Misljenja sam da Gotze-u ne odgovara trenutna pozicija na kojoj se nalazi,sigurno bi bio opasniji iza napadaca,ali s obzirom na broj veznjaka u prvih 11,neko je morao igrati po tom desnom krilu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Pa to stoji.Omerbavarac je napisao/la:@effe: Mandzo je u zadnje vrijeme puno ofalio, sto zbog neigranja (doduse, u posljednje vrijeme igra vise), sto zbog neprilagodbe na Pepov stil igre. On jeste efektivan ali ja sam ove sezone rijetko vidjao da on ganja protivnicke stopere, da se zalaze kao sto je to bio slucaj prosle sezone. Vjerovatno je to i jedan dio dogovora sa trenerom, ali to njega cini manje primijetnim igracem a takodjer gubi onu sposobnost koju je imao prosle sezone a to je ta igra sa veznjacima.
Pa neka nastrada, ko ga hebe...Omerbavarac je napisao/la:
Ono cega me najvise strah je to da bi Lewa po svom dolasku mogao nastradati, jer ako se uigra taj stil sa laznom devetkom, ne promijeni to vise niko, ali o tom potom.
Ovo se svakako koristi tokom cijele sezone ali u nesto manjoj mjeri, jer nema Pep hrabrosti (valjda nemaeffe_sa je napisao/la: Za lažnu devetku sam prije rekao, treba koristiti tu opciju, ali uvijek mora biti spremna i opcija s klasičnim napadačem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.