Objasnio momak.ŠB_Fidelis je napisao/la:Pastrmka, a ovi gore ne gledaju na to nacionalno s tim da im evidentno smeta iskljucivo sto sponzoriraju ta dva kluba, dok pritom imaju i korisnika u Sarajevu, npr.?Smijesno. Beyond smijesno. Nevjerojatno koliko drsko uzimas sebi za pravo da pretpostavljas da samo jedni razmisljaju na taj nacin i lijepis im kojekakve etikete, niposto ostali, nazalost, iako nekoliko likova to napravi par postova iznad tebe, a sam HT kao drzavna firma (ne privatna, ne hrvatska) financira brojne drzavne projekte, pa tako i u Sarajevu.
Ja ponavljam pitanje, u redu, evo, HT daje odredjeni iznos za sponzorstvo dva kluba po svom izboru, medjutim, daje za SFF u iduce tri godine vjerojatno i milijun maraka kad se sve sabere, iako mu definitivno vecinu proracuna pune hrvatski korisnici, ali problem je ipak ovo prvo i treba zato bojkotirati?
E golemo, brate. Bojkotiraj zato sto su, kao i svaka drzavna firma, lopovi, a ovo da bojkotiras jer ''raja'' koristi HT, a oni tamo sponzoriraju Široki i Zrinjski pa kud ces jadan ne bio takvo sto sebi dopustiti iako ti sponzoriraju najveci filmski festival u drzavi (i to zadnjih 9 godina + iduce dvije, pa samo izracunaj koliko novca je tu dato) za puno vece pare nego sto dijele za ta dva kluba, ako cemo realno, e to je meni glupost i kompleks da ne moze veci biti.
Sta bi sad cijela drzava trebala bojkotovat' bhtelecom jer im budzet pune svi, a oni sponzoriraju samo sarajevske klubove i spasavaju ih od gasenja - NIKAD tuzlanske, bihacke, travnicke, zenicke ?
Glu.pa vam je prica haos..