Moj dedo je stari udbas i komunista. Aktivno je ucestvovao u formiranju mog kluba jedinog, ako vec pitas eto ti odgovorpile87 je napisao/la:On ti je anamo onaj koji ne pise na Zeljinoj temi nikad al bas nikad i juce je napisao ako tu nekad uradi da ga neko odmah banuje! I za njega je grad carsija a po njemu carasija navija za sarajevo znas vac kako ide klasicna suplja papaka koji su sljegli u sarajevo i sad su vece sarajelije od onih koji su tu rodjeni. Kad hoces da ga **** pitas ga ima li mu klub crno bijele slike i za koga mu je navijao dedoBuu je napisao/la:ko ste vi ?Inace najbolje zanemariti u startu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
fkzeljeznicarba je napisao/la:Moj rođak ima 5 godina, navija za Želju. Proslavio je više titula nego najstariji navijač Sarajeva.pile87 je napisao/la:On ti je anamo onaj koji ne pise na Zeljinoj temi nikad al bas nikad i juce je napisao ako tu nekad uradi da ga neko odmah banuje! I za njega je grad carsija a po njemu carasija navija za sarajevo znas vac kako ide klasicna suplja papaka koji su sljegli u sarajevo i sad su vece sarajelije od onih koji su tu rodjeni. Kad hoces da ga **** pitas ga ima li mu klub crno bijele slike i za koga mu je navijao dedoBuu je napisao/la:ko ste vi ?Inace najbolje zanemariti u startu.

- PehariSuTu
- Kontakt:
fkzeljeznicarba je napisao/la:Moj rođak ima 5 godina, navija za Želju. Proslavio je više titula nego najstariji navijač Sarajeva.pile87 je napisao/la:On ti je anamo onaj koji ne pise na Zeljinoj temi nikad al bas nikad i juce je napisao ako tu nekad uradi da ga neko odmah banuje! I za njega je grad carsija a po njemu carasija navija za sarajevo znas vac kako ide klasicna suplja papaka koji su sljegli u sarajevo i sad su vece sarajelije od onih koji su tu rodjeni. Kad hoces da ga **** pitas ga ima li mu klub crno bijele slike i za koga mu je navijao dedoBuu je napisao/la:ko ste vi ?Inace najbolje zanemariti u startu.

evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
Nece to biti problem, sezona dvije i stvari ce leci na svoje mjesto. Pare su cudo
- PehariSuTu
- Kontakt:
Čuj junuza što prijeti,hoćeš nam to tananog zvatijunuz23 je napisao/la:Nece to biti problem, sezona dvije i stvari ce leci na svoje mjesto. Pare su cudo

evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
Mozemo i mi komotno na "odmor"kao i nasi igraci.Nista se nece dogadjati oko odlazaka i dolazaka. Doduse u narednih par dana dobice se ponuda za Svraku,ali cisto sumnjam da ce se pustiti za te pare.On ima ugovor do 2016.,juni,i ne treba ga ni davati ispod cijene.Vjerujem da ce biti bolji u drugom dijelu prvenstva i sigurno ce imati bolju cijenu na ljeto.
Definitivno cemo biti jaci za potpuno oporavljene Benju i Zolu,i to je za nas velika stvar.Mladi su za polusezonu iskusniji,ocekujem bolje igre i od njih,posebno od Bajica. Benjo ce na svoje mjesto a,ako se ne rijesi kakav brzac za lijevu stranu,tamo ce Stana.
Nazalost,Kvese nema ni ovu polusezonu.
Sve je organizovano oko priprema,standardno: Medjugorje,Rovinj,Medjugorje. Svaki dan trebaju leci pare od Uefe,popeglace se neki dugovi,i konacno ce se na proljece uci u ozbiljnije zahvate na rekonstukciji travnjaka na Grbavici(planira se uloziti stotinjak hiljada eura od uefe preko nog.saveza i dvjestotinjak hiljda iz drugih izvora).
Definitivno cemo biti jaci za potpuno oporavljene Benju i Zolu,i to je za nas velika stvar.Mladi su za polusezonu iskusniji,ocekujem bolje igre i od njih,posebno od Bajica. Benjo ce na svoje mjesto a,ako se ne rijesi kakav brzac za lijevu stranu,tamo ce Stana.
Sve je organizovano oko priprema,standardno: Medjugorje,Rovinj,Medjugorje. Svaki dan trebaju leci pare od Uefe,popeglace se neki dugovi,i konacno ce se na proljece uci u ozbiljnije zahvate na rekonstukciji travnjaka na Grbavici(planira se uloziti stotinjak hiljada eura od uefe preko nog.saveza i dvjestotinjak hiljda iz drugih izvora).
Bgm da mesija dovedete za 2 sezone nas ne mozete stici,treba vama decenija za to hehe.junuz23 je napisao/la:Nece to biti problem, sezona dvije i stvari ce leci na svoje mjesto. Pare su cudo
- PehariSuTu
- Kontakt:
Stanić je najbolji desni bek ligeFKZ1921 je napisao/la:Mozemo i mi komotno na "odmor"kao i nasi igraci.Nista se nece dogadjati oko odlazaka i dolazaka. Doduse u narednih par dana dobice se ponuda za Svraku,ali cisto sumnjam da ce se pustiti za te pare.On ima ugovor do 2016.,juni,i ne treba ga ni davati ispod cijene.Vjerujem da ce biti bolji u drugom dijelu prvenstva i sigurno ce imati bolju cijenu na ljeto.
-
- Kontakt:
SAHM: Druženje sa Bučanom u 18:00 sati
http://fkzeljeznicar.ba/sahm-druzenje-s ... sati/7542/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/sahm-druzenje-s ... sati/7542/" onclick="window.open(this.href);return false;
PehariSuTu je napisao/la:Stanić je najbolji desni bek ligeFKZ1921 je napisao/la:Mozemo i mi komotno na "odmor"kao i nasi igraci.Nista se nece dogadjati oko odlazaka i dolazaka. Doduse u narednih par dana dobice se ponuda za Svraku,ali cisto sumnjam da ce se pustiti za te pare.On ima ugovor do 2016.,juni,i ne treba ga ni davati ispod cijene.Vjerujem da ce biti bolji u drugom dijelu prvenstva i sigurno ce imati bolju cijenu na ljeto.
Ja sve kontao on napad, vezni. A nosi 11 HAHAHAAH
- PehariSuTu
- Kontakt:
On je univerzalan igrač,ali kad igra desnog beka tada je najbolji u ligi na toj pozicijiJavster je napisao/la:PehariSuTu je napisao/la:Stanić je najbolji desni bek ligeFKZ1921 je napisao/la:Mozemo i mi komotno na "odmor"kao i nasi igraci.Nista se nece dogadjati oko odlazaka i dolazaka. Doduse u narednih par dana dobice se ponuda za Svraku,ali cisto sumnjam da ce se pustiti za te pare.On ima ugovor do 2016.,juni,i ne treba ga ni davati ispod cijene.Vjerujem da ce biti bolji u drugom dijelu prvenstva i sigurno ce imati bolju cijenu na ljeto.
Ja sve kontao on napad, vezni. A nosi 11 HAHAHAAH
Jel može neko predložiti glavnim ljudima da se počne prodajom oklopa u fan shopu za PAMETNE TELEFONE. Mislim da bi dosta ljudi to kupovalo....
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Imas kontakt na fanshop, zasto ne posaljes mail ti? Nije tesko, samo im napises ideju sad na njima je hoce li prihvatitiAsharaK je napisao/la:Jel može neko predložiti glavnim ljudima da se počne prodajom oklopa u fan shopu za PAMETNE TELEFONE. Mislim da bi dosta ljudi to kupovalo....

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Meni bi više odgovaralo da prave maske za ove glupe.
Na dosta mjesta u Sarajevu se ima kupiti guma za mobitele ili okviri s grbovima Željezničara i Sarajeva. Ako nekog bas zanima neka se javi na pp, mogu mi reći gdje može kupiti. Da li je zakonito ili nije to me ne zanima.AsharaK je napisao/la:Jel može neko predložiti glavnim ljudima da se počne prodajom oklopa u fan shopu za PAMETNE TELEFONE. Mislim da bi dosta ljudi to kupovalo....
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
Pa mi hocemo uzet u nasem fan šopu jer time pomazemo direktno klubTimeLine je napisao/la:Na dosta mjesta u Sarajevu se ima kupiti guma za mobitele ili okviri s grbovima Željezničara i Sarajeva. Ako nekog bas zanima neka se javi na pp, mogu mi reći gdje može kupiti. Da li je zakonito ili nije to me ne zanima.AsharaK je napisao/la:Jel može neko predložiti glavnim ljudima da se počne prodajom oklopa u fan shopu za PAMETNE TELEFONE. Mislim da bi dosta ljudi to kupovalo....

Željin negdje drugo osim u fan šopu i slicno

Željeznicar za život cijeli !
- invincible1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Imaš u Plavoj kućici. Magneti za frižider. Imaju tri, četiri dizajna, a cijena je ja mislim 4KM.invincible1921 je napisao/la:kad smo kod magneta nisam ih vidio ove godine da se imaju kupit ?:D
3kmfkzeljeznicarba je napisao/la:Imaš u Plavoj kućici. Magneti za frižider. Imaju tri, četiri dizajna, a cijena je ja mislim 4KM.invincible1921 je napisao/la:kad smo kod magneta nisam ih vidio ove godine da se imaju kupit ?:D

Željeznicar za život cijeli !
veceras 22 h TV 1 Stanic gostuje 

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, Riziko i 26 gostiju.