U posljednje dvije sedmice sam dao 3 para odbojke, i sva 3 su prošla. Sve kvote 3 i preko. No dobro, ne znam, ne znam pogledati na rez.com i vidjeti jel muška ili ženska odbojka. Al' zato ti znaš, vidim prolazili su ti tipovi do sad, ako hoćeš ispratiti, isprati, ako nećeš zaobiđi me.TimeLine je napisao/la:
Blage ti nemaš. Jednom pogodio i nastavio da lupaš. Ne znaš ni jesu li žene ni muškarci, lupetaš.ali eto ..
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Imaju u poslovnici...Kardelj je napisao/la:Gdje gledaš ponudu lutrije za igrače ? To nemaju na portalu...

mada se koliko sam mogao primjetiti njihova ponuda igraca ne razlikuje mnogo od npr. lutrije hr, kod njih s emoze pogledat online ponuda... znaci cesto se zna desiti da su skoro pa identicne

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Afflalo (-20,5+) OVER
DeRozan (-22,5+) OVER
Love (-25,5+) OVER
Lillard (-20,5+) OVER
Duncan (-15,5+) OVER
Hibbert (-14,5+) OVER
Walker (-17,5+) OVER
Nowitzki (-20,5+) OVER
Howard (-18,5+) OVER
Anderson (-20,5+) OVER
DeRozan (-22,5+) OVER
Love (-25,5+) OVER
Lillard (-20,5+) OVER
Duncan (-15,5+) OVER
Hibbert (-14,5+) OVER
Walker (-17,5+) OVER
Nowitzki (-20,5+) OVER
Howard (-18,5+) OVER
Anderson (-20,5+) OVER
Zadnja izmjena: mirza_9, dana/u 19 dec 2013, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Evian - Bastia [1] @ 1.80
Bastia danas igra bez dosta igraca koji su postedjeni/povrijedjeni i ocigledno njima kup nije vazan.Ba, Bruno, Boudebouz, Diakitè, Landreau, Modesto, Palmeiri, Squillaci ne igraju danas.Evian bez Benezeta i Barbose u veznom redu.

Bastia danas igra bez dosta igraca koji su postedjeni/povrijedjeni i ocigledno njima kup nije vazan.Ba, Bruno, Boudebouz, Diakitè, Landreau, Modesto, Palmeiri, Squillaci ne igraju danas.Evian bez Benezeta i Barbose u veznom redu.

evo jedan vecernji

Ako neko nesto prepise ili isprati sreetno

Ako neko nesto prepise ili isprati sreetno
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Bargnani 15,5 over
Izostankom Chandlera, Martina i Stoudemirea namece se (a vec se i ranije nametnuo) uz Carmela kao glavna napadacka opcija. Bucksi jednako imaju problema sa izostancima visokih igraca, Butler, Sanders, Pachulia i Delfino ne igraju pa njihovi protivnici to i dobrano koriste.
npr. tek oporavljeni Wright iz Mavsa im je za samo 19 minuta igra ubacio 19 p. Noah 21 p, Duncan 21 p, B Lopez 32 itd... Ovih 15 p. ce za Bargnanija vjerujem biti lagano za premostiti, (minutaza i 15-tak suteva).
Pekovic 16,5 over
Ocekivat je dosta poena na utakmici, a Pekovic je u jako dobroj formi.
Aldridge ce se ganjati sa KL, Brewer sa Batumom, tako da je nekako u najboljoj poziciji Nikola protiv R Lopeza.
Nakon lose partije u Bostonu red je da se ponovo vrati u seriju ut. sa vecim brojem poena, zadnjih 10 ut. je na prosjeku blizu 19 p .po susretu.
Izostankom Chandlera, Martina i Stoudemirea namece se (a vec se i ranije nametnuo) uz Carmela kao glavna napadacka opcija. Bucksi jednako imaju problema sa izostancima visokih igraca, Butler, Sanders, Pachulia i Delfino ne igraju pa njihovi protivnici to i dobrano koriste.
npr. tek oporavljeni Wright iz Mavsa im je za samo 19 minuta igra ubacio 19 p. Noah 21 p, Duncan 21 p, B Lopez 32 itd... Ovih 15 p. ce za Bargnanija vjerujem biti lagano za premostiti, (minutaza i 15-tak suteva).
Pekovic 16,5 over
Ocekivat je dosta poena na utakmici, a Pekovic je u jako dobroj formi.
Aldridge ce se ganjati sa KL, Brewer sa Batumom, tako da je nekako u najboljoj poziciji Nikola protiv R Lopeza.
Nakon lose partije u Bostonu red je da se ponovo vrati u seriju ut. sa vecim brojem poena, zadnjih 10 ut. je na prosjeku blizu 19 p .po susretu.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Ja neznam dali ce doci ali lik je stavio na: Steaua - Astra G.(zg) over 2.5 ravno 3000€.

Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
Ma to me je uvijek nerviralo kod njih, moraš do poslovnice otići, da vidiš šta bi mogao odigrati... i zato te odbiju da ne igraš, a zna biti finih margina...dr.van nostrand je napisao/la:Imaju u poslovnici...Kardelj je napisao/la:Gdje gledaš ponudu lutrije za igrače ? To nemaju na portalu...![]()
![]()
mada se koliko sam mogao primjetiti njihova ponuda igraca ne razlikuje mnogo od npr. lutrije hr, kod njih s emoze pogledat online ponuda... znaci cesto se zna desiti da su skoro pa identicne
prije su imali na teletekstu ponudu igrača, sad i to nemaju zadnju godinu dana...
- Evolution87
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:za fine pare me povali gay sinoc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(izvini, morao sam)

dobar, ma nema veze drug

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
kohajro je napisao/la:Ja neznam dali ce doci ali lik je stavio na: Steaua - Astra G.(zg) over 2.5 ravno 3000€.![]()
![]()

Pustiću sunce da topi ljubav!
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Mogu li javno zatraziti ban za ovakve likove na ovom podforumu?TimeLine je napisao/la:Blage ti nemaš. Jednom pogodio i nastavio da lupaš. Ne znaš ni jesu li žene ni muškarci, lupetaš.LenBias je napisao/la:u premieru pise da su ovo muskiGazijaKalesija je napisao/la:Prijedlozi ženska odbojka, kvote 2,5 i veće:
Jastrzebski - H. Ankara 1 2,50 Pobjedom domaćini osiguravaju prvo mjesto u grupi, što ne sumnjam da će uspjeti pred domaćom publikom.
Nantes - Novyi Urengoy 1 2,50... Challenge kup, prvu tekmu današnji domaćini izgubili u gostima sa 3:2, danas očekujem pobjedu od njih i prolazak dalje.
Posojilnica - Lok. Novosibirsk... 1 3,60... Gostujuća ekipa mnogo, mnogo kvalitetnija, al' ovo im je potpuno nebitna utakmica, jer su već ispali iz takmičenja, domaći će pokušati ostvariti prvu pobjedu u grupi te se tako oprostiti od daljeg takmičenja.
Pozdrav. Ja sam odigrao sve 3 u singlovima.ali eto ..
Izvinjavam se modovima ali sam htio jednostavno da skrenem paznju na ovaj problem koji ovaj podforum ima. Najmanje svake sedmice dodje jedan ovako "pametan" pa se izivljava na clanovima koji nikom nista nisu garantovali kada postavljaju svoje prognoze i koji nikog od ovih pametologa ne vuku za rukav da to i odigra i da ih isprati. Volio bi kada bi rijesavali ove "pametne" po kratkom postupku.
Hvala veliko.....
Zadnja izmjena: Idimidodjimi, dana/u 18 dec 2013, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
hoshafka je napisao/la:kohajro je napisao/la:Ja neznam dali ce doci ali lik je stavio na: Steaua - Astra G.(zg) over 2.5 ravno 3000€.![]()
![]()
đe
http://bettingin.com/profile.aspx?useri ... 2603cb2c4c" onclick="window.open(this.href);return false;
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
ima samo se registrujes i kad odes da uplatis kazes joj broj racuna koji dobijes nakon reg. a isplata ko u premieru tj. isplata u poslovnici... nije lose mozes uplatiti na 1 igraca iz NBATitova-Juga je napisao/la:Ja sam se jos davno reg.na sportplus, zar su I oni ubacili online kladjenje da odmah idem uplatitAnderson8 je napisao/la:Smijesna je bhplay. Yebo ih radovi na stranici, i to taman kad se okladit treba, pred Ligu prvaka je to obicaj bio.
Ja sam malo presao i na sportplus, svidja mi se izgled stranice
Plus mozes igrat i na utrke konja

hibbert over 13,5
Dallas - Memphis 1
mozda i wade probati over jer nesto mislim da ce james odmarati veceras ...
evo ja sam stavio pekovica i barnjanija
over i kontam nesto dodati rubija isto over 11,5 (zadnjih 6 utakmica 5 puta je bio over
) ali mrzim igrati rubija, na kraju sve zavisi od toga hoce li pogoditi neku od svoje 2-3 trice sto opuca po utakmici, jer ako to fuli onda stane na 5pts max 
edit: evo ga dodao sam i te rumune, ako lik moze 3k eura stavit mogu onda i ja 2 marke
STEAUA BUK.-ASTRA (-3+)
1.
6494 X2 1.8
(NY) A.BARGNANI (-15,5+)
2.
9956 2 1.85
(MIN) N.PEKOVIC (-17,5+)
3.
9961 2 1.85
(IND) R.HIBBERT (-13,5+)
4.
9929 2 1.85
MIAMI-INDIANA (d-96,5+)
5.
6800 2 1.85
BROOKLYN-WASHINGTON (-194,5+)
6.
6753 2 1.85

edit: evo ga dodao sam i te rumune, ako lik moze 3k eura stavit mogu onda i ja 2 marke

STEAUA BUK.-ASTRA (-3+)
1.
6494 X2 1.8
(NY) A.BARGNANI (-15,5+)
2.
9956 2 1.85
(MIN) N.PEKOVIC (-17,5+)
3.
9961 2 1.85
(IND) R.HIBBERT (-13,5+)
4.
9929 2 1.85
MIAMI-INDIANA (d-96,5+)
5.
6800 2 1.85
BROOKLYN-WASHINGTON (-194,5+)
6.
6753 2 1.85
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
- hordezla1987
- Kontakt:
man.utd-prolaz 1,40
brazil-madjarska 1x 1.50 sp.
juventus-h1 1.35
prolaz million posto; kvota:2.83 uplata:25 km
DOBITAK: 70.87 KM KO IMA PARA BUJRUM, DOBITE NESTO !
brazil-madjarska 1x 1.50 sp.
juventus-h1 1.35

DOBITAK: 70.87 KM KO IMA PARA BUJRUM, DOBITE NESTO !

Malo rukometa za veceras ..
Singl:
Denmark Women - Germany Women 2 @2.00
Tiket:
Denmark Women - Germany Women H2.5 / 2 @1.30
Serbia Women - Norway Women 2 @1.40
Poland Women - France Women 2 @1.26
@2.29
Singl:
Denmark Women - Germany Women 2 @2.00
Tiket:
Denmark Women - Germany Women H2.5 / 2 @1.30
Serbia Women - Norway Women 2 @1.40
Poland Women - France Women 2 @1.26
@2.29
Real Madrid - CD Olímpic de Xàtiva BTS / No @1.33
Heracles Almelo - Feyenoord X2 @1.20
AZ Alkmaar - SC Heerenveen Over 2.5 @1.45
Stoke City - Manchester United X2 @1.18
Lewis, Adrian - Smith, Dennis / Most 180s 1 @1.14
Pipe, J - Monk, Arron 1 @1.20
Denmark Women - Germany Women / Germany Women 2.5 @1.3
@4.86
Heracles Almelo - Feyenoord X2 @1.20
AZ Alkmaar - SC Heerenveen Over 2.5 @1.45
Stoke City - Manchester United X2 @1.18
Lewis, Adrian - Smith, Dennis / Most 180s 1 @1.14
Pipe, J - Monk, Arron 1 @1.20
Denmark Women - Germany Women / Germany Women 2.5 @1.3
@4.86

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
bubreg je napisao/la:ja se jos uvijek dvoumim izmedju hiberta i bosha za over
jedan ce sigurno ici over, samo da mi je pogoditi koji
a mozda i oba budu over
R.Hibberta over, igrač kojem Miami veoma leži , Bosh i Andersen mu ne mogu ništa redovno im utrpava ne 13+ nego 20+.
U zadnjih 9 susreta , Hibbert je prelako prebacio ovu granicu svih 9 puta (24,18,24,22,23,20,29,19,16).
Ne vidim razlog da opet ne bombarduje ofanzivnim skokovima i svojim tehnikama koš Miamia.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.