http://stats.nba.com/gameDetail.html?GameID=0021300359" onclick="window.open(this.href);return false;
samo klikni na svaki broj mirzine statistike i sve ces viditi u vidu videa

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Do mene, izvinjavam seLenBias je napisao/la:pa i mislim na video druze, to je novo sto su uveliza sve moguce ima video zapis
http://stats.nba.com/gameDetail.html?GameID=0021300359" onclick="window.open(this.href);return false;
samo klikni na svaki broj mirzine statistike i sve ces viditi u vidu videa
Naravno poslije legendarnog Mirze Delibasica.LenBias je napisao/la:prva petorka, postovanje nasem najboljem kosarkasu svih vremena
Sixers blog
Teletovic
Please trade for him Sixers!!!
[youtube][/youtube]LenBias je napisao/la:mislim kako smo postali drzava, od rata pa dalje
Mislim da faul nije bio sviran njemu nego Blatche-u.suhakrpa je napisao/la:Sinoc je Mirza dobro odradio svoj posao, a pogotovo u odbrani. Dok se igralo ozbiljno mislim da je samo 2 puta ispao u odbrani, dok prema naprijed je imao odlicno poluvrijeme. U drugom poluvremenu je stalo nakon onog pokusaja zakucavanja i djelovalo mi je da je dobio neki udarac. Prvo fuli 2 slobodna, a onda sut za 3 nije bio ni blizu. Kasnije mu svirase onaj glupi faul u napadu nakon akcije sa Blatcheom, a Mirza se samo smije.
Sada je najbitnije sta ce reci Kidd. Nekako sam u zadnjim utakmicama stekao dojam da bi Mirza mogao i ostati u Netsima, jer polako upada u rotaciju. Bilo bi najbolje da on i Blatche budu prve zamjene za KG i Lopeza, ali vidjeli smo da Kidd Blatchea forsira na 4 iako je prosle sezone dosta igrao i na 5.
Joe JohnsonNe znam zasto mu frajer ne dade u zadnjoj cetvrtini da ubaci jos koju tricu i srusi rekord.
ne zelim ti nista objasnjavati, sam si pokazao koliko (ne) znasLenBias je napisao/la:na sta da pazim? nije ti dovoljno jasno na koji period mislim ili?
Svi smo skontali naravno, ali uvijek se pojavi neka pametnica, jbgLenBias je napisao/la:ne, ti si samo pokazao da nisi skontao na sta mislim ali si pozurio komentarisati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.