Adnan Zahirović
Re: Adnan Zahirović
Bog me ubio ako iko od vas gleda utakmice Saletica, Besica, Zahirovica pa da date sud ko je bolji. Sad slazite da gledate Madjarsku, Austrijsku, hajde Bundesligu cvajut inekako.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
Gledam ja, pratim kako madjarske, tako i pogotovo Njemacke medije, Besica jesam rijedje pogledao (pogledam 1 ili 2 utakmice u mjesecu), ali Bochuma gledam jako cesto, pogotovo kad je Zaha igrao, i nije pokazao nista, totalno zakazao.Elegant je napisao/la:Bog me ubio ako iko od vas gleda utakmice Saletica, Besica, Zahirovica pa da date sud ko je bolji. Sad slazite da gledate Madjarsku, Austrijsku, hajde Bundesligu cvajut inekako.
Isto tako, pratim Bochumov forum, i pise mnogo ljudi koji su dobro upuceni u klub, i svi potvrdjuju ovo sto mi ovdje pisemo, da je prelos i za Njemacke cvajte. Sad je li do treme, ili neceg drugog, ne znam.
Ne znam što mu odgovaraš ikako. Čitati njegove jedne te iste postove iz dana u dan je napad na ljudsku psihu koja ne može podnese toliku količinu apsurda.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Priču o četnicima i balijama ostavite za neki drugi forum, u protivnom banovaću i jedne i druge.
JackTheStripper prvi ide na hlađenje na 7 dana.
JackTheStripper prvi ide na hlađenje na 7 dana.
U pravu si, pogotovo za Zahirovica. Nema sanse da ga iko gleda kad ne igra.Elegant je napisao/la:Bog me ubio ako iko od vas gleda utakmice Saletica, Besica, Zahirovica pa da date sud ko je bolji. Sad slazite da gledate Madjarsku, Austrijsku, hajde Bundesligu cvajut inekako.

Besic je za njega izmislio Fudbal.
To se je vec u U21 vidjelo, da je Besic 100 puta bolji Fudbaler i to u svim Aspektima.
To se je vec u U21 vidjelo, da je Besic 100 puta bolji Fudbaler i to u svim Aspektima.
Joj Hamo vid' mu glavesamoposteno je napisao/la: da mi je tvoju glavurdu da se naspavam bar 7 dana

- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Kad neko zivi u Austriji, Svajcerskoj pa i Njemackoj (nekim gradu koji igra bas cvajte) naravno da gleda i prati tu ligu ili taj klub. U Austiji i Svici mozes pratiti Njemacke kanale, a njemci itekako prenose i cvajte. Cak imas ponedeljkom navece uzivo prenoc neke izabrane utakmice. Ko ima Sky (pretplatni program) moze da prati sve te lige i sve utakmice kad god zeli.Elegant je napisao/la:Bog me ubio ako iko od vas gleda utakmice Saletica, Besica, Zahirovica pa da date sud ko je bolji. Sad slazite da gledate Madjarsku, Austrijsku, hajde Bundesligu cvajut inekako.

sad se malo opusti!
ja ne znam što ste napali na čo'eka, lik je bio sasvim korektan u utakmicama!
Bolji je od svrška pa kako god

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Priznajem - kritike i omalozavanje nisu na mjestu! Za repku je odigro uvjek korektno i dao svoj maksimum. Najvise mi se svidjalo sto je imo defenzivnu disciplin i borbenost.iVar je napisao/la:ja ne znam što ste napali na čo'eka, lik je bio sasvim korektan u utakmicama!
Nazalost neigranje u klubu odnosi se i na repku. Nemoze neko ko vec vise od pola godine nije igro biti spreman za repke. Mora poceti igrati, sve ostalo pada u vodu. Stare zasluge nevaze. Jedina njegova sreca je da dosad nemamo bas nikakve konkurencije na DM-u. Tek sad se spominju Salatic i Besic (eksplodiro je izgleda zadnje vrijeme - vidjecemo kako ce ici danje - transfer mu nebi skodio - nazalost isto nije klasicni DM) i tek sad je doso Kolasinac.
Veceras ni na klupi za rezerve
Doslo vrijeme, izdaje me snaga
koja ubleha je ovaj Zahirovic, valjda imaju na Bochumovom stadionu dobre stolice da nam se reprezentativac ne prehladi masuci zastavom 

Ako ovog opet pozove onda jbm ti ovakvu repku sa igračem iz druge lige koji nemože osigurat mjesto u početnoj postavi daj Safete organizuj se malo Hadžić,Bešić, pa i Prcić ljudi su prvotimci za razliku od Adnana.SP je za 6 mjeseci isprobaj ih u prijateljskoj pa da vidimo na čemu smo
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Mrtva trka Zahe i Steve ko ce odigrati manje minuta ili bar biti na klupi..
Salu na stranu zabrinjavajuci status ove dvojice reprezentativaca,ako ne pocnu ubrzo da igraju tesko da ce vidjeti Brazila..Zahi situaciju otezava i sjajni Besic,koji je zasluzio poziv prije njega..Jbg..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Izvozimo drvo u Bohum.
Gumenix je napisao/la:Izvozimo drvo u Bohum.

Realno, Zahirovic nikad nije bio neki igrac, (ne)kvalitet kad tad ispliva na povrsinu, uopste me ne cudi njegov trenutni status. Moze posluziti "za nevolju" jer igra srcem i bio nam je od koristi, ali on je svoj igracki maximum dosegao, a Bochum mu je najbolje izmjerio kvalitet. Grehota bi bilo da on bude konkurencija Besicu, jer momak je sigurno igrac puno veceg potencijala a to ce i vrijeme pokazati. Sto se Stevanovica tice najpametnije bi mu bilo da predje u slabiju ligu jer u Spaniji tesko da ce tempirati formu za SP.Rios je napisao/la:Mrtva trka Zahe i Steve ko ce odigrati manje minuta ili bar biti na klupi..Salu na stranu zabrinjavajuci status ove dvojice reprezentativaca,ako ne pocnu ubrzo da igraju tesko da ce vidjeti Brazila..Zahi situaciju otezava i sjajni Besic,koji je zasluzio poziv prije njega..Jbg..
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
AllGunsBlazing, mozes li nam ti detaljnjije objasniti situaciju Adnanovu ?
Uvijek si imao argumente, mozes li nas i sad prosvjetliti ?
Uvijek si imao argumente, mozes li nas i sad prosvjetliti ?
Adnane ok si momak ali nisi ti kriv sto si od Seada Susica klient pa te Safet gura kosto sad pored Besica zeli onog krkana od Tina da nam povede uzassss!!! Adnane hvala ti mocnino ako te pozove nemoj se odazvat imaj svoje JA i reci nisam ja za SP!!!!
Citam neke gore komentare neki pindavi mali spominju neke DM da mi je znat koja je to skracenica u fudbalu kod nas i klasicnog lijevog beka preseljava u srednji vez hajde da se on primjeti ko fol nesta znaa pindo .... Pindo hajde suti!!!
Citam neke gore komentare neki pindavi mali spominju neke DM da mi je znat koja je to skracenica u fudbalu kod nas i klasicnog lijevog beka preseljava u srednji vez hajde da se on primjeti ko fol nesta znaa pindo .... Pindo hajde suti!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.