Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 19 dec 2013, 19:00

Cuadrado pokriva ofanzivne pozicije u defanzivi je ocajan(RF,RM,RW) po lijevoj strani skoro nikad ne igra ali bi nas kostao preko 17M sto i nije realno u ovom trenutku....

Od napada bi volio samo Ibarba iz Cagliarija nebi bi preskup i ako bi se odlucili sa 3 Spica to bi bila najbolja opcija...

Suarez-Ibarbo-Sturridge
--------Coutinho----------

neurofunk@

nisam ga prehvalio sigurno :mrgreen: Mitroglu totalno drugi tip igraca nesto kao Ibisevic(kralj 16 terca)

Sto se tice Mirallasa sve sam realno rekao.. :)

Víctor Ibarbo

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 19 dec 2013, 19:10, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 19 dec 2013, 19:04

Evo Salah reko nekom jaranu iz kluba gdje je igrao prije da prelazi u Livepool. :mrgreen:

@Ponos Pa jeste on dobar, slažem se ja sa tobom, ali i Mitroglu je :mrgreen:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Scouser
Kontakt:

Post Postao/la Scouser » 19 dec 2013, 19:12

Romano reče kako su nam trenutačne mete za DMF - M'Vila, Matić i Reges. Koji god da dođe ima da se zajebava.

Ma okani se Cuadrada, nema ništa od toga čovječe. :mrgreen:
Par ljudi na twitteru a i neki italijanski mediji javljaju da BR mjerka Giovinca. Ništa ozbiljno za sada, ali eto da kažem. Ne znam ni koliko je realno da ga Juve proda, pominje se nekih 15m. Gotivan mi uvijek bio Atomski, ne znam kako bi se snašao ovdje, znam samo da sam ga uvijek smatrao klasičnim krilnim igračem, nešto što i nije igrao u Juveu.
This Klopp fella, he's not bad is he?

"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."

"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 dec 2013, 19:14

neurofunk je napisao/la:@Carlo A šta sam ja napisao gore ? lijevi bek, Reges i Mitroglu i da bi bio prezadovoljan prelaznim. Pa jesu, samo što je Lukaku došao kao jedan od najvećih talenata na svijetu koji je sa 18 godinu prekucao tu ligu a Jovanović kao samo prosječan igrač koji je kod nas pao ispod svih prosjeka, uglavnom ja mislim da je on (Mitroglu) odličan napadač i da bi nam dobro došao.

@Ponos Torina, nisam poredio njihove igračke kvalitete, samo sam rekao da su došli iz iste lige. A vala i ti nahvali Kevina ispade Kostas neki jado iz Kayserispora.
Paša moj, ne znam jesi li upratio ali Jovanović je došao u Liverpool s reputacijom jednog od najboljih igrača Belgije.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 19 dec 2013, 19:23

Kako kome buraz, kako kome.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 dec 2013, 19:28

To je činjenično stanje, a druga stvar je tvoje mišljenje.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 19 dec 2013, 19:42

Ibarba, Giovinca i Rakitica prekriziti.

Ibarbo je velika kocka,neprovjeren igrač, vjerujem da bi bio ovako kao Aspas.
Giovinco se davno izgubio, zabio sinoc lijep gol i to je najbolje sto je uradio do sad u ovoj sezoni, vjerovatno ce izgubiti mjesto u repki tako da je i to bacanje novaca, a Rakitiću vjerovatno ne bi odgovarao stil fudbala u Engleskoj..

Bilo bi fino da Mitroglu dodje, da imamo na klupi jednog dobrog napadača u slucaju povrede Suareza ili Stua.
Tome dodati jos jednog razbijača na sredini ( citaj M'Vila ) i lijevog beka. Sve ostalo što dođe biće bonus a spominju se Montoya i Salah
Ja te volim, volim Željo..

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 dec 2013, 19:54

Ja nisam vidio da je neki Columbijski igrac bio promasaj za neki klub,jednostavno imaju takav mentalitet da gdje god odu igraju odlicno,brzo se prilogadjavaju,veliki su radnici,i svaki novcic koji je ulozen u njih oni opravdaju na najbolji moguci nacin svojim partijama..Duga je lista igraca iz Columbije koji svojim timova puno doprinose i puno klubova ih dovode iz razloga sto imaju takav radnicki mentalitet ne prave probleme u klubovima...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 19 dec 2013, 20:04

Čitam zadnje 2-3 stranice i nikako da skontam ko je famozni Reges,ukucam na google kad ono brat Fernando iz Porta :lol:

Mislim da je on bolja opcija od M'Ville,jer pitanje je u kakvom je stanju ovaj,tavorio je u Rusiji godinu i po' dana,imao neku povredu,ko zna kakav bi ispao na kraju.
it's football day

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 dec 2013, 20:04

General u ulozi stand up komičara :mrgreen:

[youtube][/youtube]

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 19 dec 2013, 20:28

http://www.****.com/vesti/prepo ... kraj/67402" onclick="window.open(this.href);return false;

8-) :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 dec 2013, 20:35

Grohotom se smijem :lol: :lol: :lol:

Liverpool spremio 40 miliona eura za Rakitića

http://sportsport.ba/ino_fudbal/liverpo ... ica/120548

U Liverpoolu navodno Rakitića vide kao idealnu zamjenu za kapitena Stevena Gerrarda koji sa 34 godine na leđima polako privodi svoju igračku karijeru kraju.

:? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol:

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 19 dec 2013, 20:51

Ponos Torina je napisao/la:Grohotom se smijem :lol: :lol: :lol:

Liverpool spremio 40 miliona eura za Rakitića

http://sportsport.ba/ino_fudbal/liverpo ... ica/120548

U Liverpoolu navodno Rakitića vide kao idealnu zamjenu za kapitena Stevena Gerrarda koji sa 34 godine na leđima polako privodi svoju igračku karijeru kraju.

:? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol:
nemoj se iznenadit ako osvane u LFC dresu u Januaru...sve je moguce...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 dec 2013, 20:54

slika

slika

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 19 dec 2013, 21:05

BR: "I went home & analysed the match twice before going to bed at half three in the morning, because we need to prepare for the next game."

We have scored 39 goals in 16 games this season.
Last time we did that we won the league.
1987-88. neka se historija ponovi :mrgreen: :mrgreen:
LIVERPOOL FC

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 19 dec 2013, 21:05

:shock: Ja ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji se nadaju dolasku Mitroglua :roll: . Sa lošijim igračem se nismo povezivali još od Dempseya. Smiješno je kako neki nisu naučili prepoznavati flopove nakon toliko iskustva, stečenog prateći transfere Liverpool-a kroz godine.
Rakitić bi nam možda i legao, ali za maksimalno 15 miliona, jer je to maksimalna realna cifra. Ovaj Salah mi ne ulijeva povjerenje; mogao bi biti novi Assaidi. Reges mi je jedini koji bi bio pojačanje u pravom smislu.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 19 dec 2013, 21:07

Ništa od Mitroglua, produžio ugovor :roll:

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 19 dec 2013, 21:15

General je na klupi tako da ne razbijam glavu sa pojacanjima.Jedino cemu se nadam je da ce mu vlasnici omoguciti sredstva,a ne da gleda kome istice ugovor za godinu,ko je nezadovoljan,koga bi mogao posuditi i sl. Daj mu pare za prave igrace kakve nije dobio na ljeto,a danas vidimo,nazalost u drugim klubovima,da su to klasni igraci.

Nego Cardiff je pred nama.Nezgodni su prema velikima ali su protiv njih uzimali bodove uglavnom na svom stadionu dok su na strani ,generalno,mnogo losiji dok smo mi kuci strasno dobri.
Nadam se da ce Rodgers postupiti kao i protiv Norwicha i West Hama kada je izostavio Lucasa iz postave,jednostavno u ovakvim utakmicama nemamo potrebe za njegovim kvalitetima koje bi lako trebali nadomjestiti Allenom i Hendersonom.Uz to ce nam trebati njegova svjezina i dobar posao u dvije utakmice nakon ove.
Dakle,umjesto Lucasa bih volio vidjeti Alberta koji je pokazao u ovo malo utakmica da zna i da ga trebamo sacekati.Iako je igrac koji koristi vise psihicke sposobnosti nego fizicke na kojima treba poraditi ako zeli biti neko i nesto u Premiershipu.Nije mu dovoljno citanje igre,kreativnost i ideja nego brzina i agresivnost.U ovoj utakmici ne bi trebalo doci do izrazaja njegov fizicki nedostatak tako da mislim da necemo izgubiti puno na defanzivi,a da cemo puno vise dobiti na ofanzivi+svjezeg Lucasa u narednim utakmicama.
Ovo bi bila jedina promjena uz mozda Aggera,ovisno o tome kakav je bio na treninzima.Aggera bih volio vidjeti u timu zbog toga sto ce stoperi imati vise ofanzivnog nego defanzivnog posla.

Nadam se da su Aspas i Kelly spremni za vecu minutazu jer je ovo dobra prilika,ukoliko rijesimo sve u prvom poluvremenu,da se vrate u kakav takav ritam sa 30ak minuta igre.Suska se da bi mali Rossiter,najbolji Jordan u ekipi( :mrgreen: ) trebao biti na klupi tako da bih volio da i on dobije koju minutu ukoliko sve rijesimo na vrijeme.

Ovjeriti pobjedu protiv Tottenhama,a ujedno i citavu polusezonu i s mirom uci u zadnje dvije utakmice u kojima itekako mozemo iznenaditi.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 dec 2013, 21:20

gio10 je napisao/la:Ništa od Mitroglua, produžio ugovor :roll:
Super :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 dec 2013, 21:24

RodgersBOSS je napisao/la:General je na klupi tako da ne razbijam glavu sa pojacanjima.
8-)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.