Dobro da je Bouy dobio neke minute, a i Conte ga je bodrio, odigrao je dobro za onih 20tak minuta, ima momak znanje samo da dobije više šanse ili dobar klub da se razvija.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ako je istina mogu samo reći hvala na ponudi i pristat samo na Bonuccija. Dobar je al' je bolji Ogbonna.Yucca je napisao/la:Vlasnika Monaca Rus zeli na ljeto dovesti Contea i Bonuccia danas prenjela francuska TV5 Monde televizija
Conteu nudi 6 miliona po sezoni a Bonucciu 4 milion po sezoni i Juveu ponudu od 27 milona ove nebi bilo lose da Bonuccia prodamo jer on realno nikad nece biti WC stoper
Pepe se vratio
Kad je poslao onu dugu loptu za Padoina čini mi se, prebacio težište igre s jedne na drugu stranu. Režiser odmah fokus na Contea prebacio i fino se vidjelo kako izgovara njegovo ime i diže palac gore uz ''bravo'' i aplauz.IlCapitano je napisao/la:Nisam to vidio, šta je bilo?L'Avvocato je napisao/la:Kako Conte pohvali Bouya, i to samo zbog jednog dodavanja. Šta ti je reći trener
Ma lud lik, kakvu je neki dan asistenciju imao petom pfff ... brutalan.IlCapitano je napisao/la:Kako igra Verratti!
baci gif ili videoL'Avvocato je napisao/la:Kad je poslao onu dugu loptu za Padoina čini mi se, prebacio težište igre s jedne na drugu stranu. Režiser odmah fokus na Contea prebacio i fino se vidjelo kako izgovara njegovo ime i diže palac gore uz ''bravo'' i aplauz.IlCapitano je napisao/la:Nisam to vidio, šta je bilo?L'Avvocato je napisao/la:Kako Conte pohvali Bouya, i to samo zbog jednog dodavanja. Šta ti je reći trener
Ma lud lik, kakvu je neki dan asistenciju imao petom pfff ... brutalan.IlCapitano je napisao/la:Kako igra Verratti!
Evo ovdje imaš ... nekad od 1:26ElLoco7 je napisao/la: baci gif ili video
Marchisio: "Juventus is the maximum, like Champions League. Buffon a reference. Del Piero is my idol"
ako hocemo da igramo modernu 3-5-2 onda je menez taj igrac koji bi trebo igrati umjesto lichta
Ja mislim da je bezbolnije trenutno trpiti Pelusa na boku nego Marchisia u sredini...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.