FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kvesić se povrijedio pred početak proljetnog dijela prvenstva i nije tačno da ga nema godinu dana. Bice on spreman na proljece .
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nemec los doktor, wtf
Poredis igrace koji su u top formi u trenaznom procesu u Njemackoj koji je zahtjevniji od naseg jedno 1000 puta, naravno da ce povreda duze zacjeljivati a tu je jos 100 faktora u igri...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Da li se možda sjećaš otvorenog preloma noge Eduarda ili košarkaša iz NCAA, obojica su bila na terenu za manje od godinu dana.
Edit: Kvesić se povrijedio krajem januara ove godine dakle prije 11 mjeseci.
Nemec je jedan od najboljih doktora ali očito fizioterapeuti nisu dorasli poslu.
Nemec je jedan od najboljih doktora ali očito fizioterapeuti nisu dorasli poslu.
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 19 dec 2013, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
prejak igrac je bio ovaj bosko... najbolji napadac sto je zeljo ikad imao...Southboy je napisao/la:nesto iz arhive...
CRVENA ZVEZDA-ŽELJEZNICAR 1:4 Boško Janković 4x![]()
[youtube][/youtube]

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne, nego nas i trenazni proces u Evropi nisu ni blizu zahtjevni... Zato je ovo BH Telecom Premijer liga, a ono Bundesliga ili Barclays, i sl. Poredis neuporedivo... Mozes porediti igrace iz iste lige, vec sa toliko razlicitih promjenljivih poredjenje nije moguce...Semper je napisao/la:Da li se možda sjećaš otvorenog preloma noge Eduarda ili košarkaša iz NCAA, obojica su bila na terenu za manje od godinu dana.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
prelom noge je puno laksa povreda od povrede koljena, prvo sto oporavak kod preloma noge traje krace, a drugo, noga pukne, zaraste i sve je u redu, a kvesa moze i u buducnosti imati problema sa koljenomSemper je napisao/la:Da li se možda sjećaš otvorenog preloma noge Eduarda ili košarkaša iz NCAA, obojica su bila na terenu za manje od godinu dana.
FKŽ !
Zola je igrao nekoliko utakmica do ove zadnje operacije i vađenja pločica dok kvesa ne trenira punom parom jos uvijek. Ligamenti su najgora povreda sto postoji u futbalu.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 19 dec 2013, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Otvoreni prelom noge je najteža povreda.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
A ja lika, svi niz rijeku on bi veslao prema izvoru...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ako je najteza povreda kako se zola oporavio prije 2 mjeseca a kasnije se povrijedio dok kvesa jos ne igra na terminu futbala punom snagom.Semper je napisao/la:Otvoreni prelom noge je najteža povreda.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- champions1921
Nemec je vjerovatno najbolji strucnjak u regiji ali je znao i "sfuseriti" neke pacijente.. Naravno da on nebi "bio kriv" vec organizmi tih pacijenata koji su odbijali odredjene implantate, ali to nije tema..
I mene brine to sto Kvesin oporavak traje poprilicno dugo i ja sam cuo da on 90% nece biti spreman za proljece..
Ne znam gdje je i na koji nacin radio terapije jer je postoperativni proces bitan haman koliko i operacija i uveliko moze uticati na vrijeme i kvalitet oporavka..
I mene brine to sto Kvesin oporavak traje poprilicno dugo i ja sam cuo da on 90% nece biti spreman za proljece..
Ne znam gdje je i na koji nacin radio terapije jer je postoperativni proces bitan haman koliko i operacija i uveliko moze uticati na vrijeme i kvalitet oporavka..
BUDI ŽELJO !!!
Otvoreni prelom noge znači da kost probije kožu i izađe napolje. Zola koliko znam je imao unutrašnji prelom noge.terabajt je napisao/la:Ako je najteza povreda kako se zola oporavio prije 2 mjeseca a kasnije se povrijedio dok kvesa jos ne igra na terminu futbala punom snagom.Semper je napisao/la:Otvoreni prelom noge je najteža povreda.
Ne možeš porediti prelom noge s ligamentima. Jako zajebana stvar.Semper je napisao/la:Otvoreni prelom noge znači da kost probije kožu i izađe napolje. Zola koliko znam je imao unutrašnji prelom noge.terabajt je napisao/la:Ako je najteza povreda kako se zola oporavio prije 2 mjeseca a kasnije se povrijedio dok kvesa jos ne igra na terminu futbala punom snagom.Semper je napisao/la:Otvoreni prelom noge je najteža povreda.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
Ma ovo se danas ne zna ni tuci kako treba. Ali mozda je tako i bolje.InatSilanBosanski je napisao/la:@Pl BiH losa roba danas, sve druga ruka![]()
I prije je bilo tuca, ali tuca na ruke..danas raja povuce i ne znaju sta rade..
Ali nije to tema, jooj ko ce docekat drugi dio sezone
Ja iskreno se sa hordama nisam nikad tukao. Jesmo se marisali sa Torcidom jedne godine slican belaj bio kao nedavno bacala ih raja sa mosta. Sa prekodrinasima se vazda tuklo i samo su se nozevi u Beogradu povlacili zato smo ih i zvali ciganima. Nisam ja u puno tih ucestvovao ali tad je bio vodja koji se slusao, rahmet mu dusi. On kad kaze sjedi ti sjednes, kad kaze lezi ti legnes, nema podpitanja. Danas ti kazes nekom levatu ne pali se baklja sad nego kad svi on se nahorozi hoce da se tuce. Fali autoritet danas svugdje pa i u gradskom javnom prevozu.
A roba slaba bas ovih dana

-
- Kontakt:
SAHM: Večeras vas dočekuje Tomislav Tomić
http://fkzeljeznicar.ba/sahm-veceras-va ... omic/7551/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/sahm-veceras-va ... omic/7551/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Sad svi postali i doktori. Znači svaka je povreda sspecifična na svoj način između ostalig jer su i različiti organizmi. Što to ti stručni doktori u Mačkanje nisu izliječili Bajramovića nego čovjek prekinu karijeru. Pustite to struci,a vi bar skontajte koliko se Kvesa oporavlja. Jest on povrijeđen u Februaru, ali je operisan minimum mjesec dva kasnije. Prema tome ne lupajte bezveze.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Fudbalsko prvenstvo Jugoslavije 1986/87
Crvena Zvezda - Željezničar 6:1
Marakana: 30.000
Beograd, Srbija
1:0 Dragan Stojković Piksi 21'
2:0 Borislav Boro Cvetković 36'
3:0 Dragan Stojković Piksi 49'
3:1 Radmilo Mihajlović 67'
4:1 Borislav Boro Cvetković 70'
5:1 Dragan Stojković Piksi 73'
6:1 Slobodan Marović 80'
[youtube][/youtube]
Fudbalsko Prvenstvo Jugoslavije 1990/91
Željezničar - Crvena Zvezda 0:2
Grbavica: 16.000
0:1 Dragiša Binić 28'
0:2 Robert Prosinečki 82'
[youtube][/youtube]
EDIT: Da li je ovo zadnja utakmica koja je odigrana izmedu Zeljeznicara i Zvezde na Grbavici?
Crvena Zvezda - Željezničar 6:1
Marakana: 30.000
Beograd, Srbija
1:0 Dragan Stojković Piksi 21'
2:0 Borislav Boro Cvetković 36'
3:0 Dragan Stojković Piksi 49'
3:1 Radmilo Mihajlović 67'
4:1 Borislav Boro Cvetković 70'
5:1 Dragan Stojković Piksi 73'
6:1 Slobodan Marović 80'
[youtube][/youtube]
Fudbalsko Prvenstvo Jugoslavije 1990/91
Željezničar - Crvena Zvezda 0:2
Grbavica: 16.000
0:1 Dragiša Binić 28'
0:2 Robert Prosinečki 82'
[youtube][/youtube]
EDIT: Da li je ovo zadnja utakmica koja je odigrana izmedu Zeljeznicara i Zvezde na Grbavici?
zadnja je ona 3-0 za nas
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nije, ona je igrana 20. avgust 1989, a ova sto sam ja postavio 2.septembra 1990.amko27 je napisao/la:zadnja je ona 3-0 za nas
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Orvel i 13 gostiju.