Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Cartman
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Cartman » 13 jan 2010, 23:42

Torres Da Killa.!. je napisao/la:eee benayoon kud te hitler nije kremiro hebo te dzed prokleti.. Hebo kup

YNWAAAAAAAAAAAAAAAAA
:lol: :lol: :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 13 jan 2010, 23:44

zaista smo jadni ali staces nadam se boljim vremenima
YOU'LL NEVER WALK ALONE

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 jan 2010, 23:45

Torres Da Killa.!. je napisao/la:eee benayoon kud te hitler nije kremiro hebo te dzed prokleti.. Hebo kup

YNWAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ma ja hebo kup pare ce pasti s neba doci ce same dug ce se sam isplatiti,a sta mislim mozda je pametno sto smo ispali iz kupa sad se bar mirno mozemo okrenuti Premierspihu i borbi za naslov :D ....
FK Pjetlovi

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 jan 2010, 23:50

YNWA je napisao/la:rafa molim te idi :(
Nije on kriv. Vidjelo se fino kako su igraci Readinga superiorniji puno, a razlog za to je sto je Reading ptoroshio silne pare za pojacanja, pa se cak islo i na Island i skupo se placalo. Pogledajte samo kako su nas prolazili, lijevo, desno, kroz noge, sa centra do gola i slicno.

Rafa sve cini sto je u nejgovoj moci, al sta ce on kad sa neba nece pasti 200-300miliona za pojacanja (valjda bi toliko bilo dovoljno, ne znam fakt)
nema potpisa

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 13 jan 2010, 23:57

Admir_Sa je napisao/la:
Nije on kriv. Vidjelo se fino kako su igraci Readinga superiorniji puno, a razlog za to je sto je Reading ptoroshio silne pare za pojacanja, pa se cak islo i na Island i skupo se placalo. Pogledajte samo kako su nas prolazili, lijevo, desno, kroz noge, sa centra do gola i slicno.

Rafa sve cini sto je u nejgovoj moci, al sta ce on kad sa neba nece pasti 200-300miliona za pojacanja (valjda bi toliko bilo dovoljno, ne znam fakt)
Nemam nista licno protiv tebe, al' daj jednom reci nesto pametno, ako moze? Kad si tako inteligentan i sposoban (bez uvrede), bas bih te volio vidjeti na klupi Liverpoola, jer si to zasluzio.

Iako su male sanse da se to desi (ili ipak ne?), bas bih volio vidjeti da Rafa ode, da ovi izljevi pameti vise ne pisu ovako pametne izjave.

P.S. Nemoj slucajno da moramo zapocinjati svadju, jer stvarno neki od vas ovdje seru i vise nego sto bi trebali!
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

thekop
Kontakt:

Post Postao/la thekop » 13 jan 2010, 23:58

al ako raskinu s njim ugovor,trebaju jos njemu dat par desetaka milijuna.nema se para,al ****.

YNWA-4ever ;) :( :( ;)
You'll Never Walk Alone

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 14 jan 2010, 00:01

liverpool i juve dva giganta spali na jako niske grane ali neka j liverpool kad se ne postuju najvjerniji njihovi navijac i najvjerniji u evropi ;) ;) ;) ;)
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 jan 2010, 00:02

Nije smak svijeta, dici cete se iz mrtvih. Samo da Maxi zaigra..... ;) ;) ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 jan 2010, 00:13

TheScouser je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:

Nemam nista licno protiv tebe, al' daj jednom reci nesto pametno, ako moze? Kad si tako inteligentan i sposoban (bez uvrede), bas bih te volio vidjeti na klupi Liverpoola, jer si to zasluzio.

Iako su male sanse da se to desi (ili ipak ne?), bas bih volio vidjeti da Rafa ode, da ovi izljevi pameti vise ne pisu ovako pametne izjave.

P.S. Nemoj slucajno da moramo zapocinjati svadju, jer stvarno neki od vas ovdje seru i vise nego sto bi trebali!
Kad sam ja pricao "pametno" da je Rafa izgubljen i u vremenu i u prostoru, neki su pisali treba nam Vilja, Silva i ostali kurci palci, tj svi su krivi samo sveti rafa nije.

Ziskali ste i eto vam ga (rafe)
nema potpisa

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 jan 2010, 00:15

thekop je napisao/la:

al ako raskinu s njim ugovor,trebaju jos njemu dat par desetaka milijuna.nema se para,al ****.

YNWA-4ever ;) :( :( ;)
ja sam uvijek bio uz rafu i dalje mislim da je on veliki trener, ali boli me kad gledam onakav liverpool, ne znam sta se desava, pa prosle godine smo protivnike kao sto je reading ispracali sa 4-5 golova iz liverpoola a ove ne mozemo napraviti **** akciju u dvije utakmice, znam da klub nema para, ali nesto se mora mijenjati, logicno je da to bude trener, posto stoka ne zeli otici, iako i dalje smatram da su oni najveci problem liverpoola

treba svim igracima pokazati sliku onog malog sto place na kraju utakimce, pa kako ih nije stid onako lose igrati pred onakvim navijacima :(

YNWA
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 jan 2010, 00:19

Kad sam ja pricao "pametno" da je Rafa izgubljen i u vremenu i u prostoru, neki su pisali treba nam Vilja, Silva i ostali kurci palci, tj svi su krivi samo sveti rafa nije.

^ A jesi li ikada pomislio da nam trebaju igraci poput VIlle , Silve ... A ovako nam Torresa mijenja Ngog , treceg napadaca i nemamo ;) Riera nikada da zaigra pa moramo **** gledati koji zabija samo nafakaske golove a nikada ne moze da se zadovolji jednim potezom , nego pokusava kao CR da prolazi sve igrace po terenu , sudije , balone , navijace ce poceti driblati za par utakmica ...

Ne govorim da nije do Rafe , samo ti kazem da Americka stoka treba napokon dati love da se kupi taj napadac i lijevo krilo .. Ako si gledao utakmicu vidio si da nam lijeva strana ne moze nista , samo dugim loptama pokusavamo nesto uraditi , naravno bezuspjesno ;)

Nadam se da ce se sve u klubu promjeniti osim nekolicine igraca koji vrijede ostati ( Reina , Carra , Agger , Glen , Mascherano , Gerrard , Torres , Insua , Ngog i par djecice koja su ,,nada kluba ,, pa eto sada dobijaju sve vise sanse zbog povreda nasih igraca i malim brojem iskusnijih , boljih ) ...

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 14 jan 2010, 00:22

meni zao Torresa :cry:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 jan 2010, 00:23

OTNYS_YNWA je napisao/la:

^ A jesi li ikada pomislio da nam trebaju igraci poput VIlle , Silve ... A ovako nam Torresa mijenja Ngog , treceg napadaca i nemamo ;) Riera nikada da zaigra pa moramo **** gledati koji zabija samo nafakaske golove a nikada ne moze da se zadovolji jednim potezom , nego pokusava kao CR da prolazi sve igrace po terenu , sudije , balone , navijace ce poceti driblati za par utakmica ...

Ne govorim da nije do Rafe , samo ti kazem da Americka stoka treba napokon dati love da se kupi taj napadac i lijevo krilo .. Ako si gledao utakmicu vidio si da nam lijeva strana ne moze nista , samo dugim loptama pokusavamo nesto uraditi , naravno bezuspjesno ;)

Nadam se da ce se sve u klubu promjeniti osim nekolicine igraca koji vrijede ostati ( Reina , Carra , Agger , Glen , Mascherano , Gerrard , Torres , Insua , Ngog i par djecice koja su ,,nada kluba ,, pa eto sada dobijaju sve vise sanse zbog povreda nasih igraca i malim brojem iskusnijih , boljih ) ...
A kako moze onaj iz Readinga onako prolaziti i centrirati. Koliko on koshta?

Isto tako onaj sto sa centra sve prodje i fuli zicer, koliko je on?

I Fletcher je kloc mrtvi, pa ga ferguson ucini vrlo korisnim na terenu, i to na vishe pozicija.

Da mi imamo igru (koju nemamo 3 godjne), ne bi problem bio ni krilo, ni napadac
nema potpisa

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 jan 2010, 00:27

I Fletcher je kloc mrtvi, pa ga ferguson ucini vrlo korisnim na terenu, i to na vishe pozicija.

^ U kontradikciji si ... Prvo se zalis na Beniteza , a sada na igrace .. Jel to Benitez ima neke nadnaravne moci da Benayouna ucini strasnim igracem ?? On je tu potpuno bespomocan . Da imamo Silvu , Benayouna ne bi nikako gledali , ni na klupi ;)

Fletcher je kloc , ali kada su svi igraci oporavljeni onda on i ne igra . A ionako , on je klocina mrtva kao sto si i sam rekao , i mozda u jednoj utakmici je odigrao kako treba , a ostale ispod prosjeka pola Engleskih fudbalera .. I njega sigurno Ferguson ne ucini boljim , nego covjek samo slusa ono sto mu iskustvo ( pjano ) kaze .. A doduse , dvojicu imenovanih ne mozes ni porediti . To je nebo i zemlja ;)

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 jan 2010, 00:30

Admir_Sa je napisao/la:
TheScouser je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:

nikad nisam rekao da rafa nema svoje krivice, uvijek sam govorio i sad cu, veci problem od rafe su ameri, da se razumijemo, ne krivim amere stos mo ispali od readinga sto nemamo nikakve igre, amere krivim zato sto nisu dali dovoljno novca za transfere, i sto klub nije financijski stabilan, novac je najvazniji, rafa ne dobija otkaz zbog miliona, vidio si kako to arapi u cityu rade, nema rezultata i naravno trenera **** iz citya, doveli boljeg kojem ce opet dati pare za pojacanja i ako on nista ne napravi i njega ce otjerati, dok kod nas je sitaucija mnogo drugacija, ako rafa dobije otkaz, doći ce enki menager slabiji od rafe i nece dobiti nista za transfere, najvece zvijezde ce vidjeti da sa liverpoolom ne mogu nista osvojiti i otici ce naravno
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 jan 2010, 00:35

^ U kontradikciji si ... Prvo se zalis na Beniteza , a sada na igrace .. Jel to Benitez ima neke nadnaravne moci da Benayouna ucini strasnim igracem ?? On je tu potpuno bespomocan . Da imamo Silvu , Benayouna ne bi nikako gledali , ni na klupi ;)

Fletcher je kloc , ali kada su svi igraci oporavljeni onda on i ne igra . A ionako , on je klocina mrtva kao sto si i sam rekao , i mozda u jednoj utakmici je odigrao kako treba , a ostale ispod prosjeka pola Engleskih fudbalera .. I njega sigurno Ferguson ne ucini boljim , nego covjek samo slusa ono sto mu iskustvo ( pjano ) kaze .. A doduse , dvojicu imenovanih ne mozes ni porediti . To je nebo i zemlja ;)
Ko se ba zali na igrace?

Trener je taj koji od igraca treba da izvuce maximum, a to Rafa ne radi ima vishe od 2 godine. Rezultati ti sve govore, mancester hladno u gostima godinama tuce fulhame, sudnerlande sa Fletcherom, Parkom, Carickom...dok su nama vlasnici krivi jer ne igra u svakom mecu 11 mega zvijezda u timu.
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 jan 2010, 00:38

nikad nisam rekao da rafa nema svoje krivice, uvijek sam govorio i sad cu, veci problem od rafe su ameri, da se razumijemo, ne krivim amere stos mo ispali od readinga sto nemamo nikakve igre, amere krivim zato sto nisu dali dovoljno novca za transfere, i sto klub nije financijski stabilan, novac je najvazniji, rafa ne dobija otkaz zbog miliona, vidio si kako to arapi u cityu rade, nema rezultata i naravno trenera **** iz citya, doveli boljeg kojem ce opet dati pare za pojacanja i ako on nista ne napravi i njega ce otjerati, dok kod nas je sitaucija mnogo drugacija, ako rafa dobije otkaz, doći ce enki menager slabiji od rafe i nece dobiti nista za transfere, najvece zvijezde ce vidjeti da sa liverpoolom ne mogu nista osvojiti i otici ce naravno
Ovaj tim Liverpoola REALNO moze igrati i pobjedjivati kuci i na strani bar 12-13/20 klubova Engleske lige. Sto ne pobjedjujemo nisu krivi vlasnici, nego trener. I to se desava svake sezone. Igre nemamo, shvati. Sutra da ti Silva dodje, sta ti mislis sta bi bilo? Doda Aquliani Silvi loptu, ovaj predribla sve i da gol :shock:
nema potpisa

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 jan 2010, 00:42

Ko se ba zali na igrace?

Trener je taj koji od igraca treba da izvuce maximum, a to Rafa ne radi ima vishe od 2 godine. Rezultati ti sve govore, mancester hladno u gostima godinama tuce fulhame, sudnerlande sa Fletcherom, Parkom, Carickom...dok su nama vlasnici krivi jer ne igra u svakom mecu 11 mega zvijezda u timu.
^ E jbg-a brate , sad ispade ko da i ne pratis ligu .. Fulham je dobio Manchester 3:0 , a sa Sunderlandom su igrali 2:2 , ako se sjecas autogola Ferdinanda u zadnjoj minuti ;)

I nemoj pisati to BA na forumu , ne ide ;) Prosle godine kada su nam cvjetale sve ruze / kada je Liverpool igrao sjajno niko nije pisao ove shitove koje sada pisete .. Jednostavno ove sezone nam nista nije polazilo za rukom , nadamo se boljoj polusezoni .

Ovaj tim Liverpoola REALNO moze igrati i pobjedjivati kuci i na strani bar 12-13/20 klubova Engleske lige. Sto ne pobjedjujemo nisu krivi vlasnici, nego trener. I to se desava svake sezone. Igre nemamo, shvati. Sutra da ti Silva dodje, sta ti mislis sta bi bilo? Doda Aquliani Silvi loptu, ovaj predribla sve i da gol :shock:
^ Ne mora brate on to raditi , da daje golove i dribla sve zivo .. Neka zna proci igraca , neka ima tacne pasove , i dobar centarsut . Neka daje 200% od onoga sto moze i sigurno bi bilo puno bolje .. Benayoun nije igrac tipa Silva , to svako zna .. Ali ne mozemo ga dovesti , nemamo hrpu funtica .. Boze moj , gledacemo Benayouna koji se pati da prodje igrace Readinga

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 jan 2010, 00:46

Razumijem ja da Rafa nije dobio para da je u utrci za titulom,ali Liverpool bi trebao da dobije jednog drugoligasa!Ne treba nam 300M transfer budzeta da dobijemo drugoligasa!Rafa treba da ukine Reading samo tako!Reading nas je UNISTIO.Ono je bruka.Onakvu igru pruzati u takmicenju u kojem smo jedino imali sanse da osvojimo.Rafa,ako ne mozes izbaciti drugoligasa,idi!
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 jan 2010, 00:52

Ko se ba zali na igrace?

^ E jbg-a brate , sad ispade ko da i ne pratis ligu .. Fulham je dobio Manchester 3:0 , a sa Sunderlandom su igrali 2:2 , ako se sjecas autogola Ferdinanda u zadnjoj minuti ;)

I nemoj pisati to BA na forumu , ne ide ;) Prosle godine kada su nam cvjetale sve ruze / kada je Liverpool igrao sjajno niko nije pisao ove shitove koje sada pisete .. Jednostavno ove sezone nam nista nije polazilo za rukom , nadamo se boljoj polusezoni .

^ Ne mora brate on to raditi , da daje golove i dribla sve zivo .. Neka zna proci igraca , neka ima tacne pasove , i dobar centarsut . Neka daje 200% od onoga sto moze i sigurno bi bilo puno bolje .. Benayoun nije igrac tipa Silva , to svako zna .. Ali ne mozemo ga dovesti , nemamo hrpu funtica .. Boze moj , gledacemo Benayouna koji se pati da prodje igrace Readinga
Mi svake godine se sa njima patimo, dok ostali redovno uzimaju sa strane trice. Bio je i Babel jedna od najtrazenijih igraca na svijetu, extra talenat i svi znamo sta se desi sa njim. Ko ti garantuje da Rafa ne bi unistio i Silvu?

Taj kloc je imao sansu vec 5-6 godine da se takmici u engleskoj ligi, i nijedne sezone nije bio ozbiljno konkurentan (da se borimo do zadnja 2-3 kola). Samo iz tog razloga je zalsuzio da ode, a ko ce doci bash me briga. Bitne su promjene
nema potpisa

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.