FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jel' se misli na Sber banku? Il' možda na Gazprom?
Momak ga je opisao u postu iznad tvog,mislim da je sve jasno.Kad je to malezija mogla sa rusima hahahahaDukeOfWellington je napisao/la:Jel' se misli na Sber banku? Il' možda na Gazprom?

-
- Kontakt:
kad god sam pitao za neke mlade igrače koji su ili u prvom timu ili blizu njega niko ne zna da odgovori. Tako je bilo i sa onim Obućinom i sa onim iz Kalesije na početku sezone itd itd. Evo opet da se ponovim za ovog malog Beganovića i za juniore inače.zaboljisportuBiH je napisao/la:Kakav je ovaj neki junior Beganovic? Sad naletih na tekst da je otisao na probu i Hanover. I uopste zna li neko hoce li se potpisivati ugovori sa nekim od juniora jer vidim nista se oni ne spominju nego samo kadeti. Nije valjda da nemamo nikog za prvi tim ili nece da potpisu? jel iko upucen?
Što se tiče sponzora već sam jednom govorio i to ću evo sada ponoviti nije nama primarno da imamo generalnog sponzora. Naravno bilo bi super pogotovo za cifru koju je Greda spominjao ali s obzirom na situaciju u BiH u kojoj su dosta smanjeni budžeti firmi (i velikih) za marketing vrlo dobro bi bilo da naši imaju neki plan u koji bi se uključilo dosta sponzora sa malim iznosima. Naravno neću sad ići u detalje ali mislim da je ovo najbolje rješenje koje bi nam pomoglo međutim vrlo teško da naši imaju neki takav marketing plan. Također, brlo vrlo rijetko se spominju naši sponzori što opet govori kako se loše radi u našem klubu na promociji tih sponzora što je opet do plana. Sve ovo što se dešava tipa kućica na marketu, BUDI ŽELJO na dresu i sl su neke ideje pojedinaca koje je lako realizovati od strane tih istih pojedinaca.
Znaci moglo bi da nesto bude, sta god da je dobro je samo da se napreduje.Željooooo je napisao/la:ako mislimo na iste Ruse,oni su istina novi u BiH,i to treba iskoristiti,ali u regionu oni vec sponzorišu 1 klub.. i mislim da je bilo bolje od 20 potencijalnih sponzora od svakog uzeti nešto, nego samo od jednog ..InatSilanBosanski je napisao/la:@Elegant bilo je price da se pregovara sa sponzorima za novi dio sezone, sad ne znam jesu li Rusi ili neko drugi..Vrlo vjerovatno je da su to Rusi, posto su novi ovdje, a sire se k'o ..

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nazalost, cim mahala zna vise od samih ljudi unutar kluba, iskustvo mi govori da ce samo da bude razocaranje.Elegant je napisao/la:Znaci moglo bi da nesto bude, sta god da je dobro je samo da se napreduje.Željooooo je napisao/la:ako mislimo na iste Ruse,oni su istina novi u BiH,i to treba iskoristiti,ali u regionu oni vec sponzorišu 1 klub.. i mislim da je bilo bolje od 20 potencijalnih sponzora od svakog uzeti nešto, nego samo od jednog ..InatSilanBosanski je napisao/la:@Elegant bilo je price da se pregovara sa sponzorima za novi dio sezone, sad ne znam jesu li Rusi ili neko drugi..Vrlo vjerovatno je da su to Rusi, posto su novi ovdje, a sire se k'o ..
Tako, bez nadanja i euforija. Ako sta bude, bice odradeno u tisini, i odjeknut ce, a uostalom, bice nam svima drago ako se sta desi. Ovako, samo se nadamo i iscekujemo, a fakticni zivimo u iluziji...
-
- Kontakt:
SAHM: Škaljić: Titula ostaje na Grbavici
http://fkzeljeznicar.ba/sahm-skaljic-ti ... vici/7528/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/sahm-skaljic-ti ... vici/7528/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Škaljić ima ugovor još godinu i pol. U narednim danima će sjesti s Amarom i razgovarati o svojoj situaciji. Možda će ostati, možda će u Velež.
- zeljo4life
- Kontakt:
Braca je dobar igraca,al puca po savovima...bice njemu bolje u Velezu.fkzeljeznicarba je napisao/la:Škaljić ima ugovor još godinu i pol. U narednim danima će sjesti s Amarom i razgovarati o svojoj situaciji. Možda će ostati, možda će u Velež.
Amare hvala ti...
Nije on los stoper, moze nam pomoci u osvajanju titule. Iako je sticajem okolnosti pao u drugi plan mislim da uslijed zgusnutog rasporeda, kartona i povreda moze biti jako vazan na proljece. Sacekat ljeto pa pricat o promjeni sredine, taj je lakse naci zamjenu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
SAHM: Večeras u Plavoj kućici Dino Đurbuzović
http://fkzeljeznicar.ba/sahm-veceras-u- ... ovic/7534/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/sahm-veceras-u- ... ovic/7534/" onclick="window.open(this.href);return false;
Borcu velika kriza i dosta njih ce traziti papire. Kod njih bi mogli zbaviti jednog defanzivca za klupe, a mozda i spica
NO PYRO NO PARTY
Jos jedan Zeljkovic ne bi bio na odmet.Buu je napisao/la:Borcu velika kriza i dosta njih ce traziti papire. Kod njih bi mogli zbaviti jednog defanzivca za klupe, a mozda i spica
A koji igraci Borca imaju kvalitet za nas? Nisam bas upoznat sa njihovim igracima, znam da je kvalitetan mladi Grahovac i oni spicevi sto su propali u Juznoj Koreji.terabajt je napisao/la:Jos jedan Zeljkovic ne bi bio na odmet.Buu je napisao/la:Borcu velika kriza i dosta njih ce traziti papire. Kod njih bi mogli zbaviti jednog defanzivca za klupe, a mozda i spica
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !
Ma za klupe, cisto da se malo Kerla uozbilji.Zakletva je napisao/la:A koji igraci Borca imaju kvalitet za nas? Nisam bas upoznat sa njihovim igracima, znam da je kvalitetan mladi Grahovac i oni spicevi sto su propali u Juznoj Koreji.terabajt je napisao/la:Jos jedan Zeljkovic ne bi bio na odmet.Buu je napisao/la:Borcu velika kriza i dosta njih ce traziti papire. Kod njih bi mogli zbaviti jednog defanzivca za klupe, a mozda i spica
NO PYRO NO PARTY
Izvinjavamo se ali Borac je nasa filijala, probajte negdje drugo 

- PehariSuTu
- Kontakt:
Čuj filijalajunuz23 je napisao/la:Izvinjavamo se ali Borac je nasa filijala, probajte negdje drugo

evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
On ti je anamo onaj koji ne pise na Zeljinoj temi nikad al bas nikad i juce je napisao ako tu nekad uradi da ga neko odmah banuje! I za njega je grad carsija a po njemu carasija navija za sarajevo znas vac kako ide klasicna suplja papaka koji su sljegli u sarajevo i sad su vece sarajelije od onih koji su tu rodjeni. Kad hoces da ga **** pitas ga ima li mu klub crno bijele slike i za koga mu je navijao dedoBuu je napisao/la:ko ste vi ?

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Lovatori i babini sinoviBuu je napisao/la:ko ste vi ?
-
- Kontakt:
Moj rođak ima 5 godina, navija za Želju. Proslavio je više titula nego najstariji navijač Sarajeva.pile87 je napisao/la:On ti je anamo onaj koji ne pise na Zeljinoj temi nikad al bas nikad i juce je napisao ako tu nekad uradi da ga neko odmah banuje! I za njega je grad carsija a po njemu carasija navija za sarajevo znas vac kako ide klasicna suplja papaka koji su sljegli u sarajevo i sad su vece sarajelije od onih koji su tu rodjeni. Kad hoces da ga **** pitas ga ima li mu klub crno bijele slike i za koga mu je navijao dedoBuu je napisao/la:ko ste vi ?Inace najbolje zanemariti u startu.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 35 gostiju.