednje vrijeme ? NIJEDANackeey je napisao/la:Borac je institucija!!!
I niko, pa ni Mile, a bogami ni bilo ko drugi nema pravo da ga gasi, pali ili ti ne znam ni ja sta.
Kao nekadasnji Vultures, nije mi bas jasno da najvatreniji sva ova desavanja samo posmatraju sa strane.
Nesto se mora uraditi kako bi "oni gore" shvatili sta je u stvari BORAC i sta on u stvari znaci, i gradi i entitetu i drzavi, uostalom.
Da li bi mozda pomoglo da Vulturesi prestanu ici na utakmice, da organiziraju nekakve proteste, nesto tako, ne znam, ali znam koliko sam volio Borac, i ne mogu da vjerujem da je Banja Luka sebi dopustila da suti i trpi.
Pa dajte ljudi, Borac je veeeeliki klub, sa veeeelikom istorijom i niko nema pravo da se igra sa Borcem.
Mislim da bi svi navijaci, naravno pravi navijaci, a ne huligani, podrzali nekakve proteste Vulturesa, jer uostalom, imaju jednako lose situacije i u klubovima za koje oni navijaju.
Nisi u pravu nimalo! A nemam nikakvu knjižicu nijedne stranke niti bi ikadao glasao i za koga, jer su svi isti.PL BiH -1 je napisao/la:Politiku na stranu, na stranu sto Mile od Sarajeva pravi bauk, na stranu sto Mile, Bakir, Zlatko i Suljo sire nacionalnu mrznju, na stranu idiotska obecanja i maste politicara ali grad Banjaluka kao drugi najveci u drzavi mora imati jak sportski kolektiv.
Nazalost, ne zivim u BL, ali jednostavno ne mogu shvatiti da "ovi gore" nista ne poduzimaju da spase jedan takav kolektiv, koji je mozda i jedna od rijetkih svijetlih tacaka u BL. Ipak, mislim da sada imate dobrog direktora, ili je predsjednik, koji vuce konce na pravi nacin, jos da ima podrsku grada i entiteta, da mu se malo olaksa sa starim dugovima, vjerujem da bi doveo stvari na svoje mjesto, ali...delko je napisao/la:Jel ti zivis u Banjaluci ? znas koliko je protesta proslo od mnogih koji su bili u posljednje vrijeme ? NIJEDANackeey je napisao/la:Borac je institucija!!!
I niko, pa ni Mile, a bogami ni bilo ko drugi nema pravo da ga gasi, pali ili ti ne znam ni ja sta.
Kao nekadasnji Vultures, nije mi bas jasno da najvatreniji sva ova desavanja samo posmatraju sa strane.
Nesto se mora uraditi kako bi "oni gore" shvatili sta je u stvari BORAC i sta on u stvari znaci, i gradi i entitetu i drzavi, uostalom.
Da li bi mozda pomoglo da Vulturesi prestanu ici na utakmice, da organiziraju nekakve proteste, nesto tako, ne znam, ali znam koliko sam volio Borac, i ne mogu da vjerujem da je Banja Luka sebi dopustila da suti i trpi.
Pa dajte ljudi, Borac je veeeeliki klub, sa veeeelikom istorijom i niko nema pravo da se igra sa Borcem.
Mislim da bi svi navijaci, naravno pravi navijaci, a ne huligani, podrzali nekakve proteste Vulturesa, jer uostalom, imaju jednako lose situacije i u klubovima za koje oni navijaju.i dzaba narodu da gladuje tamo u parku da dolazi pred skupstinu pred vladu kad nista od toga svega
no po tvom pisanju se cini da ne zivis vise tu pa ne poznas situaciju
Zna se ko je i zapalio Grbavicu a osjecam se ko da sam otisao 2500 kilometara ISTOCNO a ne zapadnoArmageddon2012 je napisao/la:inace taj fini predsjednik je od prekjuce bivsi...nasa posla![]()
![]()
i objasnjenje za pileta i bistrikboya,i ovu njihovu pakost....naime,njih boli to sto kad dodju na gostovanje 250 kilometara zapadno,osjecaju se kao da su otisli 2500 kilometara zapadno![]()
kad nakon onog strnjista i stracare na grbavici vide stadion koji ispunjava uslove za grupne faze evrokupova,sa 11 000 sjedecih mjesta,ozvucenjem i osvjetljenjem po tacno propisanom broju luksa i decibela,klupe i stolice za rezervne igrace koje cak i zenici za reprezentaciju posudjujemo![]()
ukratko,boli ih to saznanje gdje su,a gdje bi mogli biti.
al dobro,bio je rat prije 20-30 godina.
Imaš selam od SvrakeArmageddon2012 je napisao/la:inace taj fini predsjednik je od prekjuce bivsi...nasa posla![]()
![]()
i objasnjenje za pileta i bistrikboya,i ovu njihovu pakost....naime,njih boli to sto kad dodju na gostovanje 250 kilometara zapadno,osjecaju se kao da su otisli 2500 kilometara zapadno![]()
kad nakon onog strnjista i stracare na grbavici vide stadion koji ispunjava uslove za grupne faze evrokupova,sa 11 000 sjedecih mjesta,ozvucenjem i osvjetljenjem po tacno propisanom broju luksa i decibela,klupe i stolice za rezervne igrace koje cak i zenici za reprezentaciju posudjujemo![]()
ukratko,boli ih to saznanje gdje su,a gdje bi mogli biti.
al dobro,bio je rat prije 20-30 godina.
Ma kakvi protesti i zajebancije,ne postoje navijaci Borca u BL...ici ce oni na proteste al u BG kada bude trebalo za Zvezdu ili Partizan,ili u NS sa onima kako se vec zovu...Borac je bio nekada veliki klub...nema ljubavi,nema kluba...ackeey je napisao/la:Borac je institucija!!!
Mislim da bi svi navijaci, naravno pravi navijaci, a ne huligani, podrzali nekakve proteste Vulturesa, jer uostalom, imaju jednako lose situacije i u klubovima za koje oni navijaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.