Nismo se razumjeli nikako, a imaš potpuno pogrešno mišljenje o meni.Monolog je napisao/la:Umišljaš.Neutral je napisao/la:Slobodno mi napiši nick Monolog![]()
Lovren je bolji od Šimunića koji je bio u prvih jedanaest radi starih zasluga.
Što se tiče samog tebe - ti si radikalan i ni u čemu ne dijelimo mišljenja. Bukvalno. Al' barem znam na čemu sam s tobom.
Ono sa maskama se odnosilo na "finog" Maminha (ako baš moraš znati).
To ti je kao u onoj sjajnoj pjesmi :"tri put slazi,istina ne vazi".Zalosno,sto se osudjuje potez Joa i sto ga FIFA ovako kaznjava.Kad se sjetim samo da je Kezman kada je zabio BiH dignuo tri prsta (nemam protiv toga uopce nista kao vjerskog simbola ili sl.tome),ali ti koji su dizali tri prsta cinili su zvjerstva po BiH i HR,a kazne od strane FIFA-e nigdje.Toliko o tome koliko su oni objektivni i posteni.maminho je napisao/la:jugofili će 3 puta ponovoti laž da postane istinakennyM je napisao/la:Neću ništa reći na ovu temu jer sam već popušio trajni ban za vrijeđanje zahvaljujući ljevičaru Dubravi, pa nek dotični objasni i nađe gdje sam nekog uvrijedio pokušavajući objasniti da se ovaj pozdrav koristio prije 2. sv. rata.
Ali ne smijemo dati da nam takvi odlučuju
Pisao sam već da bi Sertić morao biti pojačanje za ovu reprezentaciju.Jako dobar igrač,Badelj i Vukojević u jednom i mislim da bi sjajno sjeo ovoj ekipi.Samo da je te papire dobit...Lillard0 je napisao/la:http://www.tportal.hr/sport/nogomet/304 ... razil.html
Analiza igre potencijalnog reprezentativca od strane Aleksandra Holige.
Svi ti, u Hrvatskoj i u Srbiji, koji su od Šimunića napravili "najvećeg fašista u Europi kojemu treba zatrti sjeme" imali bi puno veću težinu u svojim stavovima da su na sličan način reagirali kad se u jednoj susjednoj državi za vrijeme jednog sportskog događaja u kojem je sudjelovao i Šimunić, palila hrvatska zastava, pjevale četničke pjesme i vrijeđale vukovarske žrtve. Ne bi to opravdalo, niti umanjilo Šimunićev čin, ali bi dalo malo kredibiliteta svima onima koji su u zadnjih mjesec dana arlaukali o "Klokanu fašistu".
Sportnet ne izvještava o događajima izvan terena bez obzira o kojem se sportu radi OSIM Jurišića (kada se dotiče stanja u Dinamu,oko reprezentacije i sl.) koji je čini mi se glavni urednik tamo ili tako nešto.MaGiCa je napisao/la:Cek, cek, cek malo...Zar to nije isti onaj B.Jurisic koji zagovara ideje da se ne izvestava o "vannogometnim temama" i pravda se na portalu b92 kako "njegov" sportnet.hr "nece izvestavati o skandaloznim povicima sa tribina, ma odakle da oni dolaze, jer to nema veze sa nogometom"![]()
![]()
Ide Mujo sumom i nosi drva. Kad naleti na Simunica.
Simunic: Za dom!
Mujo: Jok ba, za vikendicu!
B.Jurisic se sam javio na b92.net/sport i objasnio da sportnet.hr ne izvestava ni ocemu, sto se ne vezuje direktno/izravno za teren: nikakvi zvizduci, nikakva skandiranja, ikonografije, huliganstva i sl.SiamoNoi je napisao/la: Sportnet ne izvještava o događajima izvan terena bez obzira o kojem se sportu radi OSIM Jurišića (kada se dotiče stanja u Dinamu,oko reprezentacije i sl.) koji je čini mi se glavni urednik tamo ili tako nešto.
Nisam jos pročitao ovaj tekst iznad,ali kod Jurišića je obično svaka na mjestu.
Zato sto je sledeci logiku druga @maminha, dokazano da je publika uzvikivala samo onu 1/3 u vidu SPREMNI. Kako 1/3 necega moze biti nesto cijelo, neInsect_terminator je napisao/la:Zasto FIFA nije kaznila i HNS sa 10 utakmica bez gledatelja, ipak Joe nije sam pjevao ? (ako se za hukanje moze dobiti kazna, a ovo je 1034593058782 puta gore i nista).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.