FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DukeOfWellington » 16 dec 2013, 13:22

Jel' se misli na Sber banku? Il' možda na Gazprom?

zumba
Kontakt:

Post Postao/la zumba » 16 dec 2013, 13:51

DukeOfWellington je napisao/la:Jel' se misli na Sber banku? Il' možda na Gazprom?
Momak ga je opisao u postu iznad tvog,mislim da je sve jasno.Kad je to malezija mogla sa rusima hahahaha :lol:

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 16 dec 2013, 15:09

zaboljisportuBiH je napisao/la:Kakav je ovaj neki junior Beganovic? Sad naletih na tekst da je otisao na probu i Hanover. I uopste zna li neko hoce li se potpisivati ugovori sa nekim od juniora jer vidim nista se oni ne spominju nego samo kadeti. Nije valjda da nemamo nikog za prvi tim ili nece da potpisu? jel iko upucen?
kad god sam pitao za neke mlade igrače koji su ili u prvom timu ili blizu njega niko ne zna da odgovori. Tako je bilo i sa onim Obućinom i sa onim iz Kalesije na početku sezone itd itd. Evo opet da se ponovim za ovog malog Beganovića i za juniore inače.

Što se tiče sponzora već sam jednom govorio i to ću evo sada ponoviti nije nama primarno da imamo generalnog sponzora. Naravno bilo bi super pogotovo za cifru koju je Greda spominjao ali s obzirom na situaciju u BiH u kojoj su dosta smanjeni budžeti firmi (i velikih) za marketing vrlo dobro bi bilo da naši imaju neki plan u koji bi se uključilo dosta sponzora sa malim iznosima. Naravno neću sad ići u detalje ali mislim da je ovo najbolje rješenje koje bi nam pomoglo međutim vrlo teško da naši imaju neki takav marketing plan. Također, brlo vrlo rijetko se spominju naši sponzori što opet govori kako se loše radi u našem klubu na promociji tih sponzora što je opet do plana. Sve ovo što se dešava tipa kućica na marketu, BUDI ŽELJO na dresu i sl su neke ideje pojedinaca koje je lako realizovati od strane tih istih pojedinaca.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 dec 2013, 16:37

Željooooo je napisao/la:
InatSilanBosanski je napisao/la:@Elegant bilo je price da se pregovara sa sponzorima za novi dio sezone, sad ne znam jesu li Rusi ili neko drugi..Vrlo vjerovatno je da su to Rusi, posto su novi ovdje, a sire se k'o ..
ako mislimo na iste Ruse,oni su istina novi u BiH,i to treba iskoristiti,ali u regionu oni vec sponzorišu 1 klub.. i mislim da je bilo bolje od 20 potencijalnih sponzora od svakog uzeti nešto, nego samo od jednog ..
Znaci moglo bi da nesto bude, sta god da je dobro je samo da se napreduje. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 dec 2013, 17:12

Elegant je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:
InatSilanBosanski je napisao/la:@Elegant bilo je price da se pregovara sa sponzorima za novi dio sezone, sad ne znam jesu li Rusi ili neko drugi..Vrlo vjerovatno je da su to Rusi, posto su novi ovdje, a sire se k'o ..
ako mislimo na iste Ruse,oni su istina novi u BiH,i to treba iskoristiti,ali u regionu oni vec sponzorišu 1 klub.. i mislim da je bilo bolje od 20 potencijalnih sponzora od svakog uzeti nešto, nego samo od jednog ..
Znaci moglo bi da nesto bude, sta god da je dobro je samo da se napreduje. 8-)
Nazalost, cim mahala zna vise od samih ljudi unutar kluba, iskustvo mi govori da ce samo da bude razocaranje.
Tako, bez nadanja i euforija. Ako sta bude, bice odradeno u tisini, i odjeknut ce, a uostalom, bice nam svima drago ako se sta desi. Ovako, samo se nadamo i iscekujemo, a fakticni zivimo u iluziji...

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 16 dec 2013, 22:28

SAHM: Škaljić: Titula ostaje na Grbavici

http://fkzeljeznicar.ba/sahm-skaljic-ti ... vici/7528/" onclick="window.open(this.href);return false;

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 16 dec 2013, 22:51

Škaljić ima ugovor još godinu i pol. U narednim danima će sjesti s Amarom i razgovarati o svojoj situaciji. Možda će ostati, možda će u Velež.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 16 dec 2013, 23:50

fkzeljeznicarba je napisao/la:Škaljić ima ugovor još godinu i pol. U narednim danima će sjesti s Amarom i razgovarati o svojoj situaciji. Možda će ostati, možda će u Velež.
Braca je dobar igraca,al puca po savovima...bice njemu bolje u Velezu.
Amare hvala ti...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 17 dec 2013, 01:36

Nije on los stoper, moze nam pomoci u osvajanju titule. Iako je sticajem okolnosti pao u drugi plan mislim da uslijed zgusnutog rasporeda, kartona i povreda moze biti jako vazan na proljece. Sacekat ljeto pa pricat o promjeni sredine, taj je lakse naci zamjenu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 17 dec 2013, 08:21

SAHM: Večeras u Plavoj kućici Dino Đurbuzović

http://fkzeljeznicar.ba/sahm-veceras-u- ... ovic/7534/" onclick="window.open(this.href);return false;

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 17 dec 2013, 20:27

Borcu velika kriza i dosta njih ce traziti papire. Kod njih bi mogli zbaviti jednog defanzivca za klupe, a mozda i spica
NO PYRO NO PARTY

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 dec 2013, 20:33

Buu je napisao/la:Borcu velika kriza i dosta njih ce traziti papire. Kod njih bi mogli zbaviti jednog defanzivca za klupe, a mozda i spica
Jos jedan Zeljkovic ne bi bio na odmet.

Zakletva
Kontakt:

Post Postao/la Zakletva » 17 dec 2013, 20:45

terabajt je napisao/la:
Buu je napisao/la:Borcu velika kriza i dosta njih ce traziti papire. Kod njih bi mogli zbaviti jednog defanzivca za klupe, a mozda i spica
A koji igraci Borca imaju kvalitet za nas? Nisam bas upoznat sa njihovim igracima, znam da je kvalitetan mladi Grahovac i oni spicevi sto su propali u Juznoj Koreji.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 17 dec 2013, 20:54

Zakletva je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
A koji igraci Borca imaju kvalitet za nas? Nisam bas upoznat sa njihovim igracima, znam da je kvalitetan mladi Grahovac i oni spicevi sto su propali u Juznoj Koreji.
Ma za klupe, cisto da se malo Kerla uozbilji.
NO PYRO NO PARTY

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 17 dec 2013, 21:02

Izvinjavamo se ali Borac je nasa filijala, probajte negdje drugo :mrgreen:

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 17 dec 2013, 21:04

ko ste vi ?
NO PYRO NO PARTY

PehariSuTu
Kontakt:

Post Postao/la PehariSuTu » 17 dec 2013, 21:10

junuz23 je napisao/la:Izvinjavamo se ali Borac je nasa filijala, probajte negdje drugo :mrgreen:
Čuj filijala :lol: samo vam mrtvi čika vule došao iz borca
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 dec 2013, 21:12

Buu je napisao/la:ko ste vi ?
On ti je anamo onaj koji ne pise na Zeljinoj temi nikad al bas nikad i juce je napisao ako tu nekad uradi da ga neko odmah banuje! I za njega je grad carsija a po njemu carasija navija za sarajevo znas vac kako ide klasicna suplja papaka koji su sljegli u sarajevo i sad su vece sarajelije od onih koji su tu rodjeni. Kad hoces da ga **** pitas ga ima li mu klub crno bijele slike i za koga mu je navijao dedo :lol: Inace najbolje zanemariti u startu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 17 dec 2013, 21:13

Lovatori i babini sinovi

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 17 dec 2013, 21:14

pile87 je napisao/la:
On ti je anamo onaj koji ne pise na Zeljinoj temi nikad al bas nikad i juce je napisao ako tu nekad uradi da ga neko odmah banuje! I za njega je grad carsija a po njemu carasija navija za sarajevo znas vac kako ide klasicna suplja papaka koji su sljegli u sarajevo i sad su vece sarajelije od onih koji su tu rodjeni. Kad hoces da ga **** pitas ga ima li mu klub crno bijele slike i za koga mu je navijao dedo :lol: Inace najbolje zanemariti u startu.
Moj rođak ima 5 godina, navija za Želju. Proslavio je više titula nego najstariji navijač Sarajeva.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.