Ti misliš da je njemu lako?neurofunk je napisao/la:Sad djeca mogu vise nego ikad da biraju šta će da slušaju, imaju sve, samo treba malo razmišljat mozgom. Vala meni su gori takvi kao plavi orkestar koji godinama furaju nesto I onda se prodaju za mizernu lovu. To mi je bas fuj.
Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Muzika
Misli svako da je njemu lako !DukeOfWellington je napisao/la:Ti misliš da je njemu lako?neurofunk je napisao/la:Sad djeca mogu vise nego ikad da biraju šta će da slušaju, imaju sve, samo treba malo razmišljat mozgom. Vala meni su gori takvi kao plavi orkestar koji godinama furaju nesto I onda se prodaju za mizernu lovu. To mi je bas fuj.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Iza tog lažnog osmijeha skrivala se poruka o tome kako je teške muke pristao na to.
- Centre forward
- Kontakt:
Hajd za LOšu me ne čudi on je uvijek bio prosječan muzikant kao i njegova grupa ali šta reć' za Alena i Ziju i njihovim odnosima sa Indirom i Srpskom divom Stojom. Džonija nikad nisam posebno volio, Srbin koji je fur'o purgerske stilove ne ide mi baš ali to je druga tema, ali ga poštujem iz razloga što nije blamir'o YU muzičku scenu i sad je na neki način, pisac iz sjene, stari lisac.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- BluesForever
- Kontakt:

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Centre forward je napisao/la:Džonija nikad nisam posebno volio, Srbin koji je fur'o purgerske stilove ne ide mi baš ali to je druga tema, ali ga poštujem iz razloga što nije blamir'o YU muzičku scenu i sad je na neki način, pisac iz sjene, stari lisac.

Covek je najgenijalniji autor ikada na exYU prostorima, a BTW totalno je anacionalan (po mom sudu), bez ikakvog priklanjanja nekom konkretnom etnickom korpusu.
Nije vala da su se i ranije Alen, Loša i slični mnogo razlikovali od današnjih pjevača lakih nota.
Ovo je muzika.
Ovo je muzika.
Don't hate what you don't understand.
+1MaGiCa je napisao/la:Centre forward je napisao/la:Džonija nikad nisam posebno volio, Srbin koji je fur'o purgerske stilove ne ide mi baš ali to je druga tema, ali ga poštujem iz razloga što nije blamir'o YU muzičku scenu i sad je na neki način, pisac iz sjene, stari lisac.
Covek je najgenijalniji autor ikada na exYU prostorima, a BTW totalno je anacionalan (po mom sudu), bez ikakvog priklanjanja nekom konkretnom etnickom korpusu.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Pa većina te "Sarajevske škole" je obično smeće, naravno pri tome mislim na Bijelo Dugme, Plavi Orkestar, Crvenu Jabuku i druge njima slične...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Heller je napisao/la:Pa većina te "Sarajevske škole" je obično smeće, naravno pri tome mislim na Bijelo Dugme, Plavi Orkestar, Crvenu Jabuku i druge njima slične...

Centre forward je napisao/la:Hajd za LOšu me ne čudi on je uvijek bio prosječan muzikant kao i njegova grupa ali šta reć' za Alena i Ziju i njihovim odnosima sa Indirom i Srpskom divom Stojom. Džonija nikad nisam posebno volio, Srbin koji je fur'o purgerske stilove ne ide mi baš ali to je druga tema, ali ga poštujem iz razloga što nije blamir'o YU muzičku scenu i sad je na neki način, pisac iz sjene, stari lisac.
pa purger je samim time što je odrastao u zagrebu,koje god nacije da je
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
plavi orkestar je svakako bio smece, oduvijek. Ni ja nisam neki fan stulica. EKV i New Primitives pokretibish1995 je napisao/la:Heller je napisao/la:Pa većina te "Sarajevske škole" je obično smeće, naravno pri tome mislim na Bijelo Dugme, Plavi Orkestar, Crvenu Jabuku i druge njima slične...

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- francobaresi
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Čista umjetnost.
Čista umjetnost.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Crvena Jabuka,Bijelo Dugme su odlicni bendovi sa odlicnim pjesmama.Od Plavog Orkestra mogu poslusat samo 5-6 pjesama i dosta.Bosniacum Lilium je napisao/la:plavi orkestar je svakako bio smece, oduvijek. Ni ja nisam neki fan stulica. EKV i New Primitives pokretibish1995 je napisao/la:Heller je napisao/la:Pa većina te "Sarajevske škole" je obično smeće, naravno pri tome mislim na Bijelo Dugme, Plavi Orkestar, Crvenu Jabuku i druge njima slične...
EKV,Azra,Pusenje,Kerber,Indexi,Atomsko Skloniste,Partibrejkersi,Van Gogh,Adastra (od novih) i ima jos dosta bendova kojih se ne mogu sjetiti.
Da je nas jezik pristupacniji bili bi smo i mnogo poznatiji na svjetskoj muzickoj sceni a ovako se je spalo samo na mali dio normalnog naroda u 4-5 drzava

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.