FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
u subotu ce biti na hayatu utakmica protiv Seville u 22:00
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Daleko do subote, daj da se ovo veceras pozitivno zavrsi i da Barsa prodje dalje! Mada mi ne bi toliko bilo zao i da ispadnu iz kupa. Odbrana titule i osvajaca LP-a bi bilo EXTRA!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
ma i ako ispadnemo, barem smo ispali od prvoligasa, i to jednog od boljih.
jeli Pep poslao najjaci sastav ili opet nesto experimentiše... 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma i ako ispadnemo, Boze moj, pa ne moze se sve osvojiti...nas su previse razmazili sa svim ovim trofejima...ja licno ne bih bio ne zadovoljan kad bi u 2 sezone osvojili sve osim jednog trofeja, Kupa kralja....pa ljudi moji zamislite samo kako je onim realovcima...pa oni ne pamte kad su nesto osvojili... 

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ja samo zelim primeru.
ma ko ceka taj i docekaZELJO DO GROBA je napisao/la:ma i ako ispadnemo, Boze moj, pa ne moze se sve osvojiti...nas su previse razmazili sa svim ovim trofejima...ja licno ne bih bio ne zadovoljan kad bi u 2 sezone osvojili sve osim jednog trofeja, Kupa kralja....pa ljudi moji zamislite samo kako je onim realovcima...pa oni ne pamte kad su nesto osvojili...

Ajmo Sevilla

aaaa šta Palop izvadi Zlatanu
...nece ga gol nikako

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
pa MEssiu evo...drop je napisao/la:aaaa šta Palop izvadi Zlatanu![]()
![]()
![]()
...nece ga gol nikako
![]()
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Xaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiii idemo momci jos jedan gol.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
vidio sam...Palop dva puta izvadi zicereSajoni je napisao/la:pa MEssiu evo...drop je napisao/la:aaaa šta Palop izvadi Zlatanu![]()
![]()
![]()
...nece ga gol nikako
![]()

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Xaviii goll,u pravo vrijeme ima jos dosta vremena za jos jedan
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Xavi da da da hajmo jos jedan
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
mangupski ga zabi Xavi....miky_hz je napisao/la:Xaviii goll,u pravo vrijeme ima jos dosta vremena za jos jedan

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
majstor ostaje majstor.
E ne može više ni Palop ovo braniti...Xavi ga zavuce majstorski.
e ebem ti Ibraku....
Oj bem ti nebo stativa Messija kako je majstorski gadjao ovo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Oooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjj majko moja Ibre retarda. Pa ono bi slijep covijek dao.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Opet Messi zicer promaši
nešto potkopava umjesto da puca.
Navalila Barca sa svih strana,Sevilla se stisla i skupila noge ko kuja...ali puci ce pic.ka ponovo.
Jao stativa messija sad

Navalila Barca sa svih strana,Sevilla se stisla i skupila noge ko kuja...ali puci ce pic.ka ponovo.
Jao stativa messija sad

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.